- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #2.061
selam kızlar bizimde aşı kartımızda 1 yaşında su çiçeği var diye belirtilmiş
aynen öyle olurdu ama araya kırgınlıklar atışmalar fln girince olmaz artık,boşverin olmasında :))))
kızlar bu 9 ay aşısı alsında kalkmış olan kızamık aşısı, bu zamanlarda suriyeden gelenler tekrar getirdikleri için devlet yeniden 9 ay aşısını koymus ben doktoruma sordum kızamıkmı var yaptırma dedi ama hala karar vermis değilim
merhaba arkadaşlar.öylesine bir bakayım foruma giren olmuş mu diye.biraz biraz başlamış muhabbet:)
benim kızımında 9. ay aşısı vardı,ateşlendi diye yaptıramadık aşısını geçen hafta.dra gittiğimizde de sordum iyileşince yaptır dedi.burdakileri de okuyunca kafam karıştı.arkadaşın yazdığı bilgi doğru mu acaba?ona göre yaptırayım bende.ama dr dan olumsuz bişeyde duymadım.burda okuduktan sonra gitseydim sorardım dra
benm dr muhakkak yaptır erkene alındı salgın var dedi.birde menenjit yaptırıcam unutmayın kızlar o aşıyı
biz yaptırdık hiç sıkıntı da yaşamadı aşı yapılırken ağlamadı bile azcık bağırdı o kadarkızamık aşısı önceden 2 dozmuş zaten çok salgın olmayınca 1 e düşürmüşler ama şimdi salgın çoğalınca yaptırmak gerekiyo dediler tercih bizim tabi ama zararı yok ki yani Allah korusun kızamık olmasından iyidir.. çanakkalede oturuyorum ben ve çanakkalede görülmüş salgın hemen yaptırdım bence sizde yaptırın
sağolun kızlar,benim de aklım karışmıştı burayı okuyunca.hastalığı geçsin de gidip yaptıralım.ha bide dün bi arkadaştan duydum.9.ayda ki bu aşıyı yaptırmadan evvel bebeğe kan tahlili yaptırın kan sayımına bakmamız gerek demişler.aşıyı ona göre mi yapacaklar anlamadım.bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?