• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Arkadaşlar bugün iç çamaşırım tamamen ıslanmıştı değiştirip yenisini giydim ince ped koydum şimdi baktım oda ıslanmış suyun az az bu sekilde gelmesi durumu olabilir mi daha önce duydunuz mu

Merhaba Aralık anneleri bende şuanda 35+6 günlük hamileyim..21 aralıkta sezeryanla doğum yapacağım..İstanbulda oturan arkadaşlar varmı tanışmak isterim..

herkse iyi aksamlar,dogum yapan anneleri cokkk tebrik ederim.darisi basimiza inslh.bende istda oturuyorum atasehire yakinim,ama dogumum izmirde olucak nasipse,sonra oglusumla ista donecegiz

Arkadaşlar bugün iç çamaşırım tamamen ıslanmıştı değiştirip yenisini giydim ince ped koydum şimdi baktım oda ıslanmış suyun az az bu sekilde gelmesi durumu olabilir mi daha önce duydunuz mu

canim benimde akintim fazla oluyor:S ama iki sefer cati muayenesi yapti doktor son 2 haftada acilma yok henuz dedi...bi dr.a danis istersen,sizinti olabiliyormus,kanli olmadigi surece normalmis.

kızlar iyi akşamlar nasılsınız görüşmeyeli.şu vajinada ve dudaklarda şişliği olan arkadaşlar nasıl anladınız.zira ben pek anlayamıyorum da göbüşten birşey görülmüyor malum :50:
Canım anlaşılmayacak gıbı değil
Dokunduğunda resmen pamuk gibi içine göçüyo aynı ayak şişmesi gibi duşun

Arkadaşlar bugün iç çamaşırım tamamen ıslanmıştı değiştirip yenisini giydi
m ince ped koydum şimdi baktım oda ıslanmış suyun az az bu sekilde gelmesi durumu olabilir mi daha önce duydunuz mu

canim mutlaka dr.una soyle ,bazen kacak durumu olup yavas yavas su azalabiliyormus.turnason kagidi gibi bisey veriyorlarmis onu ped gibi koyuyorsun maviye donerse su demekmis,sen dr.una sor icin rht olsun

canim benimde akintim fazla oluyor:S ama iki sefer cati muayenesi yapti doktor son 2 haftada acilma yok henuz dedi...bi dr.a danis istersen,sizinti olabiliyormus,kanli olmadigi surece normalmis.

Dün doktor kontrolum vardı ama bu olayı bugün yasadım sanırım dün Dr suyumun geleceğini bilirdi ultrason da bakalım su gelmeye devam ederse ararım

Slm herkese...uyuyamiyorum ben ya...
Fd01,yavrus,ecrin46,tekinozcanan,hurser ve doğum yapan ismini yazamadigim tüm arkadaşlar gözünüz aydın.Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin yavrularinizi.
Geçmişe pek bakamadim bi yaramazlık yok demi.

Slm herkese...uyuyamiyorum ben ya...
Fd01,yavrus,ecrin46,tekinozcanan,hurser ve doğum yapan ismini yazamadigim tüm arkadaşlar gözünüz aydın.Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin yavrularinizi.
Geçmişe pek bakamadim bi yaramazlık yok demi.

a.s. canım artık uykulara elveda uyku muyku yok .) herkes doğumu beklemekte

Merhaba canım, benimde pazartesi kontrolüm vardı, doktora sordum aynı şeyi, gülerken yada öksürürken altıma kaçırıyorum diye ama meğerse kaçırmak değilmiş suyum azalmış. bol bol su içmemi söyledi, birde bebeğin hareketlerini çok dikkatli takip et, ufacık bi şüphelenmede hemen gel dedi. Sende dikkat et yavaşlama olursa hareketlerde ara doktorunu mutlaka birde boolll su içmeyi unutma

Canım ya her yerim kaşınıyo benim. psikolojik mi yoksa sizde de oluyor mu

canım benim bir tek göbüşüm kaşınmakta bide arada memişler :) ama burda duymuştum bazı arkadaşlrın ciiddi derecede kaşındığını ve dr jel verip kullanmışlar iyi geldi felan diyolardı sende bi dr danış istersn

Merhaba canım, benimde pazartesi kontrolüm vardı, doktora sordum aynı şeyi, gülerken yada öksürürken altıma kaçırıyorum diye ama meğerse kaçırmak değilmiş suyum azalmış. bol bol su içmemi söyledi, birde bebeğin hareketlerini çok dikkatli takip et, ufacık bi şüphelenmede hemen gel dedi. Sende dikkat et yavaşlama olursa hareketlerde ara doktorunu mutlaka birde boolll su içmeyi unutma

cnm bnm akıntı sandıgım sey bıle amnıyo sıvısıymıs ve bebegım suyunun az kalması sebebıyle erken doguma alındım ıhmal etmeden hemen doktora gıt bnce bence

Zaten günde 3 litre su iciyorum canım bakalım sabaha kadar böyle su gelirse hemen gidicem doktora

doğum yapan arakadaşların gözleri aydın :nazar:
sayfa ilerlememiş ya doğum yapanlar giremiyo galiba :)
bizde böyle olacaz heralde bebeklerle ve gelen gidenle ilgilenmekten uğrayamıyacaz buralara :37:

Back
X