2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

slm kızlar kızlar oğluşumun pipisi kapalı sanırım kesik kesik işiyo gibi geldi bana çarşamba yeniden doktora gidicez doktora söylicem bakalım ne dicek

geçmiş olsun canım umarım yoktur yoksa sünnet ettirmen gerekebilir amcamın oğlu 20 günlükken sünnet oldu yengem perişan oldu

kızlar bir kaç sayfa geçmişi okuyabildim de bebeklerin çok uzun yatmasından bahsetmişsiniz. bizim doktorumuz 3 ayı dolana kadar 3 saatten fazla aç kalmayacak dedi, geceleri en fazla 3 saatte bir saat kuruyorum emzirip uyutuyorum, gündüzleri zaten 3 saati geçmior,

maşallah zinc damladan ne kdr sonra gazı geçiyor

güzelim ben günde 3 defa 4 damla kullanıyorum
düzeni bozmazsam gün içinde hep rahat ama nekadar sonra etkili olduğuna hiç dikkat etmedim
mesela hafta sonu ggece gündüz uyumadı bende damla damlatmadım bugün huysuzdu

bizim huysuz da bugün maşallah rahat uyudu damlayı verdim 5 dk sonra falan gazını çıkardı rahatladı ben de 3 kere 4 damla veriyorum ama sıkıntı gece de bakalım merakla bekliyorum bu gece nasıl geçecek valla dün gece artık babası isyan bsyrağını çekti bebek o desemde adamda artık şalterler attı

bizimkide geceleri hiç uyumuyor ,dr küçük olduğu için damla gibi bişe de vermedi.. bu arada kızlar süt sağıyormusunuz kaç cc çıkıyor??günde kaç kere sağıyorsunuz??

canım ne kadar çokmuş sarılığınız geçmiş olsun inşaalah kısa sürede atlatır bebişimiz.

yalnız değilsiniz canım,bak mesela dün gecede kızım saat 01:00 de açtı gözlerini saat 08:30 a kadar hiç uyumadı,biz de bugün yarı kırkımızı çıkardık kızımla,banyomuzu yaptık
ama yine söylüyorum çok yorgun ve uykusuzum,keşke diyorum şimdi hamileliğimin son anlarını daha çok uyuyarak geçirseymişim,bu kadarını tahmin etmemiştim,yatağa hasret kaldım,koltuklarda sabahlıyoruz artık..
doktorumuz bize sab simplex adında bi damla verdi,faydası oldu sanırım,gaz sorunu yaşamadık hiç..

canım benim kzımda çok kilo verdi ilk 15 gün,normalde bu süre içinde doğum kilosuna ulaşmış olması gerekirmiş ama kızımın 200 gr. eksiği vardı hala,bakalım yarın yeniden kontrolümüz var,inş. almıştır biraz kilo. benim sütüm az geliyormuş fark edemedim,doyuramamışım kızımı

maşallah canım kızına ,şanslısınız ki uyku sorununuz yokmuş
aynen canım ben de bıktım bu kanama olayından,bi güz azalıyor bi gün çoğalıyor anlamadım da,doktor kırkına kadar sürer dedi.

bizimkide geceleri hiç uyumuyor ,dr küçük olduğu için damla gibi bişe de vermedi.. bu arada kızlar süt sağıyormusunuz kaç cc çıkıyor??günde kaç kere sağıyorsunuz??

canım kızım kilo alamadığı için hastanede sağdılar ve yarım saatte 30 cc. çıktı sütüm,doktor az dedi,normalde 60-90 arası olmalıymış,o yüzden mama takviyeside yapıyoruz şuan.

Cok sukur kuzularim uykuda,bende duşumu aldim,bi keyf yapayim dedim kuruldum sicacik petegin yanina,humanami icip yaticam ins,o zamana kadarda kizim uyanir emisiriz oyle yatarim zaten.en kotu gunumuz boyle olsunnnn

Cok sukur kuzularim uykuda,bende duşumu aldim,bi keyf yapayim dedim kuruldum sicacik petegin yanina,humanami icip yaticam ins,o zamana kadarda kizim uyanir emisiriz oyle yatarim zaten.en kotu gunumuz boyle olsunnnn

aman maşallah cici nasılsın iyimisin kuzuların nasıl kaç günlük oldunuz bayadır görüşemedik

aman maşallah cici nasılsın iyimisin kuzuların nasıl kaç günlük oldunuz bayadır görüşemedik

