2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

ebruli25, hepsi de çok güzeller bayıldım.
Güle güle kullansın bebişin.

hanımlar bunlarıda yeni aldım oğlum şimdiden koyu gs li olcak

bunlarıda halam benm için örmüştü sanırım erkek olur diye düşünmüş ikiside mavi olduguna göre annem 3 cocuk büyüttü bunlarla yepyeni duruyo halen şimdi allah nasip ederse benden oğluma kalıcak 'anadan oğula'

Çok güzeller canım güle güle giyinsin inşallah minişin :)
sağol canım benim

çok şeker ya fiyatıda uygun gerçekten iyi günlerde giysin bebişin

bende galatasaraylıyım en büyük taraftar bizim bebiş oley
hepsi çok güzel hayırlı olsun oğluşuna

Ooo bizim gibi bi cimbomlu daha :)
Herşey çok güzel güle güle kullanın inş :)

hepsi birbirinden güzeller o güzel gülücükleri ile giyerler inşallah :))

ya ınanamıorum cok tatlılar nezamna aldın hemen gıdıcem :) hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Evet fiyatlar çok ucuz grçkten :) pazar akşamı ordaydım daha ve eminim devam ediyodur daha indirimler yazlık ürünlerde. Marmara forumda ki C&A ya gittim canım :)

hayırlı olsun çok ciciler canım

Bebeğime aldığım bütün kıyafetleri istanbulda,annemde bırakıp geldim
Doğum orda olacağı için bi daha buraya taşımak istemedim hepsini...
Ama çok özlediiiiiiim
Burda olsalardı da tekrar tekrar bozup katlasaydım :)

hepimizmı aynıyız anlamıorum:) gunde kaçkez bakıorum aynı şeylere kaç kez katlıorum, gelen kuzenlerım merak edıor mesala bakıorlar .ben tekrar katlayıp bıde paketlerıne aynı şekılde koymaya çalışıorum onlar dıo amannnn nasılsa yıkanacak ne dıye ugrasıorsun ama yoooook ben hepsını koklayıp katlarım oğlumun dötü girecek onlara inşallah
oyyyyyyyyyyyyyy

kızlar bebek arabası olarak ne almayı düşünüyorsunuz ben graco treeko düşünüorum nasıl acaba? çogu sıtede 600tl nın ustunde ama pıcaboda 375tlmıydı neydı

bende 27 haftalık oldum daha hiçbirşey almadım,sizler almaya başlamışsınız ne güzel,ben sadece araştırıyor bakınıyorum bu ay tamamlarım inşallah,hepiniz güle güle güzel günlerde giydirin inşallah.

kızlar bebek arabası olarak ne almayı düşünüyorsunuz ben graco treeko düşünüorum nasıl acaba?Eki Görüntüle 512746 çogu sıtede 600tl nın ustunde ama pıcaboda 375tlmıydı neydı

Gayet güzl görünüyo cnm 3 tekerlekli seviyosan bu markanın iyi olduğunu okudum memnun kalıyolar sanırım ..

Bende bu ikisi arasında kararsız kaldım birine karar vercm inş :)

Sunny baby Travel sistem 500-700 arasında değişiyo arayıp uygun olanı bulcam artık

Mamas&papas Luna olan da çift yönlü kullanılıyo 700-800 civarı ama belki arştırsm daa ucuza bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…