- Konu Sahibi yosuntuttum
-
Gayet güzl görünüyo cnm 3 tekerlekli seviyosan bu markanın iyi olduğunu okudum memnun kalıyolar sanırım ..
Bende bu ikisi arasında kararsız kaldım birine karar vercm inş :)
Eki Görüntüle 512786
Sunny baby Travel sistem 500-700 arasında değişiyo arayıp uygun olanı bulcam artık
Eki Görüntüle 512785
Mamas&papas Luna olan da çift yönlü kullanılıyo 700-800 civarı ama belki arştırsm daa ucuza bulunur
canım senın begendıklerınde cok guzel,bunları bende cok begenıorum. evet çogu 3 tekerleklıde denge sorunu oluormuş ama bu markanın kı kullanışlıymış.bakalım en son alacagım sey bebek arabası zaten:)
Bende doğduktan sonra almayı düşünüyorum kışın zaten kullanamıcam gezdiremem karda kışta :) artık bakalım kısmet belki sponsor buluruz hemkayınçom ben alıcam diyo ama Şuan iş için Kenya da
EVET CNM ÇOK TAKMIORUM,ÜZMÜORUM AMA INSANIN ZORUNA GIDIOR ISTE. HEP BAHANE ALTDAN (BEBEK DOĞMADAN BIŞEY ALINMAZ DIYE,HALBUKI KENDI KIZININ BEBEGINE YELEKLER ÖRERDİ DOĞMADAN) AMAN ALMAZSA ALMASINLAR CANIM SIKILDI GENE
canım bebeğini düşün gereksiz şeylerle üzme kendini sen ne kadar üzülürsen bebeğinde o kadar etkileniyo boşverr
Aynen bende ona sponsor düşünüyorum
nasıl olsa yaza lazım olacak
Bende doğduktan sonra almayı düşünüyorum kışın zaten kullanamıcam gezdiremem karda kışta :) artık bakalım kısmet belki sponsor buluruz hemkayınçom ben alıcam diyo ama Şuan iş için Kenya da
selam kızlar biberon olarak hangi markayı alıcaksınız karara veremdim bi türlü sizce hangi marka iyi Eki Görüntüle 512942 Eki Görüntüle 512943 Eki Görüntüle 512944
cnm ben avent düşünüorum bıbeberonu, emzıgıde chıcco kaucuk alcamEki Görüntüle 512948 Eki Görüntüle 512949 bunları düşünuorum:)
bebek odasınıda gelecek ay alcaz inşallah ıkeadan şöyle olcak,yerleştırınce yıne eklerım :) odasına almayı düşünduklerım ınşallah
Eki Görüntüle 512950 Eki Görüntüle 512951
Eki Görüntüle 512953 Eki Görüntüle 512954 Eki Görüntüle 512955 Eki Görüntüle 512956 Eki Görüntüle 512957 Eki Görüntüle 512958 Eki Görüntüle 512959 Eki Görüntüle 512958 Eki Görüntüle 512960 Eki Görüntüle 512961 Eki Görüntüle 512962 Eki Görüntüle 512962 Eki Görüntüle 512963 Eki Görüntüle 512964
selanm kızlar ikeanın internetinden biz de aydınlatma için sipariş vermiştik eğer ekleyebildiysem bu duvar aydınlatmasından aldıuk 2 tane. alalı çok oldu.Eki Görüntüle 513379 [/QUOTE
bu aydınlatmalar çok güzel bizde almayı düşünüyoruz yıldız şeklinde olanından Eki Görüntüle 513524
selam kızlar biberon olarak hangi markayı alıcaksınız karara veremdim bi türlü sizce hangi marka iyi Eki Görüntüle 512942 Eki Görüntüle 512943 Eki Görüntüle 512944
teşekkür ederim canım hangi marka iyi baktıkça kafam karışıyo sende iyi günlerde kullan biberonunu gerek olmaz inşallah emerr :)ben yenidoğan için dr.browns gaz engelleyici biberonundan aldım 120 cc'lik ama cihigoda güzel bir marka ürünleride gayet sağlıklı
BU ARADA ALDIKLARIN AYDINLATMALARDA ÇOK ŞEKER GÜLE GÜLE KULLANIN İNŞALLAH
.....çok güzel görünüyor kar tanesi bebişine kar beyazı bi odahayırlı olsun bebişine
teşekkür ederim canım hangi marka iyi baktıkça kafam karışıyo sende iyi günlerde kullan biberonunu gerek olmaz inşallah emerr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?