• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Aslında şöyle bir durum var.

Benim bildiğim bir ameliyat için fiyat veriliyorsa, o ameliyat için yapılacak anestezi değerlendirmesine yönelik testlerin ücreti toplam bedelin içinde oluyor. Yani bu testler için ekstra ücret almamaları lazım diye biliyorum. Paket fiyatın içindedir zaten. Bunu bir öğren istersen.

saol canım ya iyi aklıma getirdin,çarşamba günü hepsini öğreneyim ben....normalde hastalara yatış yapılmadan önce gelirlerdi anestezi doktoruyla görüşüp tahlil tetkik yaptırırlardı yatış ücretinin içinde olurdu,arkadaşım saolsun kafamı karıştırdı 2 gün önce konuştukda sağlık ocağında çalışıyo....

Son düzenleme:
İnşallah anlamadan gidenlerden olursunuz. :1:

Ay evet canım göbeğini bekledim baktım düşmüyor yıkadık uyuyor...:1:

kızlar bol aşure yeyin. bana baklagil yasak 1 ay dedi dr. ben dinlemedim yedim aşure bebiş de ben de çok gazlandık. doğmadan bebişler yeyin...:56:

yaaa ben daha yiyemedim:(((( yarın anneme söylicem yapsın:(((( sonra yiyemem dediğin gibi

inşallah canım benim. ben kontrole gittim 1 saat sonra doğumdaydım...:1:

çantanızı tamamen hazırlayın. kırışmasın d:1:iye gecelikleri asmıştım görümceye tarif ettim şunları koy diye...:1:

biz oğlanı yıkadık bugün...:16:

Ben de tamamen hazırladım çantamı. Tamamen hazır olmasında Ahmet arda gibi aceleci bebklerin payı var tabi. Doğum haberlerini alınca hemen gidip eksikleri tamamladım... Ohhh oğluşumuzun keyfi yerine gelmiştir yıkanınca...

Bugün birkaç kişi doğum yaptı diye biliyorum canım.
Orkidem, burcu_gen falan doğum yaptı diye okudum sanki.

Bu arada sana sorayım. Şu anestezi değerlendirmesi için yapılan testler var ya. Sezaryen öncesi yapılan testler. Onlar için ekstra ücret alınmıyor, zaten paketin içinde değil mi? Yanlış bilgi vermiş olmayayım arkadaşa.

canım evet paketin içinde... ben çıkıyorum minnoş uyandı...

burcuyu takip ediyordum demek doğuma gitti...

Çok çok geçmiş olsun. İzlediğim videoya göre hiçbir yerinde kullanmamak gerekiyormuş. Çünkü havada asılı kalan partiküller oluşturuyormuş ve bu solunum yolu enfeksiyonuna da sebep oluyormuş ayrıca.

hımmm ozaman oralardada kullanmamaı ya kat araları kızarıyo bende rahatkatır dıye duşunuodum başka care bulmalı

pudra iyikide almamışım....

bende dünden beri aşure yiyorum komşular yapmış getirdiler saolsunlar,annemlerde salı günü yapacağız,aşureyi çok seviyorum hergün olsa yerim.......

kızlar merhabalar,

bebeklerini kucağına alan arkadaşlar Allah' ım hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.. darısı bizim başımıza..:nazar:

doğuma giden arkadaşlar kolay doğumlar olsun inş.sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza..:49:

zaman su gibi aktı geçti,her an hepimizden güzel haberler gelebilir artık,Allah' ım hepimizin yardımcısı olsun..

ben de bugün aşure yaptım kızlar,hem apartmana dağıttım hem de annemlere, kayınvalidemlere de yemek nasip oldu :56:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr MERT ismi kuranda var mı biliyo musunuzzzz ??
Birde Emir MErt şeklinde isim uyuyor mu :26:
off ya eşim dakika başı isim değiştiriyor o olacak bu olacak bana soran yokkkkkkk

kızlarrrrrrrrrrrrrrr MERT ismi kuranda var mı biliyo musunuzzzz ??
Birde Emir MErt şeklinde isim uyuyor mu :26:
off ya eşim dakika başı isim değiştiriyor o olacak bu olacak bana soran yokkkkkkk

MERT ismi Kuran'da geçer güzelim.Sözünün erinde duran anlamına gelir.
MERT EMİR olsa daha klas oluyo sizin kararınızdır ....

Günaydın kızlaar hastaneden yazıyorum dün saat 10:33 de kavuştum oğluşuma 3440 gr 51 cm doğdu maşallah çok ii şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür ben gazımı yapabilirsem gideceğiz evimize :) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak harika bi duygu
canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün kilosuda süper darısıda bizlere olsun

Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.

canım gözün aydın olsun en kısa zamanda haberlerini bekliyoruz

hmmmm isim konusunda çok kararsısız yaa...
mert ismi güzel mi sizce..
off bilemedim ki tekk olarak MERT olsa nasıl olur..
:26:

Üzgünüm ama Mert ismini sevmem , kız kardeşimin erkek arkadası... hıc de adı gıbı cıkmadı :(
Bi de bu erkek çocuklarına neden böle isimler düşünülür bilmiyorum ..
Hep güç odaklıyız bende ıkıncı adını SARPER koycam esım nedenıyle bıde baktım Kuranda gecıyor..
TAYGA SARPER olcak ınsallah

kızlar adet ağrısı gibi ağrılar ara ara bendede oluyor. sıvımı desem yoksa idrarmı desem akıntımda oluyo. zamanında gelsinler sağlıkla kuzularımız

iyi akşamlar hanımlar
çok ilginç bi durum oldu benim için..önceki gün doktorda bişey yokken dün gece hafif suyum geldi ve adet sancısı gibi sancılarım oldu.acil e gittik 2 cm açılmam olduğu ve hastaneye yatmam gerektiği söylendi ama ben eve geldim :S ne yapsam bilemedim şimdi evdeyim ,tedirginlikten uyuyamıyorum bile..ne yapmalıyım sizce?? doktor bikaç gune de gelebilir 1 haftaya da dedi :S yani hiç hazır değilim sanki doğurmaya hele o muayenede bile cok canım yandı uff cok zormus yaa :(

arkadaşlar herkes doğurmuş ya bi ben kaldım sabırsızlıkla bekliyorum.herhalde en yakın bdtsi olan ben kaldım burda.bizim kız içerde yaşayıp içerde mi yaşlanıcak nedir yaa :9:

Back
X