2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

çok teşekkür ederim benim oğlum çok ama çok huysuz bi çocuk daha çok huysuzlaşır diye çok korkuyorum pipisinin ucu kapalı dr sünnet dedi ama daha yaptıramadık . ne kadar sürede iyileşti

Umarım yapmaz fazla huysuzluk. Benimki de oldukça huysuz bir çocuk aslında. Ama sünnete bağlı olarak ekstra bi huysuzluk yapmadı. Her zamanki kadar huysuzdu. Bence fazla geç kalmayın, ne kadar geç o kadar zor. 1 hafta sonra kremleri sürmeyi bıraktık. 10 günde de tamamen iyileşti, hiçbir şey kalmamıştı.

çok teşekkür ederim benim oğlum çok ama çok huysuz bi çocuk daha çok huysuzlaşır diye çok korkuyorum pipisinin ucu kapalı dr sünnet dedi ama daha yaptıramadık . ne kadar sürede iyileşti

ilk gün huysuzluğu elbet olacak,kesiliyor yavrucak :) Büyük oğlumda hiç bilmedik biz,bir kaç güne iyileşti,ilk gün bile huysuzluk yapmadı.Küçüğü dün yaptırdık.Ağladı geceye kadar,sabah da sorunluydu.Fitil verince rahatladı.Bu abisi gibi olmadı.Her bünye farklı işte.İnşallah seninki sorunsuz olur

Kizlarr meraba,herkesler iyi maşallahh.
Sünnet olan bebişe gecmis olsun cookk.
Bi sorum olucak,sizin kilolar ne durumdaa? Bende 7-8 kg fazlaligim kaldi gitmiyooo.
Adette olmadim henuz (

Ben adet oldum 8.ayda.Ama kiloya etkisi olmuyor adetin.Ben 52 ile hamile kaldım,59 ile doğuma gittim.Şuan 50 kiloyum,çocuklar beni yoruyor.Okullar başlasın ,işle beraber 2 kilo daha kesin gider benden.

meraba sünnet olan bebislere geçmiş olsun diyeyim öncelikle

benim kızımda bugünlerde çok huysuzluk yapıyor, ağlıyarak istediğini yaptırmayı keşfetti sanırım, yalandan ağlamalara falan başladı yaramaz.

ben 55 kilo ile hamile kaldım doğumda 70 kilo idim doğumdan sonra eve geldiğinde 63 kilo idim sonra 59 kiloya düştüm çalışmaya basladım bebisim 6 aylıkken adet oldum her adette 1 kilo gitti kızım simdi 9 aylık hemen hemen simdi 54 kiloyum valla insallah daha da veririm

canım çok geçmiş olsun.çocuklara kim bakacak okullar açılınca

ne güzel ya sen vermişsin kiloları bende hemn adet görmeye başladım ama 6 kilo yapıştı kaldı üstümde resmen

benim de kilolar duruyor.10 kilo vermem lazım ama diyet yapamıyorum çünkü hemen tansiyonum düşüyor.artık çalışmaya başlarsam veririm diye umut ediyorum

günaydınn

kilolarınızı inşallah verirsiniz kızlar,çocuk doğurmanın tek olumsuz tarafı da bu sanırım.

Şifa olsun bebişlere inşallah.
Bizim aşımız önümüzdeki hafta sonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…