2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

Bizim dişimiz henüz çıkmadı. Sıralıyoruz ve bu aralar desteksiz yürüme girişimlerimiz başladı. Daha yolu çok uzun ama
Dünden beri ateşi vardı ama şu an daha iyi , nihayet uyudu
Hafta sonu hem rutin kontrolü , hem de göz dr ile randevumuz var. Umarım herşey normal çıkar.

Son düzenleme:

geçmiş olsun,inşallah o zamana iyileşir minik

Merhaba ben Ocak annesiydim .bebeğim 2 Ocak'ta doğacaktı ama 27 Aralık'ta doğdu hamileyken 2012 Aralık annelerinide takip ediyordum ama bebek olunca herseyden koptum.
Ailemin yanına geldim tatile .sağolsun ananesi dedesi kızıma bakıyor bende tekrar bakmak istedim foruma .
Bebişler büyümüş benim kızımda büyüyor .hava değişikliğinden yada soğuktan grip oldu burda .2 dişimiz var diğerleri de çıkacak ama hangisi bilmiyoruz ateşimiz ishali var dişten dolayı .

Kabul ederseniz aranıza katılmak isterim .

geçmiş olsun miniğe

,,hoş geldin benim oğlumda yılbaşı bebeği olucaktı ama zamanını beklemedi

aramıza hoşgeldin

hoşgeldin ..

hg canım aramıza:))

kızlar sağlık bakanlığı demir ilaçlarını toplamaya başlamış paraben içeriyormuş bilgisi olan var ı mesela biz vegafrom kullanıyoruz onda bile varmış kafam karıştı dr sormaya da unuttum

Hepinize miniklerinizle beraber neşeli , sağlıkla bayramlar .

zekiye sana diyenlere bak sen bunu diyen özlemin grubundan ikinci kez kovuldu boşver aşağlık kompleksi var bunlarda kime çatacaklarını bilmiyorlar . normal insan yaparmı böyle
ha bu arada sen enazından umutun kakasını yayınladın başkaları gibi erotik şeyler konuşup durmadın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…