- Konu Sahibi yosuntuttum
-
iyi günlerde kullanın inşallah tatlım pek üzeller hepsi
Canım hepsi çok güzel güzel günlerde sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah. Bende almaya doyamıyorum şimdiden bir sürü cicileri oldu kızımın:) şimdi bebek şekerlerimi örüyorum yavaş yavaş bende paylaşımlara başlarım artık:)iyi günlerde kullanın canım
herkeş güle güle kullansın aldıklarını
Eki Görüntüle 510218
dün ebebekten aldığım tshirt
güzel güzel tshirtler elbiseler var 7-8 tlye ama param yok
yoksa neler alırıdm.inş.kaldırmazlar bu ay sonuna dek :18:
bu tshirt 7 tl idi.kzıımn hiç sarı bişeyi yoktu bunu beğendm
kızlar hepinizin cicileri çok güzel bebişlerinizin üstünde görmeyide nasip etsin Allahım
amin canım hepimizin inşallah,kucağımıza bir alsaydık sağ salim hayırlısıyla,Allah onları bize bağışlasın.
selam kızlar biberon olarak hangi markayı alıcaksınız karara veremdim bi türlü sizce hangi marka iyi Eki Görüntüle 512942 Eki Görüntüle 512943 Eki Görüntüle 512944
sağol canım o markaya bakıcam :)cocuk doktoru arkadaşım yenidoğanda koliği engellemek için dr. browns öneriyor
Eki Görüntüle 518991 Eki Görüntüle 518992
Ranamın hediyeleri .
Herşey pembe herşey pembe bu nedir ya :)
kızlar merhaba,
kokoşuma aldığım park yatak,beşik,stickerlar,portbebe,küvet,avize ve kendime aldığım geceliği ekledim..
park yatağı babylife ' dan aldım 70*120, ortopedik yatağıyla beraber kampanyalı olarak 250 TL ,
küçük beşiği hiç alma niyetinde değildim ama onu da uygun bulunca almak istedim, Yonca uçuk marka 100 TL,
duvardaki kelebekler ve uğur böcekleri koçtaştan 12,90 TL,dolaptaki ayıcıklar 10 TL,
duvar kağıtlarını ebebekten aldım, funtosee princess serisi 89 TL,
portbebe bebessiden 30 TL idi, onu da pazarlık sonucu 20 TL ye aldım,
küvetini de 10 TL ye aldım,
avizemiz de 110 TL,
bir de kendime aldığım gecelik var,öncesinde kayınvalidem bir lohusa pijama takımı almıştı,eklemiştim onu da buraya,bu gecelikte bana şirin geldi,iki yanı omuzdan bele kadar fermuarlı,emzirme için ideal,onu da pop&pink den aldım 25 TL ye..
Eki Görüntüle 520703 Eki Görüntüle 520712 Eki Görüntüle 520711 Eki Görüntüle 520710 Eki Görüntüle 520709 Eki Görüntüle 520708 Eki Görüntüle 520707 Eki Görüntüle 520706 Eki Görüntüle 520705 Eki Görüntüle 520704 Eki Görüntüle 520713
canım çok güzeller, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..
bu arada ana kucağı benim istediğim modeeelll.. kaç aldın onu?
Amin inşallah Allah hepimize nasip etsin bebeklerimizle güzel günler görmeyi inş..
canım anakucağı dediğin lacivert portbebe mi,onu 20 TL ye aldım,30 demişlerdi..
ama mor küçük beşiği diyosan o da 100 TL.
küçük beşiği demiştim canım, bu model hem sağa sola hemde yukarı aşağı sallanıyor ya o çok hoşuma gitmişti..
bende bulurum inşallah bundan almak istiyorum
göbeklim, hepsi bir harika ama avizeye bayıldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?