2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

GDO 'yu sadece tarım ürünlerinde düşünme canım.Kozmetik,genel temizlik ürünlerinin içindeki kimyasallar ve bu kimyasalların atıkları da malesef sağlığı tehdit ediyor.

Canım kimyasallar konusunda mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum. Alışverişlerim hep bu yönde .
İlaçlardaki kimyasalları da biliyorum da gdo şaşırttı beni.
Niyeyse ilaçlarda gdo olabileceği aklıma gelmedi. Saol canım.

aynı benim kızımı anlatmışsın, ağzını havuz gibi yapıp verdiğim mamayı yutmuyor yarım saatlik rekorumuz bile var :S

boşveeer benim kızımın da kilosu diğer bebeklere göre epeyce az. şuan 7,5 kg falan galiba ve iki gün sonra 8 aylık olacak... Rabbim rızkını ne kadar nasib etti ise o kadar yedirebilir içirebilirim

önemli değil :) bulut nasıl

bulut iyi tatlım çok şükür:))) keyfi yerinde paşanın yaklaşık 1 aydır emekliyo:))evde karıştırmadık tek bir yer bırakmadı:)))10 gündür de tutunup ayağa kalkıyo her fırsatta bende peşinde geziyorum tabii düşmesin diye:))) onun dışında çalışıyorum işe başladım bulut bakıcısıyla gündüzleri akşamları acısı çıkarıyoruz özlemimizin.... umut nasıl hala yaramaz mı? uyku sorunu geçti mi? sen nasılsın

maşallahhh umut tam fırlama teyzesiii hiç değişmedi çok yaramaz durdurmak mümkün değil uyku sorunumuz tam gaz devam bütün gün umut un peşimde koşturuyorum

maşallahhh umut tam fırlama teyzesiii hiç değişmedi çok yaramaz durdurmak mümkün değil uyku sorunumuz tam gaz devam bütün gün umut un peşimde koşturuyorum

ahh canım yaaa:))) gerçi yaramaz oluşu doğumda belliydi:)) zamanını bile beklemedi küçük fırlama:)))) gerçi sağlığı keyfi yerinde olsunda varsın tek derdimiz bu olsun:))) umut yürümeye başladı mı? ben ilk yürüme olayını umuttan bekliyorum da:))))

yok başlamadı daha ama istekli koltuktan tutunup yürüyoruz hesabıma paylaştım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…