2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

hepsi çok güzeller sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallah canım. bende portbebe alcamda bi türlü bulamıyorum istediğim gibi

canım hepsi çok güzel gülegüle kullanın

görmezmiyiz canım hepimiz bebeklerimizin hayaliyle yatıyoruz
hatta ben bebeğimin cinsiyetini bilmeden önce rüyamda görmüştüm kızımı olduğunu

şortlar;5 tl(wenice ,lcw)
thişörtler;5 tl (wenice,lcw
tulum;17 tl(aziz bebe)
zıbın takımı;30 tl (mini damla)

Eki Görüntüle 518991 Eki Görüntüle 518992

Ranamın hediyeleri .
Herşey pembe herşey pembe bu nedir ya :)

kızlar çok güzel şeyler almışsınız hepsi birbirinden şirin bebişlerinizede çok yakışacak
süs eşyalarıda çok şeker ha bide avizeye bayıldım gerçekten
güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

Son düzenleme:

Canım hepsi çok güzel güle güle kullan. Neyi nerden ne kadara aldığını yazman da güzel olmuş. bence bundan sonra böyle yapalım. ben daha aldıklarımı ekleyemiyorum fotoğraf makinamın pili yok. en kısa zamanda inş.

çok güzeller canım güle güle kullan, avizeye bayıldım

biftek,sprint,Kalbi Mecruh teşekkür ederim yorumlarınız için.bir nebzede olsa içimi rahatlattınız.arkadaşımın teki erkek beşiği gibi demişti o yüzden bende bu kadar takıldım.umarım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.

hepsi çok güzeller sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallah canım. bende portbebe alcamda bi türlü bulamıyorum istediğim gibi

çok teşekkür ederim cnm,inşallah hepimiz sağlıklı günlerde kullanırız okadar hevesle aldığımız herşeyi.. ben de kararsızdım alsam mı almasam mı diye,görünce beğendim aldım,kışın lazım olcak illaki..

bekliyoruz cnm seninkileri de,birbirimize fikir vermiş oluyoruz hem böyle daha iyi oluyor,inşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız bütün cicilerimizi

hepsi çok güzeller güle güle kullanın yalnız ebayda kargo ücreti oluyor neredeyse aldığın ürün ücreti kadar 6,7.. $ sen kargo ücreti ödemiş miydin ?

canım çok güzeller cicilibicili odası olacak desene :)))
iyi günlerde kullanın :)

hepsi çok güzeller güle güle kullanın yalnız ebayda kargo ücreti oluyor neredeyse aldığın ürün ücreti kadar 6,7.. $ sen kargo ücreti ödemiş miydin ?

yok cnm kargo ücreti odemedım ,çok kısa sürede geldı hepsi.ben tekrar almayı düşünüorum aynı satıcıdan zaten.çok begendım.ayaksız külotlu çorap gibi ama daha kalın ve popolrındakı şeyler çok tatlı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…