yok canım kayserili değilim nevşehirliyim benim gebeliğim riskli olduğu için oraya başladım kısmetse zeki beydede doğum olacak çok iyi bir doktor
hayırlısı olsun işallah sorunsuz doğum yaparsın canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım kayserili değilim nevşehirliyim benim gebeliğim riskli olduğu için oraya başladım kısmetse zeki beydede doğum olacak çok iyi bir doktor
hayırlısı olsun işallah sorunsuz doğum yaparsın canım...
aaa sen kayserilimisin ben kayseriliyim ailem bütün akrabalarım orda ben istanbuldayım ama. o hastaneyi biliyorum.
SÜPER LOTO da kayseri ye çıkmış kızlar varmı tanıdık oralarda asılın telefonlara :)
canı benim gibi aşure çekenler dr oetkerin aşuresini deneyebilir dayanamadım bugün aldım yaptımgayet güzel oldu.
yalnız biraz fazla kaçırdım sanırım midem yanıyo şu an![]()
![]()
dur babamı arayayım elki bizimkilere çıktı:)))))))))
aaa sen kayserilimisin ben kayseriliyim ailem bütün akrabalarım orda ben istanbuldayım ama. o hastaneyi biliyorum.
canı benim gibi aşure çekenler dr oetkerin aşuresini deneyebilir dayanamadım bugün aldım yaptımgayet güzel oldu.
yalnız biraz fazla kaçırdım sanırım midem yanıyo şu an![]()
![]()
bende aldırdım hazır pastaneden iki kez oda güzeldi ama anneminkine uymuyo genede neyse annem geliyo 1 hafta sonra yaptırırım ona...
iyi akşamlar kızlar bizimde doğum tarihimiz belli oldu 7 aralıkta sezeryan olacak inşallah sağlıkla alırım yavrumu kucağıma dualarınıza çok ihtiyacım var. çok öpüyorum. Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin
iyi akşamlar kızlar bizimde doğum tarihimiz belli oldu 7 aralıkta sezeryan olacak inşallah sağlıkla alırım yavrumu kucağıma dualarınıza çok ihtiyacım var. çok öpüyorum. Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin
kızlar boza içiyormusunuz ben çok seviyorum sarı leblebiyle güzel oluyor ayrıca çok faydalı hamileler için birde çok iyi süt yapıyormuş..
Benim de 7 aralık sezeryen tarihim. Bakalım önce kim doğuracak? Benim Saat 9 da ameliyata başlarız dedi doktorum. 7.30 da hastanedeyim kısmetse...
cnm en kısa zamanda gidip bakıcam,umarm şu açk parfümlerde bulabilirim bunların numaralarını
yalnz,elizabeth arden fifth avenue tek bir parfüm adı mı?
yoksa elizabeth arden-fifth avenue 2 ayrı parfüm mü?
bişi bulazmasam yine coco chanel matmazele bakıcam.