- Konu Sahibi yosuntuttum
-
yok cnm kargo ücreti odemedım ,çok kısa sürede geldı hepsi.ben tekrar almayı düşünüorum aynı satıcıdan zaten.çok begendım.ayaksız külotlu çorap gibi ama daha kalın ve popolrındakı şeyler çok tatlı:)
canım bence yok yere canını sıkma,kız için uygun bir yatak bana kalırsa,yeşil zaten senin de dediğin gibi ortak renk,mavileri de hem yoğun değil hem de uçuk tonlarda olduğu için bence cıvılcıvıl görünüor..
İŞTE BUNLARDA BENİM OĞLUMUN EŞYALARI TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ
sanki kendi mobilyalarımı koymuşum gibi oldum :))) benm oda takımımın ayynsıı:) hatta sepet beşiklerimiz de aynı. Yoksa edirnedemiydin sen de??
Mobilyalara bakıyım bari nası yerleştireyim diye:))) bu arada bu sepet beşiğe normal nevresim takımı da olmaz. Ne yapmayı düşündün çok çarşaf gerekir heralde her gün değiştirmek için.
canım... Güle güle kullanmayı nasip etsin güzel allah'ım..
Valla resimler hiç bitmesin diye diye baktım.. çok güzel hepsi..
Mobilyaların harika olmuş bayıldım...
Tahta olan beşik tekerlekli mi?
ayyyyyyyyyyyyyyyy inanamıyorummmmmmm bayıldım yaaa çok güzellürrrrrrrrrrrrrrrrrr ya neçok şey almışsın benim yok okadar eşyam bide yıkadınmı onları sen yerleştirmişsin ben daha yerleştirmedim hiç ay şimdi nasıl heves ettim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
esincim çok güzeller allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş.
esinim hepsi çok güzeller bayıldım yaaa Allahım huzur içinde yatmak nasip etsin güle güle kullansın kaan paşa
canım çok güzeller :))) bi bebişin gelmesi kalmış
canım çok güzeller cicilibicili odası olacak desene :)))
iyi günlerde kullanın :)
hepsi coook güzeller canım ii günlerde kullansın küçüğüm..o mavi ay dedeli battaniyenin aynısınıda dün ben aldım coook begenmıstım sende almıssın :)
Bende triko battaniye alsam mı diye düşünüyorum. Erkek çocuk çok süslü olmamalı mı. Yoksa ilk günlerde çok sevimli mi olur. Zaten şuan penyelerle birlikte 4 battaniyesi var . Abartmış mı olurum. Çok kararsızım...İŞTE BUNLARDA BENİM OĞLUMUN EŞYALARI TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ
yanhuolingxing satıcının adı bu cnm:) ve birde sunflower-2010 var oradanda şunları almıştımhangi satıcadan aldın çoğunda kargo ücreti var :)
yanhuolingxing satıcının adı bu cnm:) ve birde sunflower-2010 var oradanda şunları almıştımEki Görüntüle 522337 Eki Görüntüle 522338
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?