2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri

allah analı babalı büyütsün canım senin ve ailenin gözü aydın

doğum yapanlar gözünüz aydın olsun rabbim hepinizin evlatlarını bağışlasın hepinizin birbirinden güzel hikayesi var darısı bizlere olsun

benim doğum hikayemm...
27 kasım salı.
Planlı sezeryan oldugundan annem bırgun onceden bana geldı sabah erkenden kalkıp doktorumun erken kahvaltı yap demesınden erkenden kahvaltımı yaptım son utulerımı yaptım annemle evı tekrar bır supurduk hastane donusu yatıgımı hazırladım duşumu aldım saçlarımı yaptım hersey hazırlandıktan sonra annemlerı asagıya gonderıp esımle oğlumuza vıdeo cektık.bıraz duygusaldı ama guzel bır hatıra bıraktıgımıza ınanıyorum.saat 11.40 da evden cıktık 12 de hastnaye yatıs yaptık.esımle odamızı süsledik.hemsıreler gelıp oğlumun kıyafetlerını aldılar doktorum saat 16 da sezeryan olacagını soylemıstı ama kalp amelıyatı varmıs hastanede uzun surdugunden saat 17.20 d hemsılereler gelıp benım uzerımı değiştirmem için onlugu verdıler herseyımı cıkarıp sadece onlugu gıydım bu arada hastanede o kadar kalabalık olmustuk kı esımın abılerı yengelerı benım teyzem halamlar arkadaslar herkes ıyı dıleklerle benı amelıyathaneye kadar ındırdı en son bı dakka durun esımı opmek ıstıyorum dedım o anda bıraz gozlerım doldu ama kahkaha atıyorum.amelıyathaneye gırdk anestezı doktoru nasıl ıstıyosun dedı bende sız ne onerırsınız dedım o da epidural yapalım deyınce doktorum da onayladı guven sen bıze dedı pekı dedım.benı oturtular sırtım zaten acıktı doktor kambur cıkarır gıbı otur dedı sonra sınek ısırıgı gıbı bı ıgne vurdu sıımdı ıkıncı ıgneyı yapıcam 10 a kadar sayıcaksın dedı ığneyı yaptı sonra sırtımda bı baskı hıssettım 10 kadar saydım sonra benı yatırdılar.bız basladık anestezı doktoruyla muhabbete kendı doktorumda basımda hep bırlıkte sohbet edıoruz ne ıs yapıyosun bebegın adı ne olcak derken doktorum bana sımdı test yapıcam hıssedecekmısın dedı bende tamam dedım beklıyorum sımdı cıkarıyoruz dedı bende neyı dedım sen 9 aydır ne tasıyosun dedı bende bebek dedım al o zaman bebegını dedı ve oglumu gosterdı saat 17.41 .cok guzel pamuk gıbı bı oglun oldu cok yakısıklı ama sana cırkın bı gelın getırır bu dedı.sonra oğlumu goturduler yıkamıslar gıydırmsler yanıma getırdıler allahım o an tarıf edılmez anlatılmaz bana bakışı....
sonra sımdı oglun babasını gorsun senı 10 dk sonra cıkarcaz dedıler.oglum gıttı doktorum heyecanlanma rahımde bı tumor gordum ıyıkı normal dogum yapmamısız bunun amelıyatı bu zaten alıyorum ısımız bıraz uzayacak dedı.15 dk rotorla amelıyathaneden cıktım esım dıger herkes meraktan ölmüş. odamıza cıktık oğlum benı karsıladı ben herseyı unuttum sonra doktorum geldı oda cok kalabalık dıye esımı dısarı cagırdı ben anladım tumoru soyledıgını esım geldı yuzu dusmus dedım doktor kotu degıl dedı merak etmeyeım neyse 1 hafta cektık bu merakı ama temız cıktı sonucum cok sukur.cok guzel bır dogum gecırdım 5 saat sonra yurudum ve hep ara ara yurudum sabah doktorum benı eve gonderdı.sarılık oldu oglum ama sımdı cok ıyıyız herkese boyle guzel bır dogum dılıyorum.

Güzel bir doğum olmuş canım. Tümörün sorun yaratmaması da çok sevindirici. Sağlıkla büyüt oğlunu inşallah. Hayırlı uğurlu olsun.

