• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Herkese merhaba.
Dun sabah saat 8de oglumuz Mert dunyaya geldi. Sagligi yerinde, 51 cm 3600 gram dogdu.
Ben de iyiyim, bugun itibariyle agrilarim bayagi azaldi. Dun dogumdan sonra sut gelmeye basladi ama yeterli olmadi bugun arada mama takviyesi yaptilar. Onun disinda hersey yolunda.
Bugun firsat bulursam dogum hikayeleri kismina daha detayli yazarim.

allah analı babalı büyütsün sağlıkla darısı bizlere işallah....:54: :54:

Kolay olsun insallah canim, gule gule buyutun :))

Fd01, ne guzel, sen de bebisini kucagina aliyorsun, umarim kolay olur...

Burcucugum, tebrik ederim, Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Ya arkadaslar bu ne tepki boyle..gecen gunde bu muhabbete sahit oldum girmek istemedim ama laf soylenmiycek gibi degil ki..burda herkes her istedigini yazio..herkes kendine gore hamilelik yasio..kimse sukretmio degil ki cocuklari olduguna yada kimse sagliksiz olsun istemio..bazen insanin canjna tak edio yaziyo..seninde canina tak etmis yazmussin dusunduklerini ne guzel..o insanlarda o sekilde rahatlio yapicak bisiy yok..tv de istemedigin bisiy olunca kanal degistiriosun burdada onu yapicaksin gerekirse..bende sıkıldgm cıvık espriler oluo katilmiorum yazmiorum bisiy..bu bu kadar basitken insanlari sukretmemekle suclamak olmamali bence..

girseydin keşke tatlım,neden girmedin muhabbete?!! Laf söyle çekinilecek bir durum yok!! Özgür bir ortam burası!! Herkes istediğini yazıyo zaten!! Valla kusura bakma,üzerine alınmışsın boş yere! daha 30.haftada burda doğurmak istiyorum artık yaa yeter bıktım diyen kadınlar vardı !! haaa ama dur sen bilemezsin,yoktun ki burda!! taaaa o zamanlardan beri aynı şekilde şikayet edenler var bunu da bil!! Şİmdi ben bunlara şükürsüz demiyim de ne diyim!! başka bir sıfat bulamadım ben,bulursan bana da haber ver!!

cnm benim yaaa sen yazmak istedigini yaz....sizlanmalari oku gec...bazi hamileler nazli olur...mizirdanir..benimde isyerinde bir hamile kiz vardi bende hamileydim agzimi acip suram agriyor demezdim olaganustu durum olmadikca o dogurana kadar mizirdandi...oda oyle dedim gectim..mesela bende hep aldigimi sattigimi gezdigimi soylemek yazmak istiyorum...oda yzilmiyor alan var alamayan var...enteran bir sancim oldugunda veya sikintim oldugunda size soruyorum..zaten cok fazla yazan biri degilim bazen yazmadan cevabimi bulup okuyup cikiyorum...bebegim burasi kadinlar klubu hersey var....:1::kkk:
bakma sen erken dogum yapmak isteyenlere..bende sezeryan olsun diye ugrasanlara kiziyorum mesela ama tercihi deyip geciyorum..

ben yazmak istediğimi yazarım zaten canım kimseden bi çekincem yok!! sızlanmalar eğer benim psikolojimi etkiliyorsa okuyup geçemem maalesef!! arada bi sancın olur,neden oluyo acaba diye sorarsın canım,ona kimsenin bişey dediği yok!! zamanında biz de sorduk!! Ama her gün her gün de olmaz ki bu!!!

Neyse dediğim gibi,pek fazla girmeyi düşünmüyorum zaten artık..herkesin yolu açık olsun..

