Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde suyum fazlaymış canım ama daha ne gibi sorun olacağına bakmadımbenim sadece sancı sorunum yokki bide suyum fazla oda bi sorun doktorum sürekli istirahat verdi yatıcaksın dinleneceksin dedi bende 38.haftayı bi görebilsem keşke
benimki 1.9 mm çıktı canım allah yardımcın olsun inşallah sorun çıkmazarkadaşlar ben Allah izin verirse 2013 haziran annesi olucam fakat bgn kontrlde hiç iyi haberler almadım 12.haftada olduğum içn ense kalınlığı ölçümü yapıldı 7,5 santm normalin çok üstünde bi de bunun yanında karnnında aşırı şişlik (sıvı) görüldü doktor üniveersite hastanesine sevketti benim size sorum sizin aynı haftalardaki ölçümlerinz nasıldı bilgi verirsenz çok sevinirm
benim 37 biterken yapmıştı sanırım ama sana daha erken heraldeselam hanımlar ptesi dr randevum var36 artılarda gitmiş olacağım. muayneyi merak ediyorum acaba alttan filan bakacak mı diye. sizlerde muayne herzamanki gibi karından mı yapıldı? çatı muaynsi filan deniliyor ne zaman yapıorlar onu
sanırım benimkide öyle olacakcanım normal mi sezeryanmı diye sormuşsun.benim sezeryan allah kısmet ederse...
canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünaydın darısı bizim başımızamerhaba oglusumla bİz geldikkkbize dua eden herkese tesekkur ederiz tatli teyzeler. Oglum harun 3200 gram 49 cm boyunda saglikli bir sekilde dunyaya geldi suan emziriyorum bugun cok yogundu gelenler gidEnler yazamadim. yarin ayintili yazicam. Oglumla opuyoruz hepinizi
![]()
yavrusum nasılsın tatlım? iyisin demi bugün?
aslında bende 14 kilo aldım ama çok zayıf hamile kaldığım için şuan normalim.. 49 kiloyla hamile kaldım 63 kiloyum son 20 günüm artık kilo almamayı planlıyorum dikkat etmeye başladım bile oğlumada bana da yeter aldığım kilolar :)
doğumdan sonrası için de çubuk tarçını suyla kaynatıp sabah akşam içip 14 kilo veren birini duydum doğum sonra hemen başlamayı düşünüyorum hem tarçın sütte yapıyor zaten ben2-3kilo versem yeter eskisi kadar zayıf olmak istemiyorum artık
sende verirsin canım ya 15 kilo çok normal
sizce dönermi tekrar doğum anına kadar beklesem mi?
bu arada bıçak gibi saplanıp acı veriyor demiştim ya bundan önce kızım aşağıya vurduğu için çekiyormuşum o acıyı
aslında nasıl bi acı olduğunu öncedende bildiğim için döndüğünü hissettim ama inanmak istemedim haftası büyük olduğu için![]()
günaydın kıızlar. dün geceden beri karnım belim ağrıyo. ama öyle ritmik kasılmalar değil. belim sürekli ağrıyo. çok halsiz hissediyorum.
kızlar dün yine ağrım oldu zeynep kamile gittim alttan baktı açılma yok ama yumuşama var dedi
sonra usg baktı ve beni yıkan o cümleyi dile getirdi ( bebeğim yine ters dönmüş) 37 haftadan sonraneden döndüki o kadar büyümüşken dedim suyun biraz fazla o yüzden dedi
eğer sancın çıkarsa yatış yapar sezaryene gönderirim dedi ama sancı çıkmadı çok şükür
yine beynimde birsürü soru işareti dr sezaryen için gün verirse beklicem mi diyeyim yoksa kabul mü edeyim offffff:44:
ne yaramaz kızım var benim yaaaa![]()
bu gidişle benimkide öyle olacak son umudum pazartesi artık belkide o gün sezaryene alırcanım daha geçen hafta bi arkadaşım senin durumundaydı.2 oğlu vardı hepsini normal doğurdu buda normal olacaktı bebek düz geliyodu.38. haftada rutin kontrolde bebeğin ters döndüğü görülmüş ve doktor suyun çok olduğu için bebek makat gelişli demiş sonra bi daha muayene edince rahim yumuşaması görmüş bu saatten sonra artık bebek düz gelmez zaten rahim yumuşaması var seni böyle gönderemem demiş apar topar sezeryan oldu.
geçmiş olsun canım,dinlen bol bol
üzüldüm canım ya,sen normal istiyordun,ama hayırlısı.Zaten 39.haftana gelmişsin,bebek için sorun olmaz ameliyata alınman.İnşallah gönlüne göre olur yine de
günaydın kıızlar. dün geceden beri karnım belim ağrıyo. ama öyle ritmik kasılmalar değil. belim sürekli ağrıyo. çok halsiz hissediyorum.
gÜNAYDIN FATMACANN aslında 20 den asagı kalan arkadaslara seslenelım burdan senın vesılen ıle BU KADAR SABRETTIK DAHA GUCLU OLACAGIZ ARTIK dıyelım kızlaaaar :) kendımıze bebısımıze ınanalım :)
Günaydın kızlar bugün doğuma giriyorum Allah izin verirse oğlumu kucağıma alacağım :)
merhaba oglusumla bİz geldikkkbize dua eden herkese tesekkur ederiz tatli teyzeler. Oglum harun 3200 gram 49 cm boyunda saglikli bir sekilde dunyaya geldi suan emziriyorum bugun cok yogundu gelenler gidEnler yazamadim. yarin ayintili yazicam. Oglumla opuyoruz hepinizi
![]()
sabah sabah caydan yandım dıkkat edın annem elmıstı bardaklara cayı koydum mutfaktan gelıyodum annemde ustunu cıkarıyodu anıden donunce boooommm
sabah sabah caydan yandım dıkkat edın annem elmıstı bardaklara cayı koydum mutfaktan gelıyodum annemde ustunu cıkarıyodu anıden donunce boooommm