kızlar canım çok sıkkın içim okadar dolu ki,eşimin ailesi bize hiç destek olmuyo ben işten ayrılınca baya sıkıştık,nasıl alıyonuz nasıl yapıyonuz hiç sormuyorlar,kayınvaldem çocuğa alışveriş yaptı kıyafet falan onun haricinde başka hiç bir şey,benim ailem yapıyor bir çok şeyi annem saolsun almasa biz çocuğun eksiklerini alamicaktık,hep benimkiler alıyor yapıyor pazar alışverişimi bile.görümceme öyle değiller ama kadın her ay para gönderiyordu durumları çok iyi olmasına rağmen valiz valiz erzak hazırlıyor yolluyordu düşün adam memur ve maaşı çok iyi,bize gelirken ne getirim size ne alim diye soruyor bende hiç bişey istemiyorum getrime diyorum her defasında napim şunu getir bunu getir nasıl denir ki sonra istiyor geline bak denir,oğluda ölüp bitiyor annesine uzaktan öyle anne olunmaz yapıyosan evladının hepsine yap bize gelince fosssss olmasa yok derim yapamıyorlar offffffffffff offffffffffff kızlar çok dertliyim eşime kızıyorum ailenden 1 fatura parası dahi istemezsin saçma gururu bırak sıkışığız niye sormuyolar diyorum sesi çıkmıyo delirtecek bu adam beni...........dualar ediyorum hergün çocuğum doğsun da aradan zaman geçmeden işe başlicam kızlar zor olacak ama mecburum............
boşver canım canını sıkma.
ALLAH BÜYÜKTÜR.
o onların terbiyesizliği.
sonuçta tek kişi çalışıyo.
kirada mısınız peki?
kocana da bişey diyemicem ailesi sonuçta sen bişey deme..
ne kadar ailesi hakkında aksi konuşursan o o kadar korur onları..