- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #2.041
Kizlarr meraba,herkesler iyi maşallahh.
Sünnet olan bebişe gecmis olsun cookk.
Bi sorum olucak,sizin kilolar ne durumdaa? Bende 7-8 kg fazlaligim kaldi gitmiyooo.
Adette olmadim henuz(
çok teşekkür ederim benim oğlum çok ama çok huysuz bi çocuk daha çok huysuzlaşır diye çok korkuyorum pipisinin ucu kapalı dr sünnet dedi ama daha yaptıramadık . ne kadar sürede iyileşti
çok teşekkür ederim benim oğlum çok ama çok huysuz bi çocuk daha çok huysuzlaşır diye çok korkuyorum pipisinin ucu kapalı dr sünnet dedi ama daha yaptıramadık . ne kadar sürede iyileşti
Bi sorum olucak,sizin kilolar ne durumdaa? Bende 7-8 kg fazlaligim kaldi gitmiyooo.
Adette olmadim henuz(
Adette olmadim henuz(
ilk gün huysuzluğu elbet olacak,kesiliyor yavrucak :) Büyük oğlumda hiç bilmedik biz,bir kaç güne iyileşti,ilk gün bile huysuzluk yapmadı.Küçüğü dün yaptırdık.Ağladı geceye kadar,sabah da sorunluydu.Fitil verince rahatladı.Bu abisi gibi olmadı.Her bünye farklı işte.İnşallah seninki sorunsuz olur
Ben adet oldum 8.ayda.Ama kiloya etkisi olmuyor adetin.Ben 52 ile hamile kaldım,59 ile doğuma gittim.Şuan 50 kiloyum,çocuklar beni yoruyor.Okullar başlasın ,işle beraber 2 kilo daha kesin gider benden.
canım çok geçmiş olsun.çocuklara kim bakacak okullar açılınca
büyüğü okula gidiyor zaten,küçüğe de bakıcı ayarladım.İnşallah iyi bakar yavruma[/QUOTE
inşaallah canım.senin içine sindiyse sorun çıkmaz umarım
meraba sünnet olan bebislere geçmiş olsun diyeyim öncelikle
benim kızımda bugünlerde çok huysuzluk yapıyor, ağlıyarak istediğini yaptırmayı keşfetti sanırım, yalandan ağlamalara falan başladı yaramaz.
ben 55 kilo ile hamile kaldım doğumda 70 kilo idim doğumdan sonra eve geldiğinde 63 kilo idim sonra 59 kiloya düştüm çalışmaya basladım bebisim 6 aylıkken adet oldum her adette 1 kilo gitti kızım simdi 9 aylık hemen hemen simdi 54 kiloyum valla insallah daha da veririm
9.ay aşımızı yaptırdık bugün,daha dün gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?