2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

drumuz bize menenjit ve grp aşısı önerdi sizlerede önerdimi? sizce grip asısı için çoı kküçük değillermi?dr.sakıncası yok hasta olmaz rahat edersiniz dedi ama kafama takıldı grip asısı?

ben tercih etmem canım,onun yerine bağışıklığını güçlendiririm daha iyi

drumuz bize menenjit ve grp aşısı önerdi sizlerede önerdimi? sizce grip asısı için çoı kküçük değillermi?dr.sakıncası yok hasta olmaz rahat edersiniz dedi ama kafama takıldı grip asısı?

Biz menenjit aşısını yaptırdık , grip aşını düşünmüyoruz.

hafıza sorunun var kesin ben çocuğumun pipisini hiç göstermedim o başka bi arkadaştı dengesiz

hahah gayet net ahtırlıyorum kızarıklık var demişltin hatta feyzayla ikimiz konuşmuştuk yok artık bu kadar da değil diye hafıza sorunu sende var canım aa pardon ya beyin olanda hafıza olur doru ya

senin seviyene inmiyorum onu ben değil başka biri göstermişti densizzzz

meraba kızlar

bebisler nasıllar benim kızın iki diş çıktı gerisini bekliyoruz henüz diğerleri yok 8.500 kilo çok hareketli tutunarak sıralamaya basladı

sizinkiler ne durumda

meraba kızlar

bebisler nasıllar benim kızın iki diş çıktı gerisini bekliyoruz henüz diğerleri yok 8.500 kilo çok hareketli tutunarak sıralamaya basladı

sizinkiler ne durumda

selam canım oğlumda sıralıyor 4 dişimiz çıktı şuan bide hasta boğazı kızarmış off çok zor bebek hastalığı

meraba kızlar

sizinkiler ne durumda

hayırlı olsun dişiniz.
9 ay kontrolünde 8300 çıkmıştı . hiperaktif bi oğlum var yerinde durmuyo tutunarak kalkıyo ve yürüyo ama daha tek başına tutunmadan yürümüyoruz anne baba dede mama meme diyoruz arada 2 cümle söylüyor baba gel anne meme gibi 5 dişimiz var 6.yolda bay bay alkış yapıyoruz. konuşma çabalarımız devam ediyo birsürü şey söylüyor ama anlayamıyorum çoğunu

meraba kızlar

sizinkiler ne durumda

maşallah miniğe.Bizim 3. dişi daha yeni patladı.Tutunup kalkıyor ama çok iyi sıralayamıyor henüz

selam canım oğlumda sıralıyor 4 dişimiz çıktı şuan bide hasta boğazı kızarmış off çok zor bebek hastalığı

geçmiş olsun canım,kerem de hasta malesef.Burun akıntısı ve öksürük var.Bu çocuk çok sık hastalanıyor,bu durum da beni acaip strese sokuyor

maşallah,2 cümle söyleyebiliyor mu Alkışı ve bay bayı biz de yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…