• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Sezeryan olacak arkadaşalr ne güzel ya her şey netleşmiş oluyor insanın kafasında. Böyle ne zaman gelecek nerede başlayacak nasıl olacak vs vs stres oluyor insan yaaf ki bende 38de olmama rağmen tık yok yav :)

Ahh canim ben napiim 39bitio bugun bendede hala tik yok:)

selam hanımlar ptesi dr randevum var36 artılarda gitmiş olacağım. muayneyi merak ediyorum acaba alttan filan bakacak mı diye. sizlerde muayne herzamanki gibi karından mı yapıldı? çatı muaynsi filan deniliyor ne zaman yapıorlar onu

benim cati muayenemi 39.hafta basinda yapti..genelde doguma yakin haftalarda kontrol ediolar bazilari hic yapmio bile.

doktorlarınız ciğer geliştirici iğne vuracakmı bana bir dahaki kontrolümde ciğer geliştirici vurulacak

Canim benim iri bebek ve nst de agrida cikinca tedbir amacli yaptirdi..seninde ilk dogumunla ilgili risk gormus olabilir..

merhaba oglusumla bİz geldikkk:39: bize dua eden herkese tesekkur ederiz tatli teyzeler. Oglum harun 3200 gram 49 cm boyunda saglikli bir sekilde dunyaya geldi suan emziriyorum bugun cok yogundu gelenler gidEnler yazamadim. yarin ayintili yazicam. Oglumla opuyoruz hepinizi:16:

Canim tebrik ederim.allah anali babali saglikli sihhatli buyumek nasip etsin oglusuna..

arkadaşlar merhaba ben 34+5 günlük hamileyim 2 haftadır nst ye giriyorum ve sancı çıkıyo 50 - 80 lerde sizlerde hiç böyle nst sonucu sancı çıkan oldu mu ?

ben hiç nst'ye girmedim,dr birşey olsa görürüm zaten diyor.Haftaya son kontrolüm var,yine almaz beni nst'ye,biliyorum

Ya bu sonda zorunlu mu ki? Hic bi sezeryan yapan tanidigim sonda kullanmadi da..

sondasız olmaz ki,çünkü bir süre kalkamıyorsun.Sabahsa ameliyat ö.sonra ,akşam üstü anca yürütüyorlar.O zamana kadar nasıl tutalım :))

Merhaba kızlar ben geldim :3:
Dolaştım biraz.bugün ve yarın lcw'de indirim varmış öğretmenlere %20. birkaç parça çıtçıtlı badi falan aldım.. önceden yoktu böyle şeyler. uzun zamandır gitmediyseniz bi bakın derim..
Göğüs pompası soranlar olmuş. ben almayı düşünüyorum. tecrübeli anneler de sadece sütün fazlasını saklamak için değil, sütün az gelirse ya da bebek emezse de sağmak işe yarıyor diyor. bence gerekli. marka olarak da lansinoh marka manuel iyi yorumları okuduğum kadarıyla...

evet ben de dün gittim indirimden faydalanayım diye.İki oğluşa da ciciler aldım,battım geldim

merhaba arkadaşlar benimde sezeryan tarihim belirlendi..27 kasım salı 11 de inşallah...
hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımzı...

hayırlı olsun canım,kolay bir ameliyat olsun inş

slm ördek anneler nasılsınız :) herkes başlamıştır eminim benim gb vikvik yürümeye :)
çok komiğiz ama bi o kadarda tatlıyız :p
dün dr. muayenemiz vardı , gittik
37+0
kendimi sezeryan doğuma çok hazırlamıştım .dr.um keyfi olmaz dedi.üzüldüm , yıkıldım
sezaryana alması için bebegin 4 kg gecmesi.annenin şişman olması
yada Allah korusun diğer riskli durumlar olmalıymışşş:((
depresyona giriyormuşum gb hissetmeye basladım kendimi:(
kızımı düşündükçe mutlu oluyorum ama ara ara çok mutsuzum
benim gb olanınız varmı ??
bu arada nst de ufak ufak sancılarım çıktı
dünden 2 gündürde çatımda ağrı var
üfff daha 37+1 deyiz , inş. 39. haftayıda görürüm
bende prensesimi görmek için sabırsızlanıyorum ama
kıızımla sürekli konusuyorum ''daha deil bebeğim daha deil ''
:(((((

