2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

ay demi dünüşüm yaaa arkadaş zaten atılmayı hazmedemediği için sataşacak yer arıyodu

çok nadir de olsa kullandım canım.Kullanmadım bile diyebilirim aslında.

Bugün sordum doktora o eski olan olay ve sadece bazı dönemler için olanları toplatıldı vs diye anlattı. Sağlık ocaklarında şu anda da veriliyormuş .Aklım karıştı yine .Of ya böyle muallakta kalmaktan nefret ediyorum.

Kizlar ben dr umuzla.paraben olayini uzun uzun konustum.demir damlasi.kullanmaya basladiktan sonra
Bana aciklamasi su yinde oldu oranunu vucutte depolanacak kadar cok olmadigi vucuda alinanin ise idrar yada diski yolu ile atilabilecegi yonundeydi.oldukca ikna edici bir konusma oldu
Kullanilan kozmetiteki parabenlerin bir tik daha zararli.oldugunu soyledi diski yada idrarla atilamadigindan

Kendi oglunada verdigini belirrtti
Dr muz gercekten guvenebiocegimiz dr

Ayrica dr demir eksikligu duruminunda cocuk sagliginda ciddi rol oynadigini soyledi
Mesela ben ogluma 4 aylikken basldim.ama yinrn demir eksiklogi var kullanmasam nasil.olurdu bilmiyorum

Son düzenleme:
Selamlar herkese kizlar,,
Herkesler iyidir umarim,şöyle bi geçmişe göz attim demir damlasi konusulmus,ben deviti ara arada olsa veriyorum,düzenli veremesemde..
Ama kan(demir) damlasini veremiyorum,cunku o gun cok huzursuz oluyo kizim,gaz ve kabizlik yapiyo,en son aldigim ferrumda ayni şekilde.gunduz versem o gün perişan oluyoruz,gece versem gece perişan.bol pekmez veriyorum,ki kanida düşük çikmişti bi tahlilimizde..
Toplam 6 diimiz var,heryerde siralayip her delige giriyoruz..bolca yaramazlikda var.alkiş baybay hepside tamam.desteksiz yürüme konusunda hiccc bi ilerleme yok,benimde acelem yok:))
Uykulariniz ne durumda? Biz ayakta sallanarak yada cok nadirde olsa memede uyuyoruz,geceleri emzirmek icin yanima aldigimda kaliyo hep aramizda.yatagina alismasi zorluycak sanirim beni,bollca uyaniyoruz..ne zaman gecicek bu zamanlarr..

Ara ara veriyorum ben demiri şu anda. Daha evvel düzenli veriyordum. Biz herhangi bir yan etkisini farketmedik. Sadece ateşliyken vermiyorum. Kızımda doktor söylemişti.

Sürekli ablasını takipte , ablası da bir o kadar ilgisiz ve memnuniyetsiz bu durumdan maalesef.

Yine maalesef ki ben emzirerek uyutuyorum. Geceleri de sık sık süt için uyanıyoruz. Gündüzleri emerken uyuyor fakat yatağına bırakınca en fazla yarım saat bir saat arası uyuyor. Uykuyu sevmiyor pek
Bizim hala dişimiz yok bu arada 15. aya kadar zamanı varmış :44:

Alerjimiz kanda yüksek çıktı , ilaç ve krem kullanmaya devam ediyoruz.

Benim miniği abisi sürekli ağlatıyor,bazen de oynatıyor.Gidip onun oynunu bozduğunda delleniyor.4 dişimiz var bizim.Sıralama aşamasındayız,bakalım ne zaman yürüyecek? Gece 3-4 kez emmeye kalkıyor kerem,yorgunluktan yatarken emziriyorum,öyle de uyuyoruz,alıştı maalesef bizimki de

geçmiş olsun canım,alerji çok yaygın

Teşekkür ederim evet maalesef günümüzün belası ve artık çocukların bir çoğunda var.
kullandığımız damla işe yaramadı , doktor alternatifini yazdı. İlave kremler falan ama çözüm olmuyor. İşin kötüsü neye alerjisi olduğunu bulamıyoruz. Sürekli kaşıntı , kızarıklık içim gidiyor . Sütten kesince düzelir belki diye umut ediyorum.

Geçmiş olsunn,bizde abiyi takipteyiz sürekli,abide pek ilgili sayilmaz bi seviyo,bi dövüyo beraber büyüyolar :))
Gece bende bi sefer mama veriyorum sabaha karşi,doymuyo memeyle bitek.gündüz uykumuz berbat,derin uyku sifir.Yani bizimde uykuyla aramiz yok.bi arkadaşimin oglunun coook geç çikmişti,sanirim 1 buçuk yaşinda filan :))

Nurlum canim gecmia olsun bizde alerjiden dertliydik
Alerji img total kac cikti canim.bizim.274 cikmisti
Kanda ve deride tahlillerini yaptridik ve neye alerjisi oldugu tespit edildi sizin yapildimi cnm
Alwrjik cocuklar bronsite cok yatkin oluyorlar malesef
Aurup kullaniyormusunuz alerji oldugu zaman icerisinde
Bizim bir surubumuz var o oldukca iyi geliyor
En son bir gece alerji sebebiyke hastanede yattik
Oglumun yumurta alerjisi ver bendw yumurta tuketmiyirum
Sizde neye alerjisi oldugunu tespit etseniz aslinfa seende tuketmezsin cnm

Teşekkür ederim .
Abiler , ablalar ne zaman kabullenip sevecek bu minikleri Yazmakla bitmez maceraları .

Çok teşekkürler , size de geçmiş olsun .
Bize sadece kanda yapıldı ve 200 çıktı. Maalesef neye olduğunu bulamadılar . Neye alerjisi olabilir diye alternatifler yazdık. Yazdıklarımızdan hiç biri çıkmadı sonuçta. Deri tahlili derken nasıl yaptınız anlatır mısın ?
Bildiğimiz kola çizikler atılan mı ? Eğer bahsettiğin buysa 3 yaşından evvel olmaz dediler. Yine doktorlar arası uygulama farklılığı mı bu da ?

Maalesef alerjik bünyeler hastalık anlamında da daha dayanıksızlar
Şurup kullanmadık hiç .
Damla ve jel kullanıyordum. İşe yaramayınca başka damlaya geçtik .Kullandığımdan beri faydasını fark etmedim. Birde iki tane krem ve jele devam.

Rica etsem şurubun markasını özelden yazar mısın ? Size iyi mi gelmişti ?

kerem için ilk 21 günlükken doktora gitmiştik,ondan sonra sürekli aynı şikayetlerle gittik.Alerjik olduğunu söylemişti dr ve bronşiti olduğunu da.Yani alerji cidden bağışıklığı olumsuz etkiliyor.Herkeste var sanırım.Ama bize de bu yaşta yapılamayacağını,ilerde yapılabileceğini söylemişti dr.Tüm miniklere geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…