- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #2.101
ne diyosun ya sen çok boş konuşuyosun
drumuz bize menenjit ve grp aşısı önerdi sizlerede önerdimi? sizce grip asısı için çoı kküçük değillermi?dr.sakıncası yok hasta olmaz rahat edersiniz dedi ama kafama takıldı grip asısı?
drumuz bize menenjit ve grp aşısı önerdi sizlerede önerdimi? sizce grip asısı için çoı kküçük değillermi?dr.sakıncası yok hasta olmaz rahat edersiniz dedi ama kafama takıldı grip asısı?
ay boş konuşam bensem zaten başka söze gerek yok bütün bir siteyi zekiyeye bu gün ne oldu diye karşılar olmuştuk umutun pipisini bile gördük ööğğkk neydi o ya umut bugün ağlıyo umut bu gün zıçtı ay yeter ya ohh be rahat varmış
iyi pazarlar kızlar
yarın yine iş başı,kerem hala alışamadı bakıcısına,çok ağlıyor.Çok üzülüyorum onu bırakırken,inş bu hafta ağlamaz kuzum
hafıza sorunun var kesin ben çocuğumun pipisini hiç göstermedim o başka bi arkadaştı dengesiz
hahah gayet net ahtırlıyorum kızarıklık var demişltin hatta feyzayla ikimiz konuşmuştuk yok artık bu kadar da değil diye hafıza sorunu sende var canım aa pardon ya beyin olanda hafıza olur doru ya
maşaallah bebeklere,kim olduklarını yazsaydın keşke,iyice meraklandım
senin seviyene inmiyorum onu ben değil başka biri göstermişti densizzzz
maşaallah bebeklere,kim olduklarını yazsaydın keşke,iyice meraklandım
meraba kızlar
bebisler nasıllar benim kızın iki diş çıktı gerisini bekliyoruz henüz diğerleri yok 8.500 kilo çok hareketli tutunarak sıralamaya basladı
sizinkiler ne durumda
meraba kızlar
bebisler nasıllar benim kızın iki diş çıktı gerisini bekliyoruz henüz diğerleri yok 8.500 kilo çok hareketli tutunarak sıralamaya basladı
sizinkiler ne durumda
meraba kızlar
sizinkiler ne durumda
selam canım oğlumda sıralıyor 4 dişimiz çıktı şuan bide hasta boğazı kızarmış off çok zor bebek hastalığı
hayırlı olsun dişiniz.
9 ay kontrolünde 8300 çıkmıştı . hiperaktif bi oğlum var yerinde durmuyo tutunarak kalkıyo ve yürüyo ama daha tek başına tutunmadan yürümüyoruz anne baba dede mama meme diyoruz arada 2 cümle söylüyor baba gel anne meme gibi 5 dişimiz var 6.yolda bay bay alkış yapıyoruz. konuşma çabalarımız devam ediyo birsürü şey söylüyor ama anlayamıyorum çoğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?