• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

doğuma gidenler var dimi yaaa?allah yardımcıları olsun.şaka maka başladı artık doğumlar..hem çok hevesleniyorum hemde tırsıyorum biraz ne yalan sölim:))

benim sadece sancı sorunum yokki bide suyum fazla oda bi sorun doktorum sürekli istirahat verdi yatıcaksın dinleneceksin dedi bende 38.haftayı bi görebilsem keşke
benimde suyum fazlaymış canım ama daha ne gibi sorun olacağına bakmadım
arkadaşlar ben Allah izin verirse 2013 haziran annesi olucam fakat bgn kontrlde hiç iyi haberler almadım 12.haftada olduğum içn ense kalınlığı ölçümü yapıldı 7,5 santm normalin çok üstünde bi de bunun yanında karnnında aşırı şişlik (sıvı) görüldü doktor üniveersite hastanesine sevketti benim size sorum sizin aynı haftalardaki ölçümlerinz nasıldı bilgi verirsenz çok sevinirm
benimki 1.9 mm çıktı canım allah yardımcın olsun inşallah sorun çıkmaz:50:
selam hanımlar ptesi dr randevum var36 artılarda gitmiş olacağım. muayneyi merak ediyorum acaba alttan filan bakacak mı diye. sizlerde muayne herzamanki gibi karından mı yapıldı? çatı muaynsi filan deniliyor ne zaman yapıorlar onu
benim 37 biterken yapmıştı sanırım ama sana daha erken heralde:34:
canım normal mi sezeryanmı diye sormuşsun.benim sezeryan allah kısmet ederse...
sanırım benimkide öyle olacak:25:
merhaba oglusumla bİz geldikkk:39: bize dua eden herkese tesekkur ederiz tatli teyzeler. Oglum harun 3200 gram 49 cm boyunda saglikli bir sekilde dunyaya geldi suan emziriyorum bugun cok yogundu gelenler gidEnler yazamadim. yarin ayintili yazicam. Oglumla opuyoruz hepinizi:16:
canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünaydın darısı bizim başımıza:16:
yavrusum nasılsın tatlım? iyisin demi bugün?

iyi sayılırım canım biraz hayal kırıklığı biraz acııııı:25::25:

aslında bende 14 kilo aldım ama çok zayıf hamile kaldığım için şuan normalim.. 49 kiloyla hamile kaldım 63 kiloyum son 20 günüm artık kilo almamayı planlıyorum dikkat etmeye başladım bile oğlumada bana da yeter aldığım kilolar :)
doğumdan sonrası için de çubuk tarçını suyla kaynatıp sabah akşam içip 14 kilo veren birini duydum doğum sonra hemen başlamayı düşünüyorum hem tarçın sütte yapıyor zaten ben2-3kilo versem yeter eskisi kadar zayıf olmak istemiyorum artık
sende verirsin canım ya 15 kilo çok normal

Aynıyız bende 49 kılo hamıle kaldım ve 63 kıloyum su an ... verırız verırız kıloları :) hepimiz sabretmeyi ögrendik

kızlar dün yine ağrım oldu zeynep kamile gittim alttan baktı açılma yok ama yumuşama var dedi
sonra usg baktı ve beni yıkan o cümleyi dile getirdi ( bebeğim yine ters dönmüş) 37 haftadan sonra:25: neden döndüki o kadar büyümüşken dedim suyun biraz fazla o yüzden dedi
eğer sancın çıkarsa yatış yapar sezaryene gönderirim dedi ama sancı çıkmadı çok şükür
yine beynimde birsürü soru işareti dr sezaryen için gün verirse beklicem mi diyeyim yoksa kabul mü edeyim offffff:44:
ne yaramaz kızım var benim yaaaa:16:

sizce dönermi tekrar doğum anına kadar beklesem mi?
bu arada bıçak gibi saplanıp acı veriyor demiştim ya bundan önce kızım aşağıya vurduğu için çekiyormuşum o acıyı
aslında nasıl bi acı olduğunu öncedende bildiğim için döndüğünü hissettim ama inanmak istemedim haftası büyük olduğu için:50:

Seviyorum demek zordur herzaman
Boş bir laf gibi gelir
Dur söyleme yalnızca bak bana
Gözlerin söyler nasıl olsa
Her günün akşamında
Senii çok çok seviyorum
Gecee göz kırparken duvarlara
Seni özlüyor ellerim
Seniiii seviyorum
Bu gecee ahh
gir kollarıma
Yaşanan o duygularla
Öp benii ahh bu gece
Seviyorum demek zordur herzaman
Boş bir laf gibi gelir
Dur söyleme yalnızca bak bana
Gözlerin söyler nasıl olsa
Her günün akşamında
Senii çok çok seviyorum
Gecee göz kırparken duvarlara
Seni özlüyor ellerim
Seniiii seviyorum
Bu gecee öp beni
Seniiii seviyorum
Bu gecee ahh
gir kollarıma
Yaşanan o duygularla
Öp benii ahh bu gece
Bu gecee öp beni

günaydın kıızlar. dün geceden beri karnım belim ağrıyo. ama öyle ritmik kasılmalar değil. belim sürekli ağrıyo. çok halsiz hissediyorum.

