2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

sabah gittik canım.Kulağında ve ciğerinde iltihap varmış.Antibiyotik başladık

Çok üzüldüm ya , soğuk mu almış yoksa mikrop kaptığı için mi iltihaplanmış yavrum.
Tam uzanmış şekilde yemek yedirmek, süt içirmek te kulakta iltihap yapabilir biliyosundur ama ciğerlerinde de var diyosun.
Allah şifa versin hemencecik iyileşsin inşallah.

Bizim öksürük bitti , burun akıntısı devam .
Tam iyileşiyor derken 3 günden beri benim 1 numara hasta.
Ateş düşürücülerle kontrol altında tutuyoruz. Bir anda 39 oluyo ateş.
Bugün biraz daha iyi çok şükür.

Sana katılıyorum onlar hasta olmasın , onların yerin biz olalım.

canım seni okadar iyi anlıyorumkii..kızım ilk beş ay sadece kucağımda ayakta sallanarak uyuyorduu..mahvoluyordum.sırtım belim kollarım bacaklarım inan ağrımayan yerim kalmıyodu.terliyodum bi taraftan.her görende yorum yapıodu yok alıştırmışsın vs bide onlara sinirim bozuluyodu.napıyım ağlıodu deli gbi başka şekilde uyuyunca..artık o alışkanlığımız bittii. şöyle bitti; kucağımda uyutmaya başlıyordum tam dalmaya yakın ayağıma koyuyordum uzun birsüre böyle yaptım.ve şimdi sadece ayağımda uyuyor.mutlaka dene işe yarıcağına eminim. kendine eziyet etme halinden çok iyi anlarım.

Hepinize meleklerinizle , sevdiklerinizle beraber sağlıklı , mutlu , keyif dolu bayramlar...

Herkese iyi bayramla kizlar,,
Bize bayramda pek iyi gelmedi.
İki kuzumda hasta.bayramin ilk gunu acilde gecirdik.kuzularima hava verildi ve igne yapildi.
Oksurukleri cok siddetli,kusturuyo resmen.tikaniyolardi oksurmekten.
Antibiyotik basladik ikisinede.bugunde yine hic bi degisiklik olmayinca hasekiye gittik belki dr vardir diye ama malesef..
Pazartesi göturup iyice arastirmak istiyorum..25 günü gecti mirayin oksurugu ((

geçmiş olsun miraya

Ah cnm benim.gecmis olsun
Acaba alerjik.bebeklermiki benim.oglumda bikkere bronsit oldu ayni zamanda atopik bebek alerjik bebeklerin gribi oksurugu atlatmalari daha zor oluyoe

günaydın taze anneler..

yemek yarışması oylaması başladı.
2012 temmuz topiğinden katılan Pembe Hipopotam arkadaşımız ve
sofrası ''BORCAMDA KEBAP VE TÜRKMEN DOLMASI'' için desteklerinizi bekliyoruz.
oylama şu linkten.. şimdiden teşekkür ederiz..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yarismasi.html (Ramazan Masası Özel Yarışması)

merhabalar

bayram tatilimiz bitti,döndük meleketten.Küçük oğlum hala hasta malesef,2.5 hafta oldu hala iyileşemedi,yarın yine doktora gideceğiz

merhabalar

bayram tatilimiz bitti,döndük meleketten.Küçük oğlum hala hasta malesef,2.5 hafta oldu hala iyileşemedi,yarın yine doktora gideceğiz

Uzun sürdü canım hastalığı , hiç düzelme olmadı mı? Hala aynı sıkıntıları mı var ?
Merak ettim bende , doktordan sonra yaz olur mu buraya da.

Bu arada dönmeye başladı mı canım ufaklık ?

inşallah önemli birşeyi yoktur

inşallah canım

burun akıntısı ve hırıltısı devam ediyor canım ama öksürük epey azaldı.İştahı düzelir gibi oldu ama yine de eskisi gibi değil.Dönmeye başladı şükür.

Selam kızlar. Bayram kimseye yaramamış galiba herkes hasta. Biz de bayram öncesinde biraz rahatsızdık atlattık şükür.
Aslında bir ara uzun uzun yazmak istiyorum. Biz de de sık sık nefes alıp verirken hırıltılar oluyor, oğlumun alerjik bronşitinin olduğunu tespit ettiler. maması değişti alerjilerini tespit etmekle meşgulüz. Herkese bol neşeli sağlıklı günler diliyorum.

size de geçmiş olsun canım,bizde de mi alerjik acaba :44:

Olabilir. Ben kısaca hikayemizi yazayım belki birine faydası olur.
Bizim sıkıntımız 3 aylıkken başladı o zaman 1 kere oldu geçti ama son aylarda sık sık tekrarlanmaya başladı. bebeğim bir anda hırıldamaya başlıyor ve bu günlerce sürüyordu. Hava makinasıyla Ventolin verip duruyorduk ama bunun bir çözüm olmaması bizi üzüyordu. Kaç doktor gezmemize rağmen başka bişey öneren olmadı. Sonunda bir doktora gittik. Bunu tedavi etmek kolay ama biz sebebini bulmazsak hiç bi işe yaramaz dedi. Önce alerjik bir durumunun olup olmadığını gösteren bir test yaptı "oranları yüksek bebeğinizin sorunu alerjik" dedi. Sonra bu durumlarda genellikle süt alerjisi olur dedi onun testini yaptı ve keçi sütüne az oranda alerjisinin olduğu ortaya çıktı. bu arada da bize kullanmamız için bi numune mama verdi biz onu kullanmaya başladık. Mama oğluma çok iyi geldi ve doktor bunun raporunu çıkarıp bizim bedava kullanmamızı sağladı. fakat geçenlerde yine hırıltıları oldu yoğurt vermeyi kesip bayram tatiline karadeniz taraflarına gittim. oraya gittiğim gün halam tahinin üstünde biriken yağının bebeğime çok faydalı olacağını tavsiye edince yağ vermeye başladım. Şimdi bebeğim çok iyi. üstelik öyle sık sık hava veremedim buna rağmen iyileşti. Şimdi onu iyileştiren karadenizin orman havası mı, tahinin yağı mı, yoksa yoğurdu kesmem mi onu anlamaya çalışıyorum. Benimle aynı durumda olan varsa hem tavsiye almak hem tavsiye vermek isterim.

biz ilk 21 günlükken gitmiştik aynı şikayetten.Nerdeyse 8.5 aylık aralarda düzelse de,hala aynı şikayetler var.Ventolin biz de çok kullandık.Dr'a alerji testi yapmasını isteyeyim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…