2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

yanhuolingxing satıcının adı bu cnm:) ve birde sunflower-2010 var oradanda şunları almıştım
Eki Görüntüle 522337 Eki Görüntüle 522338

oyyyy çok şekerler güle güle kullanın canım

vallahi bende almayacak gibiyim hastane çıkışlarında var 2 tane ordan 1 tane bu kalın 1 de normal var yaterli gibi ama alırsamda ince alırım belki

kızlar bebeklerinizin banyo ürünlerini aldınızmı? ben sebamed düşünüorum şampuan,bebeyağı,pişik kremi,pişik önleyici. hım birde bebek çantası nasıl aldınız alanlarınız varsa foto koyarmısınız ben nike çanta düşünüorum daha genış hem. bebek çantası almasam dıorum bılmıorummmmm

ben şampuanını pişik kremini ıslak mendilini nıvea aldım özellikle pişik kreminden çok memnun kalmıştı yengemler. bebek yağı ve losyonunu dalin aldım bimde set vardı kaçırmayım dedim. çantasını portbebeyle set olarak aldım ama çok kullanacağımı düşünmüyorum. Vakko postacı çantam var kocaman birşey onu kullanmayı düşünüyorum hemde kol çantası da almamış olurum yanıma :)

evet nıvea görümcem kullandı, dalini ve johnsons ablam kullanmıştı. bir soru daha ateşölçer nasıl birşey alıcaksınız

evet nıvea görümcem kullandı, dalini ve johnsons ablam kullanmıştı. bir soru daha ateşölçer nasıl birşey alıcaksınız

onu normal ateşölçerlerden aldım ama bebeğim huysuz olursa ateş döneminde falan alından temezsız ateşölçerlerden alırım ama dediğim gibi bebğime bağlı

ben bebek çantası almicam. Çünkü kullananlara sordum hem bebek hem çantayı taşımak zor oluyor, sırt çantası alın diyorlar. Bende öyle yapcam inşallah...

Bana da niveayı önerdiler ama annem benden önce davranıp dalin almış. Bende bimdeki küçük boylarını aldım. Eşim ikide birde çanta düzenleme derdin olmasın küçük boylar bebeğin çantasında sürekli dursun deyince mantıklı geldi..

çok güzeller canım kaan bey güle güle eskitsin hepsini
Yalnız ben 63. Resimdeki ne anlamadım örgü yandan düğmeleri falan var :44:

çok sağol canım benim amin inşallah hepimizin bebekleri iyi günler görsün inşallah
o resimdekini kayınvalidem almış örgüden tulum tatlım bebek arabasında falan içine yatırıp üstüne battaniye örtüp taşıyabilirsin yada başka bir şekildede kullanabilirsin

evet ya sırt çantasınıda söylüorlar,kararsız kalıorum tamammen :) nasıl bir model düşünuorsun begendınmı?foto varmı?
küçük boy knusundada haklı eşin aslından bende öle alsam ya

evet ya sırt çantasınıda söylüorlar,kararsız kalıorum tamammen :) nasıl bir model düşünuorsun begendınmı?foto varmı?
küçük boy knusundada haklı eşin aslından bende öle alsam ya

Evde çok cepli jean tarzı bir sırt çantamız var. Onu makinaya atıp hijyenik hale getirip deneyeyim memnun kalırsam ya da kalmazsam ona göre hareket ederim diye düşündüm. Eğer dalin düşünüyorsan bimlerde hala var. Çabuk biter diyordum ama pek rabet görmemiş heralde...

bende tuluma benzettim ama yinede bi sorayım dedim güzel fikir ama bende mi örsemm

İŞTE BUNLARDA BENİM OĞLUMUN EŞYALARI TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ

bak aklıma gelmişken sana bi akıl vereyim (uyarsa tabi) ben iki üç tane sepet aldım bebeğin dolabına yerleştirdim. Birine komple alt değiştirme malzemelerini koydum. Yani altını değiştireceğim zaman o sepeti yanıma almam yeterli olacak.Kremi ıslak mendili pudrası bezi vs. onun içinde duracak. İşim bittiğinde sepeti dolaba koycam ohh miis. Diğer sepete de banyo eşyalarını koydum. Havlusu şampuanı yağı vs. o da orda hazır olacak. Bir tanede çorapları patiği falan için aldım. minicik minicikler çekmecede her yana dağılırlar diye sepette durmalarını uygun gördüm. Bence çok ta iyi ettim :)

evet çorapları önlüğü ves. için bende sepet düşündüm ama istediğimgibi bulamadım o kadar minik ki çorapları birde yıkayınca iyice minnacık kaldı sepetin içinde daha rahat olur

yanhuolingxing satıcının adı bu cnm:) ve birde sunflower-2010 var oradanda şunları almıştımEki Görüntüle 522337 Eki Görüntüle 522338

çok güzel ve sevimli güle güle kullan
aralık anneleri kısa kollular şortlar almış genelde bu dikkatimi çekti , önümüzdeki yaz için aldılarsa ben şimdiden ilk üç beş aylık dönemde çekiniyorum büyük gelirse sorun olmazda ya küçük olursa aldıklarım hemen büyürde hiç giyemeden kalırsa diye :)

teşekkürler cnm inşallah tatlı tatlı giydiricem oğluma:) bende yaz için aldım baya şey ama büyük beden aldım mesala hazıranda 7aylık oluorlar ya ozaman yazlık gıymeye baslıorlar,o yuzden ben 6-9 ay cok az aldım hep 9-12 ay aldım yanı kesınlıkle olacak:) en son ebruli arkadasımın ekledıklerını görmüştüm ca dan 5tlye thsırt almıştı bende hemen gıdıp buldum onlardan 3tane thsırt aldım tanesı 5tlden,ve 5tlye yazlık tulum aldım yıne c&adan

Ben yaz için hiç bir şey almadım. Şimdi alırsak yazın bir şey alamayız hevesimiz içimizde kalır diye düşündük. Yazın tekrar ciciler alcaz oğlumuza. Hele de bayramlığına şimdiden çok özeniyoruz. En az iki takım alcam bayramlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…