- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #1.961
günaydın
bizim burun akıntımız ve öksürüğümüz hala devam ediyor malesef(
sabah gittik canım.Kulağında ve ciğerinde iltihap varmış.Antibiyotik başladık
Arkadaşım Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor yeme sorunu olan bebek ve benim kujunun iyi olmayan bi alışkanlığı var ayakta kucağımda saatlerce sallayın öyle emip uyuyor ayağımda sallamaya alıştırayım dedim olmadı çok ağlıyor beşiğinde sallayayım oda olmadı yatağına uyumadan bırakayım belki uyur maalesef ondada başarılı olamadım ama buşekil çok ama çok yoruluyorum kollarım belim sırtım uyuşuyor resmen
şimdiden iyi bayramlar hepinize,ben memlekete gideceğim yarın.Bebişleri öpün yerime.
Herkese iyi bayramla kizlar,,
Bize bayramda pek iyi gelmedi.
İki kuzumda hasta.bayramin ilk gunu acilde gecirdik.kuzularima hava verildi ve igne yapildi.
Oksurukleri cok siddetli,kusturuyo resmen.tikaniyolardi oksurmekten.
Antibiyotik basladik ikisinede.bugunde yine hic bi degisiklik olmayinca hasekiye gittik belki dr vardir diye ama malesef..
Pazartesi göturup iyice arastirmak istiyorum..25 günü gecti mirayin oksurugu((
Herkese iyi bayramla kizlar,,
Bize bayramda pek iyi gelmedi.
İki kuzumda hasta.bayramin ilk gunu acilde gecirdik.kuzularima hava verildi ve igne yapildi.
Oksurukleri cok siddetli,kusturuyo resmen.tikaniyolardi oksurmekten.
Antibiyotik basladik ikisinede.bugunde yine hic bi degisiklik olmayinca hasekiye gittik belki dr vardir diye ama malesef..
Pazartesi göturup iyice arastirmak istiyorum..25 günü gecti mirayin oksurugu((
merhabalar
bayram tatilimiz bitti,döndük meleketten.Küçük oğlum hala hasta malesef,2.5 hafta oldu hala iyileşemedi,yarın yine doktora gideceğiz
merhabalar
bayram tatilimiz bitti,döndük meleketten.Küçük oğlum hala hasta malesef,2.5 hafta oldu hala iyileşemedi,yarın yine doktora gideceğiz
inşallah önemli birşeyi yoktur
Uzun sürdü canım hastalığı , hiç düzelme olmadı mı? Hala aynı sıkıntıları mı var ?
Merak ettim bende , doktordan sonra yaz olur mu buraya da.
Bu arada dönmeye başladı mı canım ufaklık ?
size de geçmiş olsun canım,bizde de mi alerjik acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?