ben de anlatayım hikayemi

4 aralık salı günü her zamanki gibi uyandım,işimi gücümü yaptım.Öğleden sonra gezmem vardı.(Bir gün öncesinden farklı birşeyler olduğunu hissetmiştim gerçi,dr'a gitmiştim,açılma,kanama,yoğun sancı yok demiş,geri yollamıştı beni ama akıntının değişmesi beni şüphelendiriyordu.)
Neyse,bir güzel hazırlanıp gezmeye gittim,nasıl bir yağmur vardı anlatamam.Pasta çay faslına geçtik,masada otururken oğlum çağırdı tuvalete götürmem için,tuvaletini yaptırdım,tam yürürken suyum geldiğini hissettim,yürüdükçe geliyordu.Hemen dr'u aradım,sonra eşimi aradım.Sonra kızların yanına geçip suyumun geldiğini söyledim.Herkes panikledi tabii.Eve geldik,daha çantamı hazırlamamıştım,oysa zaten 3 gün sonra planlanmış sezaryenim vardı.Neyse hemen çantamı hazırladık,ıslak kıyafetlerimi değiştirdim,hastanenin yolunu tuttuk.Odamı gösterdiler,önlüğü verdiler.Sondamı taktılar ve doğru ameliyathaneye.Saat 16.30'da epiduralle kısa sürede bebişim doğdu,suyum da epey azalmış zaten.Yavrumu giyinmeye götürdüler,ben bir süre daha kaldım içerde.Bir şey hazır olmayınca unuttuğum çok şey oldu.Bebeğin bezini,kendi özel eşyalarımı almadan gelmişim :) Odama geçtiğimde kuzum ordaydı,hemen emzirdim,çok acıkmıştı.Şimdi 5 günlüğüz,biraz sarılığımız var,yarınki kontrolde düşmüş olur değeri inş.

maya887

GAMZEGUN

bicirik06

hurser

miskokulum

kızlar hepinizin doğumu ayrı bir güzel. heyecan mutluluk endişeler ne kadar keyifli Allah bana da böyle güzel bir hikaye yazmayı nasip etsin :)

bebişleiniz analı babalı sağlıkla sıhhatle büyüsün.

Canım hayırlı olsun bebişin. Sağlıkla büyüt inşallah. 3 gün daha planlanmış sezaryeni bekleyememiş aceleci fındık
Benim de 3 günüm var. İnşallah benim oğlum da bir sürpriz yapmaz :))))))

dogum hikayen etkileyici...karninda ikinci bir canlinin oldugu ve uzun bir zaman once olmus olmasi....vardir bundada bir hayir...rabbim saglicakla bagislasin yavrunu sana....bu arada bede medicana ankarada dogum yapicam insallah ama dr.umuz farkli benim dr.um ummgulsum soyturk koc bizde normal dogum bekliyoruz insallah bir aksilik olmazsaaa..

canım çok güzel anlatmışsın hikayeni hepinizin gözü aydın allah analı babalı büyütsün

canım allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun
ah şu sarılık ne illet bişeymiş ben kızımı 2 haftadır gece gündüz emziriyorum ama değeri hala aynı ne iniyor ne çıkıyor çok üzülüyorum

canım 2 saatte bir uyandır ve emzir mutlaka atar bi iki güne dışkıyla uyanmıyorsa burnunu sık ben o şekilde yaptım hep alarm kurdum 2 saatte bir uyandırdım sarılık olan bebek daha çok uyur çünkü

08/12/2012 hazırlıklar tamamlandı(makyaj yapıldı saçlar düzleştirildi) dualarla hastahane yolu tutuldu saat 08.30...odaya yerleşildi süslemeler yapıldı heyecan tavan yaptı...saat 11.00 ebe odaya geldi ve beni hazırlamak için doğumhaneye götürdü...sedyede eşim ve annemle vadalaştım tahminim tam tersi gülerek girdik asansöre ebe aferim sana gülerek git ki gülerek gel dedi veeeeee ameliyathanedeyiz damar yolu,anestezi derken sohbet muhabbet 11.20'de(doktorumun ameliyathaneye girmesinden 2-3 dk sonra) simsiyah saçlı bir böcek el saldı bana doğdu mu dedim? baktım yanımda mis gibi bir koku ebe ağlama makyajın akacak dedi:)) çıkışta beraber kuaföre gidersiniz dedi:))) 15 dakika sonra odama çıkarıldım rabbime şükürler olsun evimizdeyiz hergün daha da iyi olacağız inş...

annem hayatımıza hoş geldin... darısı bekleyenlerin başına dualarım sizinle...

Son düzenleme:

Bizde oğlum için kısa bir video çektik. Onu çok seveceğimizi falan söyledim. Ama çok heyecanlandığımdan söylemek istediğim çoğu şeyi unuttum

Gördüğüm kadarıyla bir tek senin bebeğin benimkinden iri. Bizde 4020 gr doğduk.Maşallah bebeğine.

