- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #2.021
merhaba miskokulumm nasılsın oğluşların nasıl
sağol canım,küçüğün hastalığı geçti,iyiyiz şükür.Senin paşan da iyidir inşallah.
geçmiş olsun tatlım enim paşa da iyi çok şükür yaramazlık peşinde bütüngün
onun yaramazlığını seveyim,bazen benimkini alıp içime sokasım geliyor.Öyle tatlılar ki
ne güzel burası yıne canlanmaya başladı hamile günlerimizdeki gibi çok sevındım herkes iyidir umarım
iyiyiz sen ve cimcime nasıl annesi
ikimizde iyiyiz cn sen ve küçük prens nasıl özlemişim sizleri.
ne zaman doğum yaptın doğumdan sonra fazla takip edemedim burayı ben 20 kasımda 38 haftalıkken yaptım doğum
ne güzel burası yıne canlanmaya başladı hamile günlerimizdeki gibi çok sevındım herkes iyidir umarım
günaydın
bugün oğluşumu sünnet ettiriyoruz inşallah,umarım hemen iyileşir
günaydın hayırlı olsun şimdiden damatlığınıda görmek nasip etsin Rabbim. sünnetten sonra gelişmeleri anlatırmısın umut u bizde ettircez ama korkuyorum ben
günaydın
bugün oğluşumu sünnet ettiriyoruz inşallah,umarım hemen iyileşir
Canım ben anlatabilirim. 7 aylık yaptırdık biz oğlumun sünnetini. Bu kadar kolay olacağını bilsem daha önce yaptırırdım. Sadece 3-4 saat kadar huzursuzluğu oldu. İlk çişini yaparken zorlandı biraz. Ondan sonra geçti. Gece de her gece olduğu gibi uyudu. Yani uyandı ama zaten her gece sık uyanır benim oğlum. Dolayısıyla diğer gecelerden farksız bir gece geçirdik. Herkese erken yaptırmasını öneriyorum. Biz geç bile kalmışız.
Şimdiden çok geçmiş olsun.
Canım ben anlatabilirim. 7 aylık yaptırdık biz oğlumun sünnetini. Bu kadar kolay olacağını bilsem daha önce yaptırırdım. Sadece 3-4 saat kadar huzursuzluğu oldu. İlk çişini yaparken zorlandı biraz. Ondan sonra geçti. Gece de her gece olduğu gibi uyudu. Yani uyandı ama zaten her gece sık uyanır benim oğlum. Dolayısıyla diğer gecelerden farksız bir gece geçirdik. Herkese erken yaptırmasını öneriyorum. Biz geç bile kalmışız.
Şimdiden çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?