- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
Uykulariniz ne durumda kizlar.
Biz gunduz bollllca uyuyoruz gece fikirdaniyoruz surekli.
Karnini doyuruyorum guzel,gazida cikiyo ama zirliyo durup dinlenip.
Bagirsak gazini atamiyo sanirim,ama neden bitek gece.
Gunduz hicc bise yok.saat yada 2 saaate bir uyanip emiyo gunduzleri.
Ama gece oluncaaaa.
Sabah en son 6 bucuktu saat.
Perisan oldum diyebilirim..herkesde nasil durumlar?
Dun gece sabaha karsi emzik verdim ben.tok oldugundan emin oldugum zamanlarda vericem artik geceleri.
Cunku surekli emmekte istiyo gaz olunca,e emincede yine gaz sonra yine em yine gaz.kisir dongu oluyo boylede
En azindan emzik biraz rahatlatiyo ve uyuyo yada karnini ovduruyo o zamanda aticak bi sekilde gazi.surekli memede olmasindan iyidir diye dusunuyorhm..
canım iyi yapmışsın emziği ilk kez mi verdin.biz denedik almadı benim kızım.dediğin gibi kısır döngü.biz de de aynı dün gece yarım saatte bir kalktık ben de uyku yok tabii anca sersemim.keşke emzik alsaydı
kızlar selam,
benim kızımın da hiç gece uykusu yok,20 gündür zombi gibi oldum,hiç abartısız söylüyorum,gece saat 01:00 den sabah saat 10 - 10:30 a kadar hiç uyumuyor,karnını doyuruyorum,gazını da çıkarıyor ama sürekli memede durmak istiyor ama uyumuyor,yatağa konduğu anda da basıyor yaygarayı.. inanılmaz uykusuzum,çok zor ayakta duruyorum artık..
Canim aynisi bendede oldu 2 gunde bir yikiyodum ara verdim 4 gun yikamadim gecmisti. Gobegi icin ben bisey kullanmadim hic 1 haftada dustu. Dustukten sonra da bisey kullanmadim simdi cok rahatiz Allaha sukur. Telas yapma canim
topuk kanı alırken yaren de çok ağladı hemşire sıka sıka zorla çıkarttı kanı sonra bi baktım ayağına mosmor olmuş ve üst deriyi kaldırmış resmen boğazına yapışcaktım hemşirenin eşim zor tuttu bide ben bişey yapmadım ayağı geldiğinde öyleydi demez mi sanki ben evde kızıma işkence yapıyomuşum gibi doktora söyledim hemen bakın kızımın ayağı ne hale geldi diye oda geçici hemşire yakında gelecek hemşireniz ben uyarırım onu dedi bakalım salı günü neler yaşıcaz eğer oradaysa hala kızıma yaklaştırmıcam onu çarşambada kan alıcaklar tahlilleri var nasıl dayanacam bilmiyorum o ağladıkça benim içim gidiyo onun yerine benden alsınlar kanı yaaa
Ama gece oluncaaaa.
canım iyi yapmışsın emziği ilk kez mi verdin.biz denedik almadı benim kızım.dediğin gibi kısır döngü.biz de de aynı dün gece yarım saatte bir kalktık ben de uyku yok tabii anca sersemim.keşke emzik alsaydı
ben de bu gece sendrolmu bir tek bizdr var sanıyordum helak olduk vala 12 gündür. geceleri basıyor yaygarayı tok olduğunu da biliyorum. gece tok olduğıundan emin olmak için sağdığım sütü veriyorum çünkü 40 cc kadar. ama gece hep aynı saatte kzımın bağırma mesaisi başlıyor. dr bu kadar küçük çocukta öyle gaz sancısı olmaz dedi, huzursuz oluyordur geceleri dedi. ilaç damla falan da vermedi. bu arada dün göbeğimizde düştü:)
Ama gece oluncaaaa.
tatlım emziğe pekmez yada şeker sür öyle vermeye çalış ben amcamın oğlunu öylealıştırmıştım emziğe oda emmiyodu her verişimde ya şekere yada pekmeze bandırıp öyle vermişti alışmıştı.
daha oğluma emzik vermedim hiç alıştırmak istemiyorum açıkcası ama böyle giderse vermem gerekicek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?