2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

Günaydın kızlar.bende dün sağlık ocağına götürdüm kontrol için ama 9. ay aşısından bahsetmediler.nette de baktım ama 9. ayda aşı görünmüyordu. hangi aşıyı vurdular acaba. bana 1. yaş aşısından bahsetti.

slm kızlarrr nasılsınız. ay keşke herkes yeniden toplansa herkesi çok özledim ben yaaa o sohbetleri felan

sağol canım,kendi adıma iyiyiz.İnşallah senin paşa da iyidir.Sohbet güzel olurdu evet,herkesin tercihi işte.

selam kızlar bizimde aşı kartımızda 1 yaşında su çiçeği var diye belirtilmiş

1 yaşında var zaten canım ama bu 9 ay aşısını anlamadım ben,herkes kafasına göre yapın mı diyor yani,zaten gıcığım aşılara .İyice uyuz oldum.

aynen öyle olurdu ama araya kırgınlıklar atışmalar fln girince olmaz artık,boşverin olmasında :))))

kızlar bu 9 ay aşısı alsında kalkmış olan kızamık aşısı, bu zamanlarda suriyeden gelenler tekrar getirdikleri için devlet yeniden 9 ay aşısını koymus ben doktoruma sordum kızamıkmı var yaptırma dedi ama hala karar vermis değilim

keşke bilseydim,ben de yaptırmazdım

merhaba arkadaşlar.öylesine bir bakayım foruma giren olmuş mu diye.biraz biraz başlamış muhabbet:)
benim kızımında 9. ay aşısı vardı,ateşlendi diye yaptıramadık aşısını geçen hafta.dra gittiğimizde de sordum iyileşince yaptır dedi.burdakileri de okuyunca kafam karıştı.arkadaşın yazdığı bilgi doğru mu acaba?ona göre yaptırayım bende.ama dr dan olumsuz bişeyde duymadım.burda okuduktan sonra gitseydim sorardım dra

biz yaptırdık hiç sıkıntı da yaşamadı aşı yapılırken ağlamadı bile azcık bağırdı o kadar kızamık aşısı önceden 2 dozmuş zaten çok salgın olmayınca 1 e düşürmüşler ama şimdi salgın çoğalınca yaptırmak gerekiyo dediler tercih bizim tabi ama zararı yok ki yani Allah korusun kızamık olmasından iyidir.. çanakkalede oturuyorum ben ve çanakkalede görülmüş salgın hemen yaptırdım bence sizde yaptırın

uzunca zaman sonra tekrar forma girdim ben kimse yoktur diye düşünürken ne güzel canlanmış şaka maka kaç ay paylaşımlar oldu gece uykusuzluklarımızı gaz problemlerimizi paylaştık ilerde yürümelerini sizi tekrar gördüğüme sevindim her ne kadar 2 tarafta da aktif olamasamda kalben sizinleyim

sağolun kızlar,benim de aklım karışmıştı burayı okuyunca.hastalığı geçsin de gidip yaptıralım.ha bide dün bi arkadaştan duydum.9.ayda ki bu aşıyı yaptırmadan evvel bebeğe kan tahlili yaptırın kan sayımına bakmamız gerek demişler.aşıyı ona göre mi yapacaklar anlamadım.bilen varmı?

kan sayımıyla ne alakası var anlamadım.. biz bir yaşında yaptırcaz o işi ben ranaya aşı yaptırdığımda gripti düşün hiç bi yan etkisi olmaz ki dedi hemşireciğim ki kendisine çok güvenirim hamilieliğimden beri hep yanımda sağolsun hamile olduğumu ilk söyleyen insan :)) rana grip olmasnıa rağmen hiç bi yan etkisi olmadı bütün damlalarını vermeye devam ediyorum demir damlası ve acd3 başka bişi söylemedi her ay doktora götürmüyorum hasta olmadığı sürece sıkıntı yok bence tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…