Hayirlisiyla bi doguraydik pooooffff kendime volkan konak in sarkisini gonderme yapiyorum cekilmez bir kadin oldum aksiii sabirsiiiiz pinpirikliiii
ahahahhaha süpersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisiyla bi doguraydik pooooffff kendime volkan konak in sarkisini gonderme yapiyorum cekilmez bir kadin oldum aksiii sabirsiiiiz pinpirikliiii
ahahahhaha süpersin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evet eskiden cahillik varmış canım bizim gibi şanslı değilmiş nesil.aaslında çok dinlememeli insan kendini hele de hamileyse.öyle cnm malesef =( ama idrar kaçırma ya da sarkma gibi bir problemi yok,eminim.
abimden sonra beni hiç istememiş,düşürmeye çalışmış hep hoplamış zıplamış falan.
ama düşmeyen bebek düşmüyor işte,kimisi de çok dikkat ediyor ama kaybedebiliyor bebeklerini =(
bnm o şekilde doğmamın anneme verilmiş olan bir ceza olduğunu düşünüyor.
ama yinede uslanmamış ve son kardeşimizi aldırmış =(
sebep,fakirlik..
annemn ne kadar pişman olduğunu bilirim,bu yüzden korkuma hiçbir detaya girmedim hamileliğimde.
bişiler öğrenip,doğru ya da yanlış kafamı karıştırmak istemediğimden cesaret edemedim falan..
amaaan konu kaydı gitti neyse :)))
bende senin durumundayım canım cevizle yemeye çalış daha katlanılabilir bir hal alıyor en azındangünde 10 tane ile başladım hurma yemeye.
1 kilo tunus hurması almıştım.
ama çok sancı yapmaya başladı günde 10 tane yemek,o yüzden 5e düşürmüştüm.
günde 5 tane tüketirken iyiydi ama bitti.
ve ben sıkıldım yemekten =))) bugün alaym mı almıyayım mı diye düşünürken almadım valla..
öğğ geldi ://
ben ilk aylardan beri bol bol yedim o zamanlarda bana bir yan etkiyapmadı.yani bebek gelmicekse gelmiyor.günde birkaç hurma sanmıyorum zararlı olsunkzlaaar!!! zaten gebelikte başlamalı yemeye..
doğum başlayp sancılar artınca ne olur faydası bilmiyorum ama gebelik boyu günde 3-5 tane tüketilmesi gerekiyormuş.
yiyecek olan varsa beklemesin yani.
takma anneni kafana.kendi annen mi kayınvaliden mi dicem ama sanırım kendi annen.artık 9 aydır bizden bıktılar haliyle.ben de kayınvalidemleyim.ne olsa hemen anlatıyorum o da benimle heyecanlanıyo.az kaldı sabret diyo.ama bazen sıkıldığını hissediyorum.ama napıyım paylaşmazsam çatlıcamKizlar ben yine duygusal moda bagladim yine goz yaslarimi tutamiyorum esim haftanin 3 gunu olmuyor evde cok ozluyorum onu o olmayinca gunler gecmek bilmiyor. annem de bi laf etti bugun sanki tek doguran sensin dedi gucume gitti onun yaninda hamileligimle ilgili hic bisey soylemicem artik![]()
canım daha 2 gün oldu izleyeli.çok hoş bir film tam bizlik gerçekten
yaa valllaaa canımm nasıı sıkılıyorr bir bi-lsennnnnnnnnnn
sıkıntıdan zeytinyaglı dolma sarcam oturuppp oderece yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pöfffffffffffffffffffff
hergün sacma sapan iş cıkartıyorum kendimeeeeeeeeeeeeee
bugün yerleri sildimm
yarın ütü
ertesi gün çamasır asss
1 saatlik işi 3-4 güne bölüyorummmmmm deli gibiiii
aynen bende kendime iş arıyorum annem var evde bütün işleri o yapıyo onun da canı sıkılıyo. bende düşündüm yaprak sarayım lahana sarayım diye ayakta biraz bulaşık yıkadım kasıklarım ağrıdı bugün zor geldi
eski halim yok bi yerlere sığamıyorum koca göbüşümden bi doğursak alanlarımız genişlese
yaa sorma canımm
kız senin annen yanında hiç değilseee
ben utanmasam ve gücüm olsa düz duvara tırmancammmm,tüm dolapları bosaltıp tekrar yerlştircemm
dün banyo dolabımı sıkıntıdan döktümmm
elime ne geldiyse attımm ohh be içim rahatladııı
bende birsyleri atınca rahatlıyorum ev bosalıyoo sanıyorum :))
aammaa attıgım her-sy eşimin eski losyonları parfümleri vss..görmedi daha görünce neler olcekk kimbilir :))))))))))))))))
kız allah iyiliğini versin emii öldüm gülmketennnnnnnnnnnnn
Bende uyuyamiyorum sikintimm var son gùnler gecmek bilmedi
ayy sana 1 gün kaldı canm ne güzell alıcaksın yarın bebeğini kucagınaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay canım benim ya kışın ne yicez herşey gaz yapıcı bakliyatlar gaz, kereviz gaz, pırasa gaz, karnabahar gaz, lahana gaz, soğan gaz, sarımsak gaz hepside faydalı yicekler eğerki çook büyük bi gaz problemi olmazsa bebişimin hepsinden yicem. bakliyat konusunda sağlık ocağındaki ebe içine biraz şeker at dedi.
