cnm benmde aynı durum emzik almadıgı için gündüzleri uyanık oldgunda yarım saatte bir 3-5 dkk memde duruyoo snra mememe kafa atmaya baslıyooo emmiyo bırakıyo
snra yarımsaat geöçiyo yine aynı durummm
ee dinlenemdiğin içinde süt birikiyomu birikmiyomu bende bilmyrumm düngece mahvoldumm
öğlen 2-5 dan gece 2 ye kdr bir em bir bırakk hem aglıyoo hem emmek istiyo emiincede sinirleniyo dolu dolu gelmyoo
bende söyle yaptım
buzluktan süt cıkardımm
biraz verdim 50 cc fln biberonla
snra kalanını gece verdim
gece de ben sütümü sagdım 80 cc fln bugün öğlen için takviye ysapıcamm birden emince karnı doyunca daha iyi oluyoo o aradada benm sütüm dolarr
bakalım inş işe yararr sende öyle yap o biberonla bir ögünlüğünü içerken senin sütün dolmuş olur
Canım valla bızım basımıza gelen pışmiş tavugun basına gelmez heralde doktora gıttık kakası sunuksu cıltı putur putur doktor ınek sütü alerjısı olabılr 15 ıçınde ınek sutu olan hicbısey yeme dedı bu bısey degıl 3 haftada sadce 300 gr almıs o kakası dakı sunuksu seyler anne sutunun yararlı olmasını engellemıs bı de durmadan emen bı cocuk benımkı moralım cok bozuldu 15 gunde kendını toparlamzsa mama takvıyesıne baslıcak cok uzuluyorum ne yapayım dedım sut ıcın bol bol su ıc dıyo zaten gunde 2 lt yakın su ıcıyorum ona ragmen bazen damla damla gelıyo sutum

(( sen dolaba sut koymussun ben koyamadım bıle olanı emdıgı ıcın napcam bılmıyorum bı de ıse baslarsam kullı ac kalır yavrum ya

(( valla ben uzerıne tıtredıkce bısey cıkıyo aglamamak ıcın kendımı zor tutuyorum.....