2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

amiiin inşaallah sizin dedğiniz gibi olur...benimde duam hep bu...Allah yardımcımız olsun...şu yasa en kısa zamanda geçsin inşaallah..

Hepsi birbirinden güzel canım. Hele şu beyaz minik gelinlik gibi olan elbisesine bayıldım :) Güle güle kullansın kuzucuk.

valla bu kıyafetleri çok ucuza aldım hepsi tek tük kalmış birde kasa indirimi vardı

pembe mont 7.00 tl
beyaz elbise 4.50 tl (aslında mevlüt takımı bile olur altına kilotlu çorap bir saç bandı tmm )
tulum 5.00 tl oda kadife yeri çok güzel
yazlık elbisede 6.50 tl
birde oyuncak aldım oda 4.00 tl

tesadüfen girdim keşke daha önce baksaydım neler var neler de eksiğim kalmadı çok aldım

Nereden aldın bunları böyle? Hem çok güzeller hem de çok ucuz.

Kızlar bakın bu bebeğimin ilk zamanlarda yanımda yatacağı minyatür yatağı. 40x80 gibi bişey. İlk zamanlarda bebek sık sık emmek isteyecek bunu kolayca yapabilmemi ve bebeğimi rahatça görmemi sağlayacağı için bunu aldık. Çok kullanışlı olacağını düşünüyorum. Yarın gidip bunu süsletcez. İlk zamanlarda kendisini görmeye gelenleri bu yatakta karşılayacak bebeğim. Bir nevi hasır sepet gibi kullanılacak.

Çok güzel ve gerçekten çok kullanışlı olacağa benziyo canım.
Ben oyun parkına karar verdim taşınan insan olduğumuz için daha uygun olacağını düşündük.Araştırıyoruz bakalım.

Çok güzel ve gerçekten çok kullanışlı olacağa benziyo canım.
Ben oyun parkına karar verdim taşınan insan olduğumuz için daha uygun olacağını düşündük.Araştırıyoruz bakalım.

Beğendiğine çok sevindim. Baştan bizde park yatak düşündük. Sonra eşim biz hiç bir yere uzun uzadıya gitmiyoruz iki günlüğüne gittiğimizde de götürmeye üşeniriz deyince vazgeçtik.

güzelmiş canım huzur içinde yatsın bebikin inşş

çok güzel canım mışıl mışıl uyusun bebişin içinde

Ben de gidip alışveriş yapayım diye düşünmüştüm ama İstanbul'dan Adana'ya alışverişe gitmem biraz zor olur sanırım.

benimde kuzenim İstanbul'da gidip sezon sonunda alışveriş yapmayı çok istedim ama kısmet olmadı seneye inşallah eşimle kızımla birlikte giderim

Hiçbi hastane çıkışını beğenmeyen ve almayacak olan ben, O meşhur Eminönü HAVUZLU HAN ' DAKİ bebetto 'dan bunu çok beğenerek aldım :)
Yumuşaacııkk kadifee vee Kış bebeğine çok uyan kar taneleri var :)

( Fiyatıda kalitesine göre uygun 43 tl)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…