• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bu arada park yatağımız geldi ama yanlış renk :41: üstüne basa basa kırmızı gri istemiştik, kıpkırmızı bişey geldi hiç hoşlanmadım. değiştirebiliriz inşallah..

Hepinize selam olsun en güzel en tatlı en tombik aralık anneleri ,

Bugün hiç uğrayamadım acayip yoğun işler sizide merak ettim umarım herkes iyidir
Biz iyiyiz kızımla babişimizin gelmesini bekliyoruz
Hepinizi öpüyorum eğer tekrar gelemezsem herkes iyi bir hafta sonu diliyorum

Bu arada Pınarcım naptın kocanla konuştun mu canım geçmişe hiç bakamadım umarım mesele kolaylıkla çözülmüştür

inş değiştirebilirsin canım hemen arayıp söyleseydin

Hemen aradık canım sağol. eşim gitti bakalım ne diycekler. en son stoklarda bile olmadığını söylemişlerdi kraft pr001 modelinin...
nasılda heyecanlanmıştım oysa,hemen açıp kuracaktık. haftasonu da içinin yatağını,nevresim takımını alacaktık..
Yorganını ve sıvı geçirmez alezini almıştım zaten linensten.
bu arada linens ürünlerinde %50 indirim var kızlar.bilginize..

Hemen aradık canım sağol. eşim gitti bakalım ne diycekler. en son stoklarda bile olmadığını söylemişlerdi kraft pr001 modelinin...
nasılda heyecanlanmıştım oysa,hemen açıp kuracaktık. haftasonu da içinin yatağını,nevresim takımını alacaktık..
Yorganını ve sıvı geçirmez alezini almıştım zaten linensten.
bu arada linens ürünlerinde %50 indirim var kızlar.bilginize..

inş bi sorun çıkmaz canım bakalım bizim yatağımız ne zaman gelicek

Bu arada park yatağımız geldi ama yanlış renk :41: üstüne basa basa kırmızı gri istemiştik, kıpkırmızı bişey geldi hiç hoşlanmadım. değiştirebiliriz inşallah..

inşallah kısa sürede istediğn beşik gelir canım insan ister istemz sinir oluyo paranla rezil oluyon valla:42:

slm kızlar dün kontrol vardı benim yine nst ye girdim.. biraz gerilmişsin dedi ama sıkıntı yok dedi. doktor haftaya gel sonraki hafta yine geleceksin yine nst dedi ben de ondan sonraki hafta doğurmuyomuyum zaten dedim o da ilk çocuğun belki de 2 hafta kadar da uzayabilir dedi 30 kasımda alttan muayene edecek ama zaten benim bebişin doğum tarihi o zaman kafam karıştı iyice ya sizce geç gelme ihtimali var mı ????

dr diyorsa doğrudur canım,ama 2 hafta da bekletme derim,Allah korusun strese girer,kakasını yutar bebiş.

kızlar annemş bırakayım dedim çengelköyden üsküdara yürüyerek gittim tam 2 saat yürüdüm abartmamışım değil mi:1::1:

Normal canım,ben daha fazla yürüyorum.

Aramıza Hoşgeldin Bebek
kıslar bu siteye mutlaka girin çok güzel bebek şekerleri var mevlütte falan dağıtabilirsiniz ben akşam eşime göstericem bakalım hastanede de dağıtabilirim :) bu arada kendiniz tasarlayıp üstüne yazı yazabiliyosunuz mutlaka bakın fiyatlarıda uygun geldi bana

merhaba guzel annisler:3:...biz geldik kizimla:3:...bugun dr.kontrolu vardi...nst"ye girdim...nstde birsey cikmadi...bebisim 44 cm ve 2.231 gr olmus.....masallah kafayi asagiya bir gommuski goremedik yuzunu ama yanaklari baya dolmus....alin cevresi ve kafasi karin cevresine gore 2 hafta onde gidiyor.....dogum aralik sonu gorunuyor hadi bakalim hayirlisi....
midem icinde konustum dr.yine gaviscon yazdi ve ek olarak famodin verdi...hamilelik oncesindede kullanmistim beni cok rahatlatiyordu...insallah bebegi zarari olmadan su son 40 gunude atlatiriz....

merhaba guzel annisler:3:...biz geldik kizimla:3:...bugun dr.kontrolu vardi...nst"ye girdim...nstde birsey cikmadi...bebisim 44 cm ve 2.231 gr olmus.....masallah kafayi asagiya bir gommuski goremedik yuzunu ama yanaklari baya dolmus....alin cevresi ve kafasi karin cevresine gore 2 hafta onde gidiyor.....dogum aralik sonu gorunuyor hadi bakalim hayirlisi....
midem icinde konustum dr.yine gaviscon yazdi ve ek olarak famodin verdi...hamilelik oncesindede kullanmistim beni cok rahatlatiyordu...insallah bebegi zarari olmadan su son 40 gunude atlatiriz....

maşallah bebişine canım inş yine rahatlar miden

Hoşgeldin canım. herşeyin yolunda olmasına sevindim. benim doğum da aralık sonu görünüyor..hayırlısı..

pinarfrtn nasılsın? merak ettim seni.halloldu mu mesele?

evet canm benm de aklım sende , aranızın iyi olduğunu yazsan yeter.

candost iyim sen nasılsın?ortada şüphelenmem gerekn bi durum yokmuş ama eşime kızgınım yinede biftek canım saol iyim dün çok öfkeliydim ama kadınada sinir oldum eşim bizim üştrimz dedi kadın evli değilmiş hem de 17 yaşındymış eşim böyle söyledi evinide biliyomş evini nerdrn biliyomş diceksin tüp siparişi vermiş daha önce adrsi ordan biliyomş ben tuttrdum gidicem onun ewine diye ama ewini öğrenicem anlıcan önemli bişey yok ama sinirliyim sadece kayazelha bebeişne maş. canım

kizlar yarin alisveris yapilacak bebis icin sizce pelus battaniye almalimiyim.....2 tane penye battaniyesi var....

candost iyim sen nasılsın?ortada şüphelenmem gerekn bi durum yokmuş ama eşime kızgınım yinede biftek canım saol iyim dün çok öfkeliydim ama kadınada sinir oldum eşim bizim üştrimz dedi kadın evli değilmiş hem de 17 yaşındymış eşim böyle söyledi evinide biliyomş evini nerdrn biliyomş diceksin tüp siparişi vermiş daha önce adrsi ordan biliyomş ben tuttrdum gidicem onun ewine diye ama ewini öğrenicem anlıcan önemli bişey yok ama sinirliyim sadece kayazelha bebeişne maş. canım

Ben de iyiyim canım sağol. bi sorun çıkmamasına sevindim. kendini üzme daha fazla.

Back
X