2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

değişiyo cnm bazen uyuyo bazen uyumuyo paşammm.sanırım düzen kurmaya çalışıyo.

benim bebeğimde 3 gundur kusmaya başladı..fışkırtarak kusuyo..10 gun boyle değildi..
gazı çok var..nurse harvey om x denedim bir iki kez banamısın demedi.fön makinesi ile susuyor kesince yine başlıyor..gazını çıkarayım derken kusuyor..uyandımı 3 saatte zor uyutuyorum

bende kaç gündür ağlıyorum bebeğimin gaz sancısı var ne gece ne gündüz uyumuyo kucağımda susuyo yerine bırakılınca ağlıyo göğsümü ağrıdan almıyo zinco diye bi damla verdik birz rahatladı ama gece aynı sizler nasıl atlatıyosunuz ne olur yardım

Dun gece sabaha karsi emzik verdim ben.tok oldugundan emin oldugum zamanlarda vericem artik geceleri.
Cunku surekli emmekte istiyo gaz olunca,e emincede yine gaz sonra yine em yine gaz.kisir dongu oluyo boylede
En azindan emzik biraz rahatlatiyo ve uyuyo yada karnini ovduruyo o zamanda aticak bi sekilde gazi.surekli memede olmasindan iyidir diye dusunuyorhm..

canım iyi yapmışsın emziği ilk kez mi verdin.biz denedik almadı benim kızım.dediğin gibi kısır döngü.biz de de aynı dün gece yarım saatte bir kalktık ben de uyku yok tabii anca sersemim.keşke emzik alsaydı

kızlar selam,

benim kızımın da hiç gece uykusu yok,20 gündür zombi gibi oldum,hiç abartısız söylüyorum,gece saat 01:00 den sabah saat 10 - 10:30 a kadar hiç uyumuyor,karnını doyuruyorum,gazını da çıkarıyor ama sürekli memede durmak istiyor ama uyumuyor,yatağa konduğu anda da basıyor yaygarayı.. inanılmaz uykusuzum,çok zor ayakta duruyorum artık..

Hastanede bi kere denemistik cok bunaldigimizda,emememisti o zaman,dun gece en azindan agzindan dusene kadar uykuya daldi.sonra uyudu misil misillll..surekli vermekten yana degilim ama gerektiginde verilebilir.zaten uyusada 2 saate bi saat kurup kalkiyorum.sariligi artmasin diye..

ben de bu gece sendrolmu bir tek bizdr var sanıyordum helak olduk vala 12 gündür. geceleri basıyor yaygarayı tok olduğunu da biliyorum. gece tok olduğıundan emin olmak için sağdığım sütü veriyorum çünkü 40 cc kadar. ama gece hep aynı saatte kzımın bağırma mesaisi başlıyor. dr bu kadar küçük çocukta öyle gaz sancısı olmaz dedi, huzursuz oluyordur geceleri dedi. ilaç damla falan da vermedi. bu arada dün göbeğimizde düştü:)

Canim aynisi bendede oldu 2 gunde bir yikiyodum ara verdim 4 gun yikamadim gecmisti. Gobegi icin ben bisey kullanmadim hic 1 haftada dustu. Dustukten sonra da bisey kullanmadim simdi cok rahatiz Allaha sukur. Telas yapma canim

çok saol canım benim baya kurumaya başladı iyileşiyo sanırım

Umut un ayaklarıda mosmor oldu canım artık yeter bırakın almayın demek için içeri gircektim ki bitmiş alma işlemi çok üzüldüm ağladım o ağlayınca doktora gitmeye korkuyorum vala yine kan alıcaklar diye biraz toparlanınca kardiyolojiye götürmem gerekiyo ama şimdiden dert ediyorum kan felan alıcaklar diye

canım bizde aynı durumdayız gündüz uyuyoruz ama 12 den sonra uyku felan yok sabaha kadar ayaktayız uyanık olmasına rağmen emziremiyorumda emmek istemiyo çok morelim bozuluyo öyle olunca zaten zayıf doğdu kilo felan vermez umarım

tatlım emziğe pekmez yada şeker sür öyle vermeye çalış ben amcamın oğlunu öylealıştırmıştım emziğe oda emmiyodu her verişimde ya şekere yada pekmeze bandırıp öyle vermişti alışmıştı.
daha oğluma emzik vermedim hiç alıştırmak istemiyorum açıkcası ama böyle giderse vermem gerekicek gibi

tatlım bizim doktorumuzda geçen çarşamba gazı var dediğimde daha yeni başlamıştır bundan sonra olur dedi gerçektende öyle yeni gaz sorunuzmuz başlamıştı . bizim göbeğimi tam 1 haftada düştü çabık düştü çok şükür ilaç bizede vermedi oyüzden canım

slm kızlar kızlar oğluşumun pipisi kapalı sanırım kesik kesik işiyo gibi geldi bana çarşamba yeniden doktora gidicez doktora söylicem bakalım ne dicek

ben de çok yorgunum,uykusuzum,2 dk yerine bırakamıyorum,hep kucakta.İş yapamıyorum.

canım yeni doğmuş bebeğe şeker,pekmez vermesen daha iyi olur ama sen bilirsin tabii

kızlar gaz sorunu doğal olarak bizdede var zinc damla bizede çok iyi geldi
burnu tıkalıydı buhar makinesi aldım geçti,
sarılığımız neredeyse bir ayımıