• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

aynen yavrusum,ne diyim,nankörlük resmen bu :19: çocuk sahibi olamayan binlerce insan var yaa yazık :50:
allah herkese iyilik versin başka bişey diyemiyorum:16:
Damın düşmedikten sonra sorun yok tatlım.
:9::9::9::9::9::9: düşmem inşallah
selam kızlar...
şöyle bir yakın geçmişe baktım da hamilelikten sıkılan ve şikayet eden ne kadar çok arkadaş var, kızlar herşeyden önemlisi bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak değil mi, neden şikayet ediyorsunuz anlamadım, hamilelik bu tabii ki ağrımız sızımız olacak ama herşeyden önemlisi bugünlerin kıymetini bilmek, Allah'a bugünleri gösterdiği için şükretmek ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmek. bebişlerimizin günü dolana kadar karnımızda geçirdiği her gün dışarıdaki 3 güne bedel bunu biliyorsunuz dimi....

:46::46::46::46::46: evet canım önemli olanda o

selam kızlar...
şöyle bir yakın geçmişe baktım da hamilelikten sıkılan ve şikayet eden ne kadar çok arkadaş var, kızlar herşeyden önemlisi bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak değil mi, neden şikayet ediyorsunuz anlamadım, hamilelik bu tabii ki ağrımız sızımız olacak ama herşeyden önemlisi bugünlerin kıymetini bilmek, Allah'a bugünleri gösterdiği için şükretmek ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmek. bebişlerimizin günü dolana kadar karnımızda geçirdiği her gün dışarıdaki 3 güne bedel bunu biliyorsunuz dimi....

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ne mutlu sana canım,inşallah belinde çok sıkıntı yaşamadan atlasırsın doğumu :34:

sanada yorumum sadece:46::46::46::46::46::46: olacak annelik en başta fedakarlıktır :16:
allah çektiğinin mükafatını bebeğinin sağlığıyla mükafatlandırsın inşallah canım

saolun kızlar,hep şunu savunurum beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye,ben bu günleri görmek için çok bekledim 5.yılımızda evlat sahibi oluyoruz hep ertelendi fizik doktorum erteledi 1,5 yıl ,sonra ben istemedim sonra eşim istemedi ailesi yüzünden problemler,sonrada ikimiz istedik 1 sene sonunda oldu allahım şükürler olsun,ne aşamlardan geçtik göz yaşları döktük o 1 yılda,sonunda rabbim nasip etti,o yüzden onun için her zorluğu çekerim...

rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah....hepsi vaktinde gelsin....:16::16::16::16::16:

ya bu arada merakımı giderirmisiniz pek bi cahil kalmışım, çatı(lar) ın ağrısı tam olarak neresi oluyor, ayrıca damdan düşecek olan nedir anlayamadım yahu....

saolun kızlar,hep şunu savunurum beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye,ben bu günleri görmek için çok bekledim 5.yılımızda evlat sahibi oluyoruz hep ertelendi fizik doktorum erteledi 1,5 yıl ,sonra ben istemedim sonra eşim istemedi ailesi yüzünden problemler,sonrada ikimiz istedik 1 sene sonunda oldu allahım şükürler olsun,ne aşamlardan geçtik göz yaşları döktük o 1 yılda,sonunda rabbim nasip etti,o yüzden onun için her zorluğu çekerim...

rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah....hepsi vaktinde gelsin....:16::16::16::16::16:

ne güzel dedin canım yaa,klavyene sağlık :34: amin inşallah..

canım ya... ne sıkıntılar çekmişsin, Allah çok şükürki gönlünüze göre vermiş.. inşallah bundan sonra bebeğinle o günleri unutursun...

tatlım ben kızımda o kadar neşelı gırdım kı anlatamam duşunsene artık evladına kavuşucaksın onu mısler gıbı koklucaksın bıttı yanı koca 9 ay
zaten gözunu bı kapatıyosun bı acıysun bıtmış
ılk aklına gelen bebgın sağlıgı oluyo onuda ögrendımmı tabı kendını merak edıyosun odaya gelınce hemen getırıyolar
o kucuk melek zaten ac oldugundan başlıyo aranmaya emıyo emdıkcede sutun gelıyo kı gelmeyenlerde var
melela ablam normal doğum yapmasına ragmen bebegı bı turlu ememedı şekerı duşmesın dıye orda mama verdıler
sonradan annesını emdı
sarılık ıcın korkma cnm benım ıkı yavrumda olmadı olsada sukur tedavısı var rabbım dermansız vermesın cnm

amin canım. inşallah kuzularımız sağlıkla sıhhatle gelir. inşallah hepimizinde bolbol sütü gelir bebişlerimiz aç kalmaz :)

ya bu arada merakımı giderirmisiniz pek bi cahil kalmışım, çatı(lar) ın ağrısı tam olarak neresi oluyor, ayrıca damdan düşecek olan nedir anlayamadım yahu....