Doktordan geldik hersey yolunda. Yine hafif kasilmalar var, suyu iyi. Daha once verdigi tarihi degistirmedi, 26 kasim pazartesi dogum tarihimiz. Sabah erkenden kavusacagiz, epidural sezeryan olacak.
Gecen haftadan buyana sadece 50 g almis gozukuyor 3750 g olctu agirliini. Ama tam olarak olcemiyorlar zaten artik. Ben de takilmiyorum. Hatta cok komik gelebilir ama tek derdim cok iri dogarsa alinan onca kiyafete yazik olacak, iclerine sigamayacak diye. Esim, annesi ve annem kendilerini kaybedip bir suru yenidogan kiyafeti almislar, zaten onlardan bana firsat kalmadi. Sadece3lu body aldim ogluma, henuz hevesimi de alamadim alisveris konusunda.
Neyse bu arada doktorlariniz bakiyor mu bilmiyorum ama bizimkinin testislerinden biri inmemis, doguma kadar inebilir dedi. İnmezse takip edilmesi ve ilacla indirilmesi gerekiyormus. İcerde kalirsa islevini yitiriyor o yuzden aklinizda olsun doktorunuza sorun olmazsa.
merhaba kızlar nasılsınız
pek giremiyorum artık nete iyice ağırlaştım evde bile zorla dolaşıyorum
bugün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür
pazartesi tekrar kontrole çağırdı
bizden haberler bu kadar
sizler nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
Kizlar ben yine duygusal moda bagladim yine goz yaslarimi tutamiyorum esim haftanin 3 gunu olmuyor evde cok ozluyorum onu o olmayinca gunler gecmek bilmiyor. annem de bi laf etti bugun sanki tek doguran sensin dedi gucume gitti onun yaninda hamileligimle ilgili hic bisey soylemicem artik![]()
bugün hep sancm oldu kızlar.hala da sürüyor.
ama artmıyor,hep aynı ayarda.tatlı tatlı sancılar.
üşüttüm mü ne =((
günaydın kızlar bende gece 4 uyandım kötü bir rüya ile..... eşim beni aldatıyormuş bende aldattığı kadınla sohbet ediyodum sonra 4 gibi uyandım eşimin telefonunu karıştırdım giden mesajlara baktım ne göreyimmm canım balım,,,diye msjlar atıyor kadının birine sabah işe giderken kalkmadım yataktan
bişeyde demedim daha doğumuma 5 gün kala öğrendiğim şeye bakın zaten yapalanızım bu pislik şehirde ,,,, düştüğüm duruma bakınn yaa az önce msj attım herşeyi biliyorum seninle aramızda herşey bitti dedim daha dönmedi bana alçak herif
hiç beklemezdim ondan,,
bu kadar özel buraya yazılır mı diyeceksiniz inanın bu pislik şehirde kimsem yokk 4 ten beridir ağlıyorum
günaydın kızlar bende gece 4 uyandım kötü bir rüya ile..... eşim beni aldatıyormuş bende aldattığı kadınla sohbet ediyodum sonra 4 gibi uyandım eşimin telefonunu karıştırdım giden mesajlara baktım ne göreyimmm canım balım,,,diye msjlar atıyor kadının birine sabah işe giderken kalkmadım yataktan
bişeyde demedim daha doğumuma 5 gün kala öğrendiğim şeye bakın zaten yapalanızım bu pislik şehirde ,,,, düştüğüm duruma bakınn yaa az önce msj attım herşeyi biliyorum seninle aramızda herşey bitti dedim daha dönmedi bana alçak herif
hiç beklemezdim ondan,,
bu kadar özel buraya yazılır mı diyeceksiniz inanın bu pislik şehirde kimsem yokk 4 ten beridir ağlıyorum
hiç beklemezdim ondan,,