2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

canım senın begendıklerınde cok guzel,bunları bende cok begenıorum. evet çogu 3 tekerleklıde denge sorunu oluormuş ama bu markanın kı kullanışlıymış.bakalım en son alacagım sey bebek arabası zaten:)

Bende doğduktan sonra almayı düşünüyorum kışın zaten kullanamıcam gezdiremem karda kışta :) artık bakalım kısmet belki sponsor buluruz hem kayınçom ben alıcam diyo ama Şuan iş için Kenya da

Aynen bende ona sponsor düşünüyorum
nasıl olsa yaza lazım olacak

evt cnm martda nısanda alırım buyuk ıhtımal. bende bırılerını düşünüorum bakalım(kayınvalıdem dıokı beşiğini annen alsın şunu annen alsın falan fılan,bende dıcemkı anneme aldırdım onları sende arabayı alırmısın ) bakalım ne olcak :)

selanm kızlar ikeanın internetinden biz de aydınlatma için sipariş vermiştik eğer ekleyebildiysem bu duvar aydınlatmasından aldıuk 2 tane. alalı çok oldu.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
ben bebedoorun minnacık bir biberonunu aldım sadece belki biberon kullanmayacağız bilemiyorum o nedenle şimdiden almak istemedim

teşekkür ederim canım hangi marka iyi baktıkça kafam karışıyo sende iyi günlerde kullan biberonunu gerek olmaz inşallah emerr :)

çok güzel görünüyor kar tanesi bebişine kar beyazı bi oda hayırlı olsun bebişine
.....
teşekkurler cnm amin hayırlısıyla... onu beklıorum,rüyalarımda görüyorum bebegımı sizde gördünüzmu hıç? ıyıkı var dıyorum bebeğim iyiki... onun için herşeyın bembeyazı olsun temız temız yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…