• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar...
boğazım ağrıyor sanırım üşüttüm offfff ya grip olmak istemiyorum..

dikkat et canım ya bayramda bende öyleydim bi de bende tekrarlayan boğaz iltihabı var sene de oluyorum her olmada 1000 gr igne vurdurduğum halde bile bir haftada geçmezdi bu sefer bebişimle beni allah korudu sadece biraz ağrıdı grip oldum bol bol limon içtim sende iç bence midene dokunmazsa

günaydın kızlar;

biz kahvaltımızı yapıp geldik oğlumla nasılsınız bakalım

günaydın tatlım iyiyiz şükür biz daha yapamadık hazırlıyorlar....

kuzum çok da üzerinize alınmayın arkadaşı ben biraz tanıyorum kötü niyetle dememiştir üzmek için asla. keşke o ibareleri koymasaydı. yoksa insanlar 6-7 haftalık kalp atışını duymadığı bebekler için ağlıyor annelik bu...

ben iki doğumu da yaşadım tabiki anneyim. büyük oğlumu çok seviyorum bilinçsizdim nefes kontrolünü bilmiyordum normal olacakken sezaryene girdim onca acıdan sonra. şimdiki aklım olsa dayanabilirdim normal yapabilirdim. gerekliyse zaten yapılmalı. bu bebeğimde sezaryen şart öyle olacak ama oğlumu çok seveceğim.... o farklı bir duygu ymd de demiş normal doğurup neler yapan var. kıstas bu değil.... Ama dediğim gibi arkadaş bence bu kadarını düşünmedi alıntılarken. onun da geçmişte çok sıkıntı yaşadığını hatırladığım kadarıyla epey düşüğü vardı...

Allah sağlıklı olan bizim için neyse onu nasip etsin... dr ler, ebeler, hastalar bilinçlensin en uygun olan ne ise o olsun...:16:

hiç sorma ya hayat boyu çek işin yoksa ama ben doğumdan sonra kesin epilasyona gitcem

canım iyi ol aldırma böyle şeylere arkadaşın kötü nyetle yazdığını düşünmüyorum ama gerçeği söylemek gerekirse o cümle banada çok ters geldi
böyle bir lafın ne gibi bir mantıklı açıklaması olur anlamıyorum anneliği hissetmeye gelince 9 karnında onu besleyip her tekmesini hissetmek için elimiz karnımızdan gitmiyorda sezaryenle doğuracaz diyemi anne değilde teyze gibi olacakmışız
ayrıyetten bu iş belli olmaz yani allahın emri değil normal doğurmak sonuçta doktor normal desede allahtan bi aksilik olur sezaryen gerekir o zaman biz teyzemi olacaz yani
isteğe bağlı yaptıranlarında keyfi yaptırdığını düşünmüyorum ben herkes böyle bişeyi kaldıramayabilir eğer kişi kendini tanıyorsa neden zorlasınki normal olsun diye sonuçta seninde dediğin gibi bende kimsenin kendini kestirmeye meraklı olacağını sanmıyorum yani ne tarafından bakarsan bak saçma hatta komik bi yorum birde bunu söyleyen prof yani bravo ona:19:

şanssız deme kız damadıma aksine şanslı o kötü şeyler hatırlatmak istemiyorum canım ben şimdi sende kötü şeyler düşünme
sen dert yanıyosun ben ne yapayım çocuğum bugün ,yarın doğacak ortada beşik yok:50: ah bu annem ah:1:

sağol canım sanada afiyet olsun:34:

hahay bizim ebelerde yaparkende böyle bağırıyomuydun kes sesini diyor ne alakası varsa halbuki bu tarz konuşanlarında %90 ı kadın :50:
aslında dediğin gibi normal doğum yapacak olanlar psikiyatrik destek görmeli motive edilmeli ama malesef ülkemizde bırak doğum olayını insan canının dahi değeri yok:50:
allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi normal veya sezaryen ne olursa artık

geçmiş olsun tatlım inşallah o kadarla kalır fazla ilerlemez rahatsızlığın:50:

canım evet ya çok duydum etraftan eskiden döven ebe bile duydum ne akla hizmetse...evet insana verilen değer malesef az. bazı işlemler var iyi dr lerin ücretini duysan şok oluyorsun. diyorum ki ben verebiliyorum veremeyenler ne yapsın? yazık gerçekten...

teşekkür ederim cnm size bulaştırmam inşallah:))

geçmiş olsun bulaştırma bize aman...:9:

canım yaaa boşver takılma saçmalık başka hiçbişey değil:((( kimse bizim anneliğimize laf edemez:(((( ilk andan beri hepimiz bu dünyadaki en iyi anneleriz... bundan yana hiç şüphen olmasın.... canını da sıkma.... hepimiz için hayırlısı neyse o olsun... sezeryan yada normal hiç farketmez öenmli olan bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamız...