sizce dönermi tekrar doğum anına kadar beklesem mi?
bu arada bıçak gibi saplanıp acı veriyor demiştim ya bundan önce kızım aşağıya vurduğu için çekiyormuşum o acıyı
aslında nasıl bi acı olduğunu öncedende bildiğim için döndüğünü hissettim ama inanmak istemedim haftası büyük olduğu için:50:

canım daha geçen hafta bi arkadaşım senin durumundaydı.2 oğlu vardı hepsini normal doğurdu buda normal olacaktı bebek düz geliyodu.38. haftada rutin kontrolde bebeğin ters döndüğü görülmüş ve doktor suyun çok olduğu için bebek makat gelişli demiş sonra bi daha muayene edince rahim yumuşaması görmüş bu saatten sonra artık bebek düz gelmez zaten rahim yumuşaması var seni böyle gönderemem demiş apar topar sezeryan oldu.

günaydın kıızlar. dün geceden beri karnım belim ağrıyo. ama öyle ritmik kasılmalar değil. belim sürekli ağrıyo. çok halsiz hissediyorum.

geçmiş olsun canım,dinlen bol bol

kızlar dün yine ağrım oldu zeynep kamile gittim alttan baktı açılma yok ama yumuşama var dedi
sonra usg baktı ve beni yıkan o cümleyi dile getirdi ( bebeğim yine ters dönmüş) 37 haftadan sonra:25: neden döndüki o kadar büyümüşken dedim suyun biraz fazla o yüzden dedi
eğer sancın çıkarsa yatış yapar sezaryene gönderirim dedi ama sancı çıkmadı çok şükür
yine beynimde birsürü soru işareti dr sezaryen için gün verirse beklicem mi diyeyim yoksa kabul mü edeyim offffff:44:
ne yaramaz kızım var benim yaaaa:16:

üzüldüm canım ya,sen normal istiyordun,ama hayırlısı.Zaten 39.haftana gelmişsin,bebek için sorun olmaz ameliyata alınman.İnşallah gönlüne göre olur yine de

canım daha geçen hafta bi arkadaşım senin durumundaydı.2 oğlu vardı hepsini normal doğurdu buda normal olacaktı bebek düz geliyodu.38. haftada rutin kontrolde bebeğin ters döndüğü görülmüş ve doktor suyun çok olduğu için bebek makat gelişli demiş sonra bi daha muayene edince rahim yumuşaması görmüş bu saatten sonra artık bebek düz gelmez zaten rahim yumuşaması var seni böyle gönderemem demiş apar topar sezeryan oldu.
bu gidişle benimkide öyle olacak son umudum pazartesi artık belkide o gün sezaryene alır:5:
geçmiş olsun canım,dinlen bol bol

üzüldüm canım ya,sen normal istiyordun,ama hayırlısı.Zaten 39.haftana gelmişsin,bebek için sorun olmaz ameliyata alınman.İnşallah gönlüne göre olur yine de

öyle canım çok sağol, dünyadaki herşeyden önemli kızımın sağlığı hayırlısı artık

gÜNAYDIN FATMACANN aslında 20 den asagı kalan arkadaslara seslenelım burdan senın vesılen ıle BU KADAR SABRETTIK DAHA GUCLU OLACAGIZ ARTIK dıyelım kızlaaaar :) kendımıze bebısımıze ınanalım :)

gÜNAYDIN FATMACANN aslında 20 den asagı kalan arkadaslara seslenelım burdan senın vesılen ıle BU KADAR SABRETTIK DAHA GUCLU OLACAGIZ ARTIK dıyelım kızlaaaar :) kendımıze bebısımıze ınanalım :)

evet canm birbirimize moral verelim. artık yüzdük kuyruğuna geldik oluyor bu ağrılar sıkıntılar. ben de dün gece koltukta uyuya kalmnışım, eşim yatağa geçelim burda rahat edemezsin diye uyandırmış, ona bir bağırmışım, bana rahat yok artık zaten diye:) hiç hatırlamıyorum:))

Günaydın kızlar bugün doğuma giriyorum Allah izin verirse oğlumu kucağıma alacağım :)

canmmm çok kolay bir doğpum geçirirsin umarım, darısı da bizlerin başına:))
gelişmelerden haberdar edersen çok mutlu oluruz. bebiş fotoları isterizzz.

merhaba oglusumla bİz geldikkk:39: bize dua eden herkese tesekkur ederiz tatli teyzeler. Oglum harun 3200 gram 49 cm boyunda saglikli bir sekilde dunyaya geldi suan emziriyorum bugun cok yogundu gelenler gidEnler yazamadim. yarin ayintili yazicam. Oglumla opuyoruz hepinizi:16:

maşallah canm allah analı babalı büyütsün inş. :nazar:

öğlen ayrı,akşam ayrı yemek yapmaktan bıktım ya,deminden beri düşünüyorum ne yemek yapacağımı,12'de geliyor benim erkekler.

sabah sabah caydan yandım dıkkat edın annem elmıstı bardaklara cayı koydum mutfaktan gelıyodum annemde ustunu cıkarıyodu anıden donunce boooommm

Back
X