merhaba anneler ve anneye olmaya an kalmis anne adaylari
bugun dr.kontrolumuz vardi...sancim bir 20 birde 40 oldu bi ara 50yi bile gorduk...ama dr.birsey demedi acil birsey oldugunda hemen hastaneye gelin dedi o kadar bebegin kilosunda artis yok fazla 3200 kg. gecen haftada bu civardaydi boyu 50 cm mis...
sizce bu sanci fazlami belimdede ara ara agrilar giriyor...
birde soyle birsey var sanki uzerimdeki agirlik azaldi bugun bir yuruyusm vardi hizli hizli hic yorulmadim....
canım benim de sürekli 40 daydı arada bir 50 üstüne çıktı... yavaş yavaş bebiş geliyor işte
Merhaba anneler, ben 7 Aralık cuma günü oğlumu kucağıma aldım ama hala başımı kaldıramıyorum spinal anestezi oldum.kimseye tavsiye etmiyorum baş ağrısı feci kötü![]()
Allah analı babalı büyütsün canım maşallah. sana da geçmiş olsun
bebeklerini kucaklarına alan tüm anneleri ve küçük bebişlerini tebrik ediyorum.bizim de bugün 20.günümüz.10 gündür internetimiz yoktu giremedim ve sizleri çok merak ettim.benim de spinal oldu ve o baş ağrısını unutamam dikişlerimin acısını bile hatırlamıyorum kafamı kaldıramadım 1 hafta.sonra geçti de kendime geldim.
Allah analaı babalı büyütsün spinalin öyle bir yan etkisi var maalesef Allah şifa versin tüm yeni annelere
kızlar mrb ben dün doğum yaptım kızımı kollarıma sağlıcakla aldım çok şükür.sezeryanım kolay oldu desem yalan olur kendime gelirken çok ağrı çektim.bugün daha iyiyim.ama sütüm gelmedi henüz o kadar çok üzülüyorumki( bize dua edin kızlar lütfen.Allah diğer bekleyen arkadaşlarıma kolaylık versin bu güzel duyguyu herkese yaşatsın.
canım Allah analı babalı büyütsün
kızlar bende doğdum sezeyan beklerken suyum geldi ve normal doğumla dünyaya geldi oğlum hikayemi yazıyorum şimdi 2012 aralık anneleri doğum hikayelerine![]()
hiiiiiiiii çok daha iyi olmuş
kızlar ben pazartesi doğum yaptım haber veremedim nete giremedim,çok tatlı bir oğlum oldu hikayemi paylaşacağım ama misafirlerim var görüşmek üzere....
Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza