- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #2.001
GDO 'yu sadece tarım ürünlerinde düşünme canım.Kozmetik,genel temizlik ürünlerinin içindeki kimyasallar ve bu kimyasalların atıkları da malesef sağlığı tehdit ediyor.
yk tatlım su cıcegı bır yasında
9 aylıkken kızamık asısı var[/QU pardon canım karıştırdım ewet su çiçeği 1 yaşında
Az çok yiyiyor fakat ağzında bekletiyor on dk ya hapşuruyor üst baş kalmıyor ya Boğazı'nda kalıp yutuyor her öğünümüz buşekil rahat 1bir birbuçuk saat 1çğün yedire bilmekle geçiyor tv izlemiyor oyuncaklarla oynuyor ama hep ağzında bekletiyor alkış çalışıyorum şarkı söylüyorum vs yutsun diye ama ama
Canım hıc sorma sımdı karsımda kuvranup duruyo benı kaldır yurut dıye. Ama dedıgın gıbı tombık olunca ınsanlar saglıklı zayıf olunca hasta sanıyolar allah kotudun hıcbır sıkıntımız yok ama zayıfız. Yemesıne de yıyo oyunla fulan yedırıyorum meyvesını yoğurdunu corbasını mıhallebısını ama yok kılo almıyo. Benımacımdan bı sıkıntı yok ama bu cevre oldurecek benı. Neden zayıfmıs neden küçükmüş hastamıymış daha neler neler yanı. Sende kuzunu öp benım için :)
slm kızlarrr uzun bi aradan sonra sizinleyim artıkk . bilin bakalım ben kimim?
yaramaz umutun annesi zekiye:))))
kusura bakma kaptırmışım kendimi seastire:))) diyip toparlıyım durumu
önemli değil :) bulut nasıl
bulut iyi tatlım çok şükür:))) keyfi yerinde paşanın yaklaşık 1 aydır emekliyo:))evde karıştırmadık tek bir yer bırakmadı:)))10 gündür de tutunup ayağa kalkıyo her fırsatta bende peşinde geziyorum tabii düşmesin diye:))) onun dışında çalışıyorum işe başladım bulut bakıcısıyla gündüzleri akşamları acısı çıkarıyoruz özlemimizin.... umut nasıl hala yaramaz mı? uyku sorunu geçti mi? sen nasılsın
maşallahhh umut tam fırlama teyzesiii hiç değişmedi çok yaramaz durdurmak mümkün değil uyku sorunumuz tam gaz devam bütün gün umut un peşimde koşturuyorum
ahh canım yaaa:))) gerçi yaramaz oluşu doğumda belliydi:)) zamanını bile beklemedi küçük fırlama:)))) gerçi sağlığı keyfi yerinde olsunda varsın tek derdimiz bu olsun:))) umut yürümeye başladı mı? ben ilk yürüme olayını umuttan bekliyorum da:))))
yok başlamadı daha ama istekli koltuktan tutunup yürüyoruz hesabıma paylaştım bugün
maşallahhh umut tam fırlama teyzesiii hiç değişmedi çok yaramaz durdurmak mümkün değil uyku sorunumuz tam gaz devam bütün gün umut un peşimde koşturuyorum
a hoşgeldin canım
merhabalar,herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?