- Konu Sahibi yosuntuttum
-
saol canım amin inş. babamızın yüzünden pek bişey almadan döndük mevlüt şekeri felan kaldı( bulursun canım annemi çok seviyorum olanı alıcaktım yengem bunu al dedi. çok güzel şeyler var bütün katınıda gezemedik malesef sen gittiğinde her katını gez
neresiydi tam olarak? adı ne yerin?
benim kardeşim daha önce gitmiş arkadaşlarıyla götürücem seni diyo ama havuzlu han mı dedi, neydi unuttum valla
Hepsi çok güzeller. İyi günlerde giysin inşallh.
canım güle güle giysin yakışıklın evet havuzlu han hem fiyat olarak uygun hemde çok güzel şeyler var bizim gittiğimizde bebişimiz daha 8 haftalıktı o yüzden hiçbirşey alamadık( şimdide seyahat yasak
cnm bnm etiketler küçük ama snnkiler büyük baya.ayrıca snnkileri ebebekte gördüm 13 tl ye ve ordan aldn sandydm :26:güle güle kullansın bebeğin canım, migrosda ucuzmuş valla, ben koçtaştan 10 liraya aldım(
harika hepsi,güle güle giysin paşa
harika hepsi,güle güle giysin paşa
seastire hepsi birbirinden güzel,iyi günlerde giysin paşan.
hepsi birbirinden güzeller canım maviş maviş sağlıklı günlerde giysin inşallah mevlüt takımını yerim ben paşanın
AMANDA AMANNNN HEPSİ PEK ŞEKER CANIM BENİM YEĞENİMEDE ÇOK YAKIŞACAKLAR İNŞALLAH GÜZEL GÜNLERDE GİYSİN YAKIŞIKLIM İNŞALLAH ANNESİ
Biraz alışveriş yaptık bizde :)
ilk ikisi Waikikiden. indirimdelerdii birincisi 9 tl.
ikincisi 15 tl.
Eki Görüntüle 497313
Eki Görüntüle 497312
buna da bayıldımmm ...5 tl
Eki Görüntüle 497311
bunlar hediye .
Eki Görüntüle 497314
Eki Görüntüle 497315
çok güzeller güle güle giysin paşan
amin canım inşallahhepimizin bebişleri inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?