Neyse dediğim gibi,pek fazla girmeyi düşünmüyorum zaten artık..herkesin yolu açık olsun..

hemen köprüleri yakıp gitme bademcim,herkes istediğini yazsın ya,boşver.Zaten herkese cvp yazman gerekmez ki.Kendine yakın bulduklarınla muhabbet et sen de.

ozgezngn kullanıcısından alıntı

Ya arkadaslar bu ne tepki boyle..gecen gunde bu muhabbete sahit oldum girmek istemedim ama laf soylenmiycek gibi degil ki..burda herkes her istedigini yazio..herkes kendine gore hamilelik yasio..kimse sukretmio degil ki cocuklari olduguna yada kimse sagliksiz olsun istemio..bazen insanin canjna tak edio yaziyo..seninde canina tak etmis yazmussin dusunduklerini ne guzel..o insanlarda o sekilde rahatlio yapicak bisiy yok..tv de istemedigin bisiy olunca kanal degistiriosun burdada onu yapicaksin gerekirse..bende sıkıldgm cıvık espriler oluo katilmiorum yazmiorum bisiy..bu bu kadar basitken insanlari sukretmemekle suclamak olmamali bence..

- aYnen katılıyorum size,burası özgür ve herkese açık bi ortam ve herkes kafa dağıtmaya vakit geçirmeye,bazende kendinden bşyler bulmaya giriyor gerçkten. Mesela benimde bazı ağrılarım var çatı ağrısı die tabir ediliyo sanıırım ve onun ben hariç çoğu kişide olduğnu okuyunca içim rahatlıyo ve demek normal birşy deyip rahatlıyorum,onun dışında benden kötü durumda olan daha zor geçen arkdşları okuyuncada şükrediyorumm halime. Bence bu siteyi fazla kafaya takıp günlük yaşantısına yansıtan arkdşlar var. Belkide ben fazla mantıkla yaklaşıyorum olabilir :) ama bence diyeceğim o ki ; canınızı sıkmaya gerek yok burası herr ne olursa olsujn sanal bi ortam her nekdr bizzler gerçk olsakta , şimdi ortak bi derdimiz sevincimz var die burdayız :) ama bi süre sonra hrks birbiirini unutacak . he çok nadir yakın olurda yüzyüze arkdş olanlar olabilir ki buda çok gzl tabiki. Oyuzden fazla abartıp canınızı sıkmayın bence son zamnların tadını çıkarmaya bakın derim ben..

hemen köprüleri yakıp gitme bademcim,herkes istediğini yazsın ya,boşver.Zaten herkese cvp yazman gerekmez ki.Kendine yakın bulduklarınla muhabbet et sen de.

sevdiğim ve merak ettiğim insanlar var canım,onları merak ettiğim için giriyorum arada sırada,herkese cevap vermedim zaten,yakın bulduklarım yetiyo bana :34:

- aYnen katılıyorum size,burası özgür ve herkese açık bi ortam ve herkes kafa dağıtmaya vakit geçirmeye,bazende kendinden bşyler bulmaya giriyor gerçkten. Mesela benimde bazı ağrılarım var çatı ağrısı die tabir ediliyo sanıırım ve onun ben hariç çoğu kişide olduğnu okuyunca içim rahatlıyo ve demek normal birşy deyip rahatlıyorum,onun dışında benden kötü durumda olan daha zor geçen arkdşları okuyuncada şükrediyorumm halime. Bence bu siteyi fazla kafaya takıp günlük yaşantısına yansıtan arkdşlar var. Belkide ben fazla mantıkla yaklaşıyorum olabilir :) ama bence diyeceğim o ki ; canınızı sıkmaya gerek yok burası herr ne olursa olsujn sanal bi ortam her nekdr bizzler gerçk olsakta , şimdi ortak bi derdimiz sevincimz var die burdayız :) ama bi süre sonra hrks birbiirini unutacak . he çok nadir yakın olurda yüzyüze arkdş olanlar olabilir ki buda çok gzl tabiki. Oyuzden fazla abartıp canınızı sıkmayın bence son zamnların tadını çıkarmaya bakın derim ben..

