2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

ne güzel burası yıne canlanmaya başladı hamile günlerimizdeki gibi çok sevındım herkes iyidir umarım

ne zaman doğum yaptın doğumdan sonra fazla takip edemedim burayı ben 20 kasımda 38 haftalıkken yaptım doğum

günaydın hayırlı olsun şimdiden damatlığınıda görmek nasip etsin Rabbim. sünnetten sonra gelişmeleri anlatırmısın umut u bizde ettircez ama korkuyorum ben

Canım ben anlatabilirim. 7 aylık yaptırdık biz oğlumun sünnetini. Bu kadar kolay olacağını bilsem daha önce yaptırırdım. Sadece 3-4 saat kadar huzursuzluğu oldu. İlk çişini yaparken zorlandı biraz. Ondan sonra geçti. Gece de her gece olduğu gibi uyudu. Yani uyandı ama zaten her gece sık uyanır benim oğlum. Dolayısıyla diğer gecelerden farksız bir gece geçirdik. Herkese erken yaptırmasını öneriyorum. Biz geç bile kalmışız.

Şimdiden çok geçmiş olsun.

inşallah bizde sizin kadar kolay atlatırız ...

çok teşekkür ederim benim oğlum çok ama çok huysuz bi çocuk daha çok huysuzlaşır diye çok korkuyorum pipisinin ucu kapalı dr sünnet dedi ama daha yaptıramadık . ne kadar sürede iyileşti

Kizlarr meraba,herkesler iyi maşallahh.
Sünnet olan bebişe gecmis olsun cookk.
Bi sorum olucak,sizin kilolar ne durumdaa? Bende 7-8 kg fazlaligim kaldi gitmiyooo.
Adette olmadim henuz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…