Haklısın serpilcim takılmıyorum sadece biraz daha düşünceli olabilirizi açıklamaya çalışıyorum;)))âmin hayatım o güzel ana çok yaklaştık artık:1:

hamilelik süresince vardı iştahsızlık ama şimdi daha da arttı o kadar c vitamini nereme gidiyor bilmiyorum...
canım hamileyken bağışıklık denen bişey kalmıyor ben hayatım boyunca sadece iki defa hasta olduğumu hatırlarım onun dışında grip bile olmazdım
düşün huzurevinde çalıştım ben bi salgın olurdu hem yaşlılar hem bakıcılar gripten kırılırdı bi bana bulaşmazdı ama hamile olduğumdan beri yelden hastalık kapıyorum normaldir canım
sonuçta vücut iki kişilik çalışıyor:34:
dinlen canım çok yorma kendini zaten:))) aman boşver hangimiz doyuyoruz ki sanki hep açız:))))

amannnnn kız ben çok kilo almışım ama bugün ilk defa vücuduma dikkatli baktımda nerde eski 55 kilolu yavruş nerde ben ama eşim çözdü olayı şişlikmiş bunlar öyle dedi dün akşam:52:

Günaydın kızlar daha doğrusu tünaydın :) Dün gece çok ağrım vardı sabah kalkınca çok şükür bişeyim kalmamış.günümüz günümüzü tutmuyor artık böyle sancılar falan oldukça doğuma yaklaştığımı daha iyi anlıyorum:18:
dünkü paylaşılan profun yazdığı o yazı beni de çok üzdü :(
yavruş maşallah ne güzel halletmişin ya hiç beceremiyorum ben bu ağda işini bi de böyleyken imkansız :)

ay kızlar yoruldum yahu çok şükür özel bölge bitti ama çok kolay oldu bu kadar kolay yapacağımı bilseydim daha öncede yapardım
neden kolay olduğunuda söyliyeyim snırım siz yapıştırıp çekiyodunuz ben öyle değilde her zaman yaptığım gibi el ağdasıyla yaptım eh birazda tecrübe var çok şükür tertemizim şimdi
ama daha bacaklar var offf

el ağdası ne kız?:1:

dikkat et canım ya bayramda bende öyleydim bi de bende tekrarlayan boğaz iltihabı var sene de oluyorum her olmada 1000 gr igne vurdurduğum halde bile bir haftada geçmezdi bu sefer bebişimle beni allah korudu sadece biraz ağrıdı grip oldum bol bol limon içtim sende iç bence midene dokunmazsa

bende de faranjit var içiyorum har gün bir limon sıkıp bal ve ılık suyla karıştırıp içiyorum bol bol mandalina yiyorum inşallah hafif atlatıcam...

Günaydın kızlar daha doğrusu tünaydın :) Dün gece çok ağrım vardı sabah kalkınca çok şükür bişeyim kalmamış.günümüz günümüzü tutmuyor artık böyle sancılar falan oldukça doğuma yaklaştığımı daha iyi anlıyorum:18:
yavruş maşallah ne güzel halletmişin ya hiç beceremiyorum ben bu ağda işini bi de böyleyken imkansız :)

tünaydın artık yatmak daha rahatsız ediyor insanı oturunca daha rahat ediyorum sanki yatarken bel böbrek kasık her yerim ağrıyor:(((

canım evet ya çok duydum etraftan eskiden döven ebe bile duydum ne akla hizmetse...evet insana verilen değer malesef az. bazı işlemler var iyi dr lerin ücretini duysan şok oluyorsun. diyorum ki ben verebiliyorum veremeyenler ne yapsın? yazık gerçekten... :
malesef canım sadece sağlık mı bu memlekette saygı görmek için insan olmak değil paralı olmak lazım birde hergün televizyonlarda zırvalayıp duruyorlar
yok ileri demokrasi yok insan hakları allah aşkına ne demokrasisi ,ne hakki
onu diyen gitsin bi devlet hastanelerinde bi muayene olmak için saatlerce sürünen onca insanla 8 , 10 milyar veripte özel hastaneye gidebilen insanların oturduğu yerden nasıl iş gördürdüğünü bi görsün ne diyecek acaba, ha parası olan suçlumu tabiki değil paran varsa tabiki kullanacaksın.
işi bu hale getiripte ticarete döken başımızdakilerin suçu birde düşün böyle olacağına bütün hastanelerin eşit şartlarda eşit hizmet verdiğini kötümü olur yani
bence en başta eğitim ve sağlık ücretsiz olmalı milyonlarca vergi veriyoruz içtiğimiz suya kadar ama verdiğimizle kalıyoruz başka faydası olmuyor:50:

malesef canım sadece sağlık mı bu memlekette saygı görmek için insan olmak değil paralı olmak lazım birde hergün televizyonlarda zırvalayıp duruyorlar
yok ileri demokrasi yok insan hakları allah aşkına ne demokrasisi ,ne hakki
onu diyen gitsin bi devlet hastanelerinde bi muayene olmak için saatlerce sürünen onca insanla 8 , 10 milyar veripte özel hastaneye gidebilen insanların oturduğu yerden nasıl iş gördürdüğünü bi görsün ne diyecek acaba, ha parası olan suçlumu tabiki değil paran varsa tabiki kullanacaksın.
işi bu hale getiripte ticarete döken başımızdakilerin suçu birde düşün böyle olacağına bütün hastanelerin eşit şartlarda eşit hizmet verdiğini kötümü olur yani
bence en başta eğitim ve sağlık ücretsiz olmalı milyonlarca vergi veriyoruz içtiğimiz suya kadar ama verdiğimizle kalıyoruz başka faydası olmuyor:50:

haklısın canım da onu bilen var mı insan sağlığını maalesef umursamıyorlar

sağol canım . benimde geceleri ağrım çok oluyor ama az kaldı büyük bir sabırla bekliyorum bebişimi:16:
el ağdası ne kız?:1:

canım bez kullanmadan elinle az,az kaldırıyosun ya eskiden annelerimiz yapardı hani öyle

tünaydın artık yatmak daha rahatsız ediyor insanı oturunca daha rahat ediyorum sanki yatarken bel böbrek kasık her yerim ağrıyor:(((

aynen benim de öyle kaburga ve leğen kemiklerime de dayanıyor hele sağ tarafa yattığımda çok oluyor bu.uygun bi pozisyonda oturdum mu daha rahatım.onlar da ne yapsın daraldı iyice yavrucakların yeri :)

Back
X