Damın düşmesi sıkıntılı bi olaydır canım. Çeken bilir sadece. :1:

selam kızlar tüm anneleri tebrik ediyorum ,,,zamanı gelicek arkadaşlara da Allahtan sabır diliyorum..Bu kadar dayandınız o yarım saat bır saate gelince dayanırsınız ...Nihayetinde bebeişiniz için yapacağınız en son ve en önemli şey olacak bu onu düşünün ve güçlü olun...bebişlerimizde artık daracık yerde kurtarıcaz onları

ne güzel yazmışsın çok doğru.........

:9::9::9::9: ilahi çatılar işte anlamadın mı

tatlım ben bu yüzden depresyon tedavisi gördüm bebek hasreti nedir iyi bilirim
allah kimseye yaşatmasın elimizdekilerin kıymeti bilmek lazım
heray binbir hevesin sonunda yaşanan hayal kırıklığı sonucu çöpe atılan tek çizgili testler
görülen rüyalar hastaneler ,testler allahım kabus gibi çok zor :5:
aklıma bile getirmek istemiyorum allah kimseye yaşatmasın yaşayanlara sabır versin:50::50::50::5:

Son düzenleme:

Allah sağlıkla, mutlulukla versin bebeğini inşallah.
Birçoğumuz bu sıkıntıları yaşadık aslında. O yüzden şuan içinde bulunduğumuz sonuç için Allah'a binlerce kez şükürler olsun.

kuzum merhaba bende unobaby bulamayınca johnsun aldım hatta daha memnun kaldım hem dokusu daha yumuşak
bundan sonra ona devam edıcem sanırım
eger ıslak mendıl kokulu degılse su gıbı kokuyosa o ıs tamamdır

ayy içim rahatladı kız sağolasınnnnnnnn :))
ona devam ederim bende memnun kalırsam..
bebek yağı da jhonsons düşünüyorum şampuanı da.
pişik kremi de onu mu alsam.
hepsi aynı olsun :)
pudra olarak ne kullanıyosun

canım bebeğin şimdi doğmuştur yanındadır gözünüz aydın olsun....

canım hiç korkma rahat olmaya çalış sen yatarken rahatca, bebeğin kucağına gelecek.....

sancın var ve pazartesi bebeği alacaklar :44: neden ki normal doğum olsa açılması beklenir ama sezeryan olcak:44: normal olasınımı bekliyolar acaba :44: canım allah kolaylık versin inşallah pazartesiye kadar dayanırsın....dualarım seninle ve diğer doğum yapacak arkadaşlara....

inşallah canım sağolasın.........

konun uzmanı YMD yani sayın Prof.Dr. YMD'ye soralımmm.... :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Şimdi şöyle ki, damın düşmesi insan vücudunun gebelikte yaşadığı temel fonksiyonel tepkilerden birisidir. Hastalığın seyri çatıların ağrımasıyla başlar. Rahimcik gerilir. Popolar bu kasılmalar nedeniyle ikiye ayrılır ve dam düşer. Ağrılı bir süreçtir. :51:

bak bak yaaa o kdar selam verdim bişeyler yazdım hiiç cevap veren yok..
görürsünüz sizz doğurunca haber falan yok sizeeeeeeeee :63: :63:

ayy içim rahatladı kız sağolasınnnnnnnn :))
ona devam ederim bende memnun kalırsam..
bebek yağı da jhonsons düşünüyorum şampuanı da.
pişik kremi de onu mu alsam.
hepsi aynı olsun :)
pudra olarak ne kullanıyosun

cnm ben de set olarak aldım cok memnunum daha hıc pişik olmadık gunde bıkkere suruyoorum oh mıs
cnm ben pudra sadece katlarına suruyoru boyun kasık koltuk altı tombalak oldugundan dalın gelmıştı hedıye onu kulanıyorum cnm
ay bu arada mevludumuzude yaptık cok yakışıklı oldu aras bey ama mevlut stres cok

Back
X