- 24 Eylül 2011
- 2.362
- 12
- 108
slm..tlf den giriyorum çok yavaş internet..sizden bi isteğim var..36+2 deyim.bebeğimin gelişimi 32 hafta.şu an 2 kilo 153 gr..bu gün hastaneden geldim bi değişim yok..çok kötüyüm inanın..böyle bi durum yaşayan oldumu..doktor kesin bisey söyleyemem sağlığı ile ilgili dedi..bu da ne demek oluyor..gecem gündüzüm birbirine karıştı..9 aydır yaşadığım heyecan Sanki boğazımda bi yumru..karnımda şu an kıpır kıpır.şu saatten sonra ona ne olabilir ki..ben ne yaparım..cvp yazamayabilirim tlf olunca..ama yazacaklarinizi bekliyorum..yaşayan varmi böyle bi sey.varsa doktorunuz ne diyor..duyan bilen sadece biraz bilgi
Bu arada doktoruma göre annenin yiyip içtiği şeylerin bebeğin kilosu ile hiçbir alakası yok. Kiloyu etkileyen iki faktör var. Birisi anne ve babanın genetik yapısı, diğeri ise bebeğe giden kan akışı. Kan akışını zaten ultrasonda kontrol ediyordur. Sorun varsa görür. Genetik olarak sizler minyon tipli kişilerseniz bebeğin küçük olması da normal. Bu arada her ne kadar doktorum yeme içmeyle alakalı değil dese de ben de size günde 2 yumurta, bir avuç fındık, bir muz, bal veya pekmez yemenizi öneriyorum. Tabii ki abartarak değil. Hele de bal ve pekmezi.