Aynennn,uzak kaldim aslinda musait oluyorum bolca firsatta var ama bi turlu dogum hikayemi bile yazamadim,okuyup cikiyorum ilgilendiren alanlari forumda.
Cok sukur iyiyim canim cuma iki haftalik olucaz insallah.ufak bi sariligimiz vardi cok sukur azaldu gibi gorunuste..
İkinci kuzusu olanlar beni anlar sanirim,3 yasindaki oglum inanilmaz buyuk gorunuyo gozume,herseyi anlamasini bekliyorum bazen,onunda daha ufacik oldugunu unutarak..bu konuda biraz keyifsizim,haricinde cok sukur,gayet iyiyiz..
Sen nasilsin? Nobet oldugna gore uykusuz bi vaziyettesin o aşikar :))

canım seni anlamazmıyım benimde 2,5 yaşında kızım var bende ondan büyük biri gibi davranmasını bekliyorum gün içerisinde sonra üzülüyorum uyuyunca anlıyorum oda henüz küçücük bir melek hatta bebek bile sayılır. oğlumda bir ayını bitirdi, çok şükür kırkımızı bekliyorum 1 hafta sonra kırkımız çıkıcak inşallah. uykusuzum yorgunum evde çamaşır bitmiyor Allahın her günü çamaşır yıkanıyor hemde defalarca. bugun diyorumki Allahım bir tek bizim evdemi böyle bu çamaşır?oğlum çok kusuyor, kızım çok kirleetiyor eşim hergün değiştiriyor derken katlamasıydı ütüsüydü en çok vaktimi alan şeyler. yemeğimi bile zar zor yapabiliyorum. oğlum genel anlamda kızımın bebekliğine kıyasla sakin sayılır ama gece 12 den sonra birşey oluyor biraz zorluyor beni. benden haberlerde böyle. ayrıca ikinci sezaryanım birincisinden kat kat zor geçti. iç dikişlerim hala sızlamakta. neyseki zorluğunu unuttum bile. zamanla dikiş sızlamalarıda geçer umarım.

Son düzenleme:

Ayy canim senin halin daha fenaaa..
Bende de camasir olayi cok fazla,oglum cok sukur kirletmiyo pek,kizda 2 gundr kusmaya basladi onuda onlukle cozduk.
Esimde hergun degismiyo kışın,en cok benim camasirim cikiyo cunku cok terliyorum ve degistiriyorum surekli.
Suan makinede kizin kiyafetleri var,yikanmayi bekleyen iki makine daha var ve camasirlikda tika basa dolu,kizinkileri nereye asicam bilmiyorum.kışın evde kurutmak cok zor,yerim olsa kurutma makinesi alicam cok bunaldm.
Benimde ikinci kez sezeryanimdi,3.gun cok fena bel ve baş agrim oldu,oda sicak tutmadigim icin kendimi,onun haricinde cok sukur dikislerimi hissetmiyorum bile.spinalden sonra olur dedikleri baş agrimda yok simdilik.ins,boyle gider,sanada allah kolaylik versin canim bazi kadinlarin ikinci cok daha zor oluyomus gercekten..

canım bende kurutma makinası aldım inanki büyük rahatlık. yerim olmadığı için bizde çamaşır makinasının üstüne kurduk. kurutma makinası alana kadar çamaşırlığı salona getiriyordum 2gün sürüyordu öyle kuruması. bende 2 gündür önlük takıyorum ama mesela bu akşam önlük ıslandı diye yeni önlük takana kadar öyle bir kusmuşki içindeki badisine kadar ıslaktı. zaten minnacık, birde kusuyor benide strese sokuyor dr düzelir dedi. oğlumun yüzünü sivilce bastı onada çok üzüldüm dr kendi kendine geçer dedi, bebeklerin ter bezleri hala anne karnından getirdiklerini salgılıyor dedi. bişeyler dedide o an oğluşu giydiriyordum tek götürmüştüm çokta dinleyemedim. senin bebiş 2 haftalıkmı oldu maşallah kaç kilo doğdu?

Ahh ustune bile raziyim ama maleseff oda olmuyo aynen 2 gun suruyo..
Kusma dedigin gibi bizdede oluyo bazen kazalar.sivilce iki gundur bizdede oldu.opmuyoruzda niye oldu cozemedim.
3560 dogdu ama bana ufacik geliyo sanki hep ayni gibi yada ufalmis gibi bilemiyorum :))

maşallah cnm,inş hep böyle devam eder,2 çocuğumda da görmeyince böyle şeyler,imreniyorum valla

size de maşallah cnm,benim kanamam 15 gün sürdü,sonra geçti şükür.

seni çok iyi anlıyorum cnm,aynı sorunlar bende de var,üstüe bir de oğlumun bitmeyen ağlaması (

Slm kızlar nasılsınız benîm miniğim uyuyo bende yatıyorum çünkü gece uyumadık gaz sancısı oldu bu zamana kadar bi kaç defa böle oldu ama bişey farkettim pirinç bebeklerde acaip gaz yapıyo bidaha yemicem bide bebeğimin yüzünde benekler oluştu bugunde gıdığında ve boynundada çıkmış annem yediklerindem diyo anlaşılan salçalı bişeyde yemicem yüzünü öle gördükçe kıyamıyorum yaa inş hemen geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…