• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

arkadaşlar ben Allah izin verirse 2013 haziran annesi olucam fakat bgn kontrlde hiç iyi haberler almadım 12.haftada olduğum içn ense kalınlığı ölçümü yapıldı 7,5 santm normalin çok üstünde bi de bunun yanında karnnında aşırı şişlik (sıvı) görüldü doktor üniveersite hastanesine sevketti benim size sorum sizin aynı haftalardaki ölçümlerinz nasıldı bilgi verirsenz çok sevinirm

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun sakın kendinide bebğini de üzme. Benim bebeğiminde ense kalınlığı 4,5 çıkmıştı bi sürü hastane bi sürü doktor sonunda amniosentez ve beklemeyle kalp çarpıntılarıyla geçen 21 gün. Allaha çok şükür sonucumuz iyi geldi.Ama ben iyice evhamlı olup çıktım. Bu süreçte sakin ol kendini doktorlora bırak ve bol bol dua et. Dualarım seninle arkadaşım inşallah güzel bi netice alırsın...

Benim de 7 aralık sezeryen tarihim. Bakalım önce kim doğuracak? Benim Saat 9 da ameliyata başlarız dedi doktorum. 7.30 da hastanedeyim kısmetse...

benimde hemen hemen aynı saatlerde canım dr 7:30-8 gibi burada ol dedi sabah yapcakmış. sağlıkla ve kolaylıkla doğumumuzu yapar kuzularımızı sağlıkla kollarımıza alırız inşallah

ayyy kızlar siz benden önce doğuracaksınız ben normali bekliycem gününü doldurursa 15 i anca çok heyecanlandım...

Bebişlerin sağı solu belli olmaz 40 haftayı dolduran çok az bebek var. benim çevremdekiler hep aceleci. Ben şimdiden gelir diye korkuyorum. Sürekli suyum gelmiş moduna giriyorum, kontrol halindeyim :) Bakarsın aynı güne denk gelir, yan yana 2 hastanede doğum yaparız :)

yok cnm ben özel hastaneye gidiyorum benim dr.umda yapmıyor sezeryan , devlet hiç yapmaz , sağlık bakanlığı kontrolleri sıkı tutuyormuş
bazı dr.ların insiyatifi galiba
üfff napcazz bilmem ;(

Benim kinci sezeryanim dedigim halde yokk mumkun degil.hayir sancilanip gitsem sanki normal dogum yaptircaklar.illa sanci cek gel diyolar yani!

ben de senin gibi annemi bekliyorum kısmetse benim annem de haftaya gelcek, yapıcak hemen gelince :) o gelene kadar dayanamadım işte :)

ay kıs ben öğlen dedim aşureyi hala konuşuluyormu :9::9::9: ben hala yemedim inatla annemi beklicem yada biz yapana kadar yapan olur belki

Bebişlerin sağı solu belli olmaz 40 haftayı dolduran çok az bebek var. benim çevremdekiler hep aceleci. Ben şimdiden gelir diye korkuyorum. Sürekli suyum gelmiş moduna giriyorum, kontrol halindeyim :) Bakarsın aynı güne denk gelir, yan yana 2 hastanede doğum yaparız :)

evet haklısın banada hep erken doğuracakmışım gibi geliyor okulda dresteyken suyum filan gelirse diye çok korkuyorum neyseki yarın son günüm 37 haftam bitiyor.senin hastanede doğum fiyatları nasıl canım?

evet haklısın banada hep erken doğuracakmışım gibi geliyor okulda dresteyken suyum filan gelirse diye çok korkuyorum neyseki yarın son günüm 37 haftam bitiyor.senin hastanede doğum fiyatları nasıl canım?

Son düzenleme:
kıslarrr tatlişkolarrrr herkes süt sağma makinası aldımı acaba ya biz baktık baya uçuk fiyatlar eşimde dediki lazım olursa ben gider alırım dedi banada mantıklı geldi tamam dedim :)

Biz aldim ama bazi hastanelerden kiraliyorlarmis galiba oyle duydum.

cnm en kısa zamanda gidip bakıcam,umarm şu açk parfümlerde bulabilirim bunların numaralarını
yalnz,elizabeth arden fifth avenue tek bir parfüm adı mı?
yoksa elizabeth arden-fifth avenue 2 ayrı parfüm mü?
bişi bulazmasam yine coco chanel matmazele bakıcam.

Ben calvin klein euphoria kullaniyorum. Herkes cok begeniyor.

evet haklısın banada hep erken doğuracakmışım gibi geliyor evet aynı günede gelebilir:)) doktorum her an bekle artık dedi.ben en çok okulda dersteyken suyum filan gelirse diye korkuyorum neyseki yarın son gün izne ayrılıyorum.senin hastanede doğum fiyatları nasıl canım?

Sezeryan olacak arkadaşalr ne güzel ya her şey netleşmiş oluyor insanın kafasında. Böyle ne zaman gelecek nerede başlayacak nasıl olacak vs vs stres oluyor insan yaaf ki bende 38de olmama rağmen tık yok yav :)

kızlar aranızda 28 ve 30 . haftalar arası yalancı doğum sancısı yaşayan varmı bu arada hepinize şimdiden hayırlı olsunn sağsağlim hepimizi inşallah vaktinde alalım meleklerimizi kucaklarımıza aminnnnnnnnnn :)

kızlar bide bakliyatlar çok gaz yapıyor diye konuşmuştuk geçen tv de öğrendim gaz kısmı kabuklarındaymış sirkeli suyla haşlayıp suyunu dökünce gazı gidiyormuş bilgimiz olsun. ;)

selam hanımlar ptesi dr randevum var36 artılarda gitmiş olacağım. muayneyi merak ediyorum acaba alttan filan bakacak mı diye. sizlerde muayne herzamanki gibi karından mı yapıldı? çatı muaynsi filan deniliyor ne zaman yapıorlar onu

Kızlar sağ olun. okudum biraz AKLIMDA KALAN kısımlarından cevaplayayım:

Burcu bugün medela elektrikli tekli aldım ben de eşim aldı 155 tl imiş.

nigar 40 gün olacağım iğne canım...

vitamin sen mi sormuştun. sütün bir gün sonra geldi. hemşireler ısrarla emzirtti. mama vermediler.

bebek de iyi şükür...

esra canım izne çıkıyormuşsun. dinlen son günlerde...

kızlar aranızda 28 ve 30 . haftalar arası yalancı doğum sancısı yaşayan varmı bu arada hepinize şimdiden hayırlı olsunn sağsağlim hepimizi inşallah vaktinde alalım meleklerimizi kucaklarımıza aminnnnnnnnnn :)

düzenli olmaması önemli dr nize de sorun...

vitamin sen mi sormuştun. sütün bir gün sonra geldi. hemşireler ısrarla emzirtti. mama vermediler.

bebek de iyi şükür...

sütü ben sormuştum canım süper maşallah inşallah benimki de hemen gelir şimdiden kafaya takmaya başladım sözde hep olumlu düşünecektim.

bebek de iyi şükür...

tamam canım sağol

Back
X