eşimin işyerinde bir kız var sekreter daha yeni evlendiler ve hamile kaldı,şimdi 3 ay olmuştur belki ama görseniz eşim cinnet geçiriyor,ben soruyorum nasıl iyimi falan diye, ordakilerle muhabbet ederken ister istemez duyyomuş bir yakınmalar bir şikayetler neler neler eşim diyor ki ben senden daha duymadım böyle şeyler ne kadar abartıyor bıktık artık onun şikayetlerinden yakınmalarından diyor ay ne zman doğacak hemen doğsun falan :9::9::9::9:

lafın kısası bazı insanlar çok nazlı oluyolar napacaksın....

ozgezngn kullanıcısından alıntı

dün nerdeydiniz ya hayırdır,dün klavyeleriniz tutuktu heralde yazamadınız :34: al canım özgür forumunuz sizin olsun,bıraktım zaten..burayı kafaya takıp takmadığım,burdaki insanlarla günlük hayatta görüşüp görüşmediğim kimseyi ilgilendirmez ayrıca!! buradan 8 arkadaşım var şimdiden görüşmeye başladığım,bunu da hatırlatayım :49: abarttığımı düşünmüyorum,bu foruma girmeyerek de son günlerimin tadını çıkarmayı düşünüyorum zaten :34: sağlıcakla kalın,umarım bebekleriniz sağ salim gelir kucaklarınıza :49:

dün nerdeydiniz ya hayırdır,dün klavyeleriniz tutuktu heralde yazamadınız :34: al canım özgür forumunuz sizin olsun,bıraktım zaten..burayı kafaya takıp takmadığım,burdaki insanlarla günlük hayatta görüşüp görüşmediğim kimseyi ilgilendirmez ayrıca!! buradan 8 arkadaşım var şimdiden görüşmeye başladığım,bunu da hatırlatayım :49: abarttığımı düşünmüyorum,bu foruma girmeyerek de son günlerimin tadını çıkarmayı düşünüyorum zaten :34: sağlıcakla kalın,umarım bebekleriniz sağ salim gelir kucaklarınıza :49:

:) valla dün de hergün oldğu gibi normal yaşantımdaydım , çok frklı bşy olmadkçça girip takip etmeye çlşıyorum sizleri . Ayrıca al sizin olsun filan gibi konuşmalara gerek yok çok komik geliyo bana bunlar yaa niye böle bilmiyorum :) canınız sıkkın galiba sizde buraya çatmışsınız . Bence sakin olmaya çlşın bu kadar ciddiyee almayın herşeyi. Ayrıca kimse kimseyi zorla bi yrde tutmyo ki herkes kyfine göre takılıyo . biraz hamilelik hormonları galiba bu sözlerrin .) emınım soınra farkedeceksin :))

Son düzenleme:
ayy kızlar evi süpürmem lazım hiç gözüm kesmiyor eğilmeden nasıl yapıcam belim çok ağrıyor iş yapmadanda olmuyor yavaş yavaş yapayım bari...

:) valla dün de hergün oldğu gibi normal yaşantımdaydım , çok frklı bşy olmadkçça girip takip etmeye çlşıyorum sizleri . Ayrıca al sizin olsun filan gibi konuşmalara gerek yok çok komik geliyo bana bunlar yaa niye böle bilmiyorum :) canınız sıkkın galiba sizde buraya çatmışsınız . Bence sakin olmaya çlşın bu kadar ciddiyee almayın herşeyi. Ayrıca kimse kimseyi zorla bi yrde tutmyo ki herkes kyfine göre takılıyo . biraz hamilelik hormonları galiba bu sözlerrin .) emınım soınra farkedeceksin :))

bana da komik geldi bak şimdi,niye öyle demişim ki :1: canım sıkkın değil tatlım,tam tersine keyfim fazlasıyla yerinde,kızıma kavuşacam az kaldı daha ne olsun :16: hormonlar hormonlar :49: he he diyelim geçelim :34:

ayy kızlar evi süpürmem lazım hiç gözüm kesmiyor eğilmeden nasıl yapıcam belim çok ağrıyor iş yapmadanda olmuyor yavaş yavaş yapayım bari...

canım çok zorlama kendini bırak dağınık kalsın benimde yapılacak bir sürü işim var erteleyip duruyorum daha hastane çantamı bile hazırlamadım

Back
X