• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Selam kızlar :34:

Öncelikle;ilk öğretmenim annemin,sonra eşimin,kendimin ve tüüüüüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum :49:

Nasılsınız bugün? Umarım herkes iyidir.Seastire tatlım inşallah bir gün seni de öğretmen olarak görürüz :16:

yeniden öğretmenler gününüz kutlu olsun canım inş bende çok istiyorum bakalım

Günaydın kızlaar hastaneden yazıyorum dün saat 10:33 de kavuştum oğluşuma 3440 gr 51 cm doğdu maşallah çok ii şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür ben gazımı yapabilirsem gideceğiz evimize :) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak harika bi duygu

masallahh allah analı bablı büyütsün inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
oğlusunu yirimm :nazar::nazar:

ayy kızlar akıntınız oluyomu sizindeee

benim ödüm koptu ya sabah sbaahhh beyaz akıntı geldiiiii
2-3 defa ama böyle bozuk para büyüklüğünde gibiii
hiç yaşamadıgım için korktummmmmmmmmm

kızlar neolur bi fikir verin ya kafayı yiyecem düşünmekten :ssz:
sezeryanı genel anesteziyle olsam hem vücutta acayip bi şişme oluyo hemde şiddetli ağrıyla uyanılıyo
epidüral olsam doktorum ameliyat sırasında hissedersin diyo
spinalde de herkes 1 hafta baş ağrısı çektiğini söylüyo off deli olacam o günümü mutlulukla geçirmek istiyorum sancıyla baş ağrısıyla uğraşmak istemiyorum :(

genel anesteziyle uyanmak çok zor oluyor,abimin eşi anestezici,tek.hissetme olsa bana epidural yapalım demezdi,kendiside epidural yaptırdı ameliyat sırasında bende vardım ve hiçbişey hissetmedi,çok rahat oldu.ayrıca bizim anestezi uzmanımız antalyanın en iyi uzmanlarından biri olduğu için ona çok güveniyorum.....

ayy biz ne cürük nesil olduk kızlar yaaaa
öffffffff
annem diyokii ben doguma giştmedenn camları sildim hop hoppp o camdan o cama geçiyordummm
evi temizlemiş 2 gün snra doguma gitmişşş

bizler isee dahaa kacıncı aydan itibaren popomuzu kaldırmakta zorlanıyoruzzz
hep yedklerimizden oluyooo vay gelecek nesillereeeeeeeee
benim kızımda cok zorlanıcakkkk :(((((((((((
ben hiç tembellilk yapamadım hamileliğim boyunca her işimide yapıyorum bel fıtığım var zorlanıyorum ama yapıyorum bir bayramda annem yardım etti,eşim tembel olduğu için maalesef herşey bana bakıyor,şimdide misafir gelecek bana onları bekliyorum sabah heryeri kıyı köşe sildim süpürdüm ikramlarımıda yaptım dinleniyorum,

ayy kızlar akıntınız oluyomu sizindeee

benim ödüm koptu ya sabah sbaahhh beyaz akıntı geldiiiii
2-3 defa ama böyle bozuk para büyüklüğünde gibiii
hiç yaşamadıgım için korktummmmmmmmmm

bendede aynı durum var canım öldüm valla akıntıdan inşallah doğumdan sonra geçecek...

Back
X