2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

ben simdiye kadar sadece 8 li hastane cikisi ve 3 tane cit citli badi aldim......erken ama hala dimi aliriz nasil olsa?????

Bişeyler aldım ama resim yüklemede sorun yaşıyorum.
Sürekli hata veriyo,bşka bi yolu var mı acaba

bu stickerlar migrostan 2 tl ye (istanbul34 den özendm ,her ne kadar odamız olmasa da kendi odamda bi köşesi olacağı kullanmayı düşündüm)

bu t-shirtler pamidordan 2.25 tl ye 6-9 ay

pant.görünümlü taytımız 7tl (mağaza adına hiç bakmadan girdim) 6-9 ay

külotlu çorap 5 tl (yine aynı mağazadan)

saç bantlarımız da 1 er tl ve yine pamidordan

moralim bozuk olduğu için bugün kendimi gezmeye verdim,çok yoruldum ama baya stres attm,değdi

Son düzenleme:

güle güle kullansın bebeğin canım, migrosda ucuzmuş valla, ben koçtaştan 10 liraya aldım (

canım çok güzelmiş hepsi,güle güle kullanın, alışveriş yapmak gercekten insanı fena halde rahatlatıyor

Biraz alışveriş yaptık bizde :)
ilk ikisi Waikikiden. indirimdelerdii birincisi 9 tl.
ikincisi 15 tl.

buna da bayıldımmm ...5 tl

bunlar hediye .

Biraz daha ufak tefek şeyler aldım,yarın aldıklarımla beraber eklerim artık.
Ayrıntılı ultrasona gideceğiz çok heyecan var

hepsi çok cici tatlım

çok güzel canım güle güle kullan

Sağlıkla giysin ufaklıkar :)) bende annem gelince kızımın cicilerini ekleyeceğim inşalah anneannesi getirsin (malum kastamonu çok pahalı o nedenle ankaradan alıyoruz)

maşallah canım, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..
yeşil pijama ile mavi yazılı önlük çok şekermiş.. bende bulurum inşallah ondan bi tane

saol canım amin inş. babamızın yüzünden pek bişey almadan döndük mevlüt şekeri felan kaldı( bulursun canım annem beni çok seviyo olanı alıcaktım yengem bunu al dedi. çok güzel şeyler var bütün katınıda gezemedik malesef sen gittiğinde her katını gez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…