hamileliğimin 41+1 lerini sayıyorduk doktorum her defasında endişe edilecek bir durumun olmadığını bebeğimin sağlığının çok iyi olduğunu ve normal doğum yaptıracağını söylediğinden aklıma hiç sezeryan gelmedi ama kontrollerde açılmam yoktu bana suni sancıyla halledeceğini söyledi durdu. 03.12.2012 saat 10 benden bir sıvı akıyor ilk bebeğim olduğu için ne olduğunu bilmiyorum ama idrar olmadığına eminim derken doktorumu aradım durduramıyorum sıvı akıyo dedim o da suyun geliyo sakin ol dedi kaynanam bendeydi banyo yapayım dedim zaman kaybetme deyince saçımı yıkadım giyindim eşimi bekledim hemen doktora gittik beni hastaneye sevk etti esenler hayat hastanesine yattım doktoru bekledik benden önce ameliyatı varmış ona girdi ve benden önceki gecede 4 de yatmış suni sancıyı vermeye başladılar ebede sürekli açıklık varmı diye kontrol ediyo ama ben sürekli kendime moral veriyorum ve sabır çekiyorum güçlü olmalıyım diyorum serum şişesinin yarısına geldi ben hala güçlü olmaya çalışıyorum ama 8 saat geçti sadece 4 cm açıklık oldu dr epidrul yapalım dedi 3 kere anastezi uzmanı sırtıma iğneyi batırdı ama yapamadı ve vazgeçildi doktor tekrar açılmaya baktı ve daha fazla bekleyemem dedi sezeryan yapalım dedi bende acımla tamam dedim ama hala kulaklarımda ebenin çocuğun başını alıyorum olacak demesi var resmen doktorun erkenden kaçmam derdinden sezeryan oldum komple bayıltmalarını istedim üstelik eşimle ameliyata girerken vedalaşamadık bile onlarda odaya inmişler nasılsa normal doğum bekleniyor diye ayıldığımda odadaydım kızımı kokladığım anda çektiğim acılar bitti kızım pancar suratlı kaşık kadar yüzlü ve benim dünya güzelim dikişlerden dolayı çok acı çekiyorum 1 haftalık olcaz ama acılarım devam ediyo 4 gün süt gelmedi bebeğim açlıktan ağladı mama verdim şimdi süt geldi ama göğüs uçlarım küçük kaçırıyo o benim dünyam ama annelik gerçekten çok zormuş yinede zeynep melis'ime değer.

kızlar maşallah size allah analı babalı büyütsün ,evlatlarınıza hayırlı ömürler nasip etsin

evet işte o güzel an...07.12.2012 saat 03.30 sıraları yatağıma yeni yatmıştım hafif bir ağrı hissettim sağıma döneyim dedim bi baktım bişeyler akmaya başladı anladm ki suyum gelmekte hemn tuv. gittim eşimi uyandırdm ve hastaneye yollarına düştük bu arada heyecandan titriyor ve üşüyorum neyse hastaneye gedik yatışımz yapıldı hemşire muayene etti ve ilk defa bakıldı hemşirenin elini kavradım canım öyle bi yandı ki ve parmak ucu kadar açıklığım olduğunu söyledi dr beklicez dedi suni sancı verilicekmş daha sonra yanıma başka bir hamiş geldi onunda suyu patlamş ama çok korkuyodu panik atağı vardı ve beni dekorkutarak sezeryan olmamı sağladı ki iyikide olmşm hiç ağrım olmadı hiç pişman değildim çünkü ağrım olarak hastaneye gitseydim belki normal doğurdrdm ama korktum beklemekten ve son anda karar verdim sabah oldu ve dr geldi kararımı açıkladım beni 5 dk sonra hazrladılar ve ameliyathaneye aldılar ilk defa girdim buz gibi ve çok korkuyodm elimden narkoz verdiler boğazma acı bişey hissettim ve sonrasını hatrlmyrm uyandığımda sanki 5 dk geçmişti gözlerimi açmaya çalışıyorm fakat açamıyom yaşlar aktığnı hissediyorm yada bişeyler sürmüşlerdi ama ellerimi kaldrp gözlerimi silemedm sonra sedyeyle odama götürdüler eşim amel. kapısında beliyodu yatağıma aldılar ben bebeğim iyimi diye sordum ewet dedilr aynı sana benziyo sonra annem bebğimi getirdi ve emzrtmye çalştı allahım o kadar güzel bişey miş ki küçücük ağzı burnu vardı allah isteyen herkese tez zamnda versin o benim için haytımın en önemli varlığı bebğim benim allah onu ve herkesinkini nazarlardan korusun iyiki gelmiş hoşgelmiş OĞLUMUZ ÇINAR EFE...Hepinizi öpüyoruz.

Son düzenleme:
pınarcım hayırlı olsun doğumunu okurken duygulandım ben de 40.haftamı doldurdum bekliyorum insallah normal de olsun istiyorum ama biraz korktum hikayeni okuyunca 41+1 yani gününün üzerinden 8 gün geçti öyle doğum yaptın değil mi canım

Çok keyifli olmuş doğumun maşallah ikinize de...

canım ben de ilk oğlumda senin gibi çektim son anda sezaryen oldum... Ama olsun sağlıkla büyüsün...

pınarcığım sonunda doğum yaptın merak ediyordum maşallah size...

canım iyi olmuş tümörden de kurtulmuşsun... hayırlı olsun bebişinn...

kız o kadar dedik hazırlıklı olun diye. ben kontrole gittim doğuma almışlardı. süprizler oluyor böyle...

ay canım ilki de bilmedin ikizi onu dert ederdin hamilelikte. allah analı babsalı büyütsün...

hayırlı olsun...

canım benim güle güle büyüt yarenimizi...

Allah analı babalı büyütsün adı gibi uzun ömürlü olsun er kişi olsun amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…