şuan sezaryenle ilgili daha bir şey yok ki,arkadaşlar yazmış zaten,korkman bile yeter

Kizlae sezeryan günu alanlarin hep ozel hasanemi? Kadin dogum hastanelerinde artik sezeryan gunu vermek yasakmis,sancimiz gelince gidicekmisiz.şaştim kaldimmm !!

yaaa,niye ki,ne uyuz bir durum

iyi akşamlar kızlar bizimde doğum tarihimiz belli oldu 7 aralıkta sezeryan olacak inşallah sağlıkla alırım yavrumu kucağıma dualarınıza çok ihtiyacım var. çok öpüyorum. Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin

benim de o tarih,tam 2 hafta sonra bugün:18:

kızlar bide bakliyatlar çok gaz yapıyor diye konuşmuştuk geçen tv de öğrendim gaz kısmı kabuklarındaymış sirkeli suyla haşlayıp suyunu dökünce gazı gidiyormuş bilgimiz olsun. ;)

gaz olmayacak diye bütün b grubu vitaminleri de suyla atmış oluruz ama canım,b vitamini ısıyla suya geçer çünkü.Ben suyunu hiç dökmem,içine kimyon atarsın

kızlar önden kopçalı sütyenler emzirirken kullanışlı olur mu ki??

çok kullanışlı canım,normalde bile takarım ben

kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim tam 36 haftalık ve 2.800 kg olmuş :nazar::emir_bebek:
doktor beni çok beğendi bu arada bende ordakileri görünce çok havaya giriyorum ne yalan söyliyiim :))))
bidahakine doğumdan 7-8 gün önce anestezi tahlillerini yapalım dedi benimde doğum 12.12.2012 'de zaten nüfus patlaması yaşanacak galiba o yüzden odamızı da ayırttık şimdiden:21:

maşallah bebişine canım

Kızlar biz de kontrolden geldik :) bebeğimi gördüm çok tatlıydı, parmağını emiyordu. haberler iyi çok şükür. 2.700 gr. normalde 35.haftaya yeni girdik ama 35 h 3 günlük görünüyordu. 10 gün öne kaydı doğumum. 17 aralık yani benim doğum günüm :)))))))) en güzel hediye olacak bana kızım. tabi normal doğum olacağı için belli olmaz yine de. dr. ultrasonla baktı,rahimde açılma yokmuş. herşey yolunda çok şükür. bi de bol bol yürüyüş yap, hurma ye dedi.doğumu kolaylaştırıyormuş. ayaklarımdaki şişlik için de hamurişinden uzak dur dedi.benden haberler bu kadar.
iyi geceler yatayım da dinleneyim bari (uyuyabilirsem tabi)...

maşallah minnoşa canım

merhaba oglusumla bİz geldikkk:39: bize dua eden herkese tesekkur ederiz tatli teyzeler. Oglum harun 3200 gram 49 cm boyunda saglikli bir sekilde dunyaya geldi suan emziriyorum bugun cok yogundu gelenler gidEnler yazamadim. yarin ayintili yazicam. Oglumla opuyoruz hepinizi:16:

gözünaydın canım ya,çok sevindim,darısı bize inşallah

Günaydın kızlar bugün doğuma giriyorum Allah izin verirse oğlumu kucağıma alacağım :)

hadi hayırlı olsun canım,iyi haberlerle dönersin inşallah,bebişin de çok çok sağlıklı doğar inş

Son düzenleme:

canım yaa ne mutlu size,çok sevindim,Allah bize de nasip etsin inşallah bu harika duyguyu,dualarını eksik etme,öptüm oğluşunu..

Günaydın kızlar bugün doğuma giriyorum Allah izin verirse oğlumu kucağıma alacağım :)

Allah hayırlı doğum nasip etsin canım,güzel haberlerle gel inşallah..

Herkese günaydın göbekliler :49: Nasılsınız bakalım? Biz çok iyiyiz kızımla,erkenciyiz bugün :49:

Doğuma giden gidene,harika,darısı başımıza :34:

zeynocummmmmmmm tebrikler..
sağlıkla sıhhatle büyütün yavrunuzu resimm yokmuuuuuuu miniğimizinn :31:

$15208_556799594336022_1489284647_n[1].webp

:9::9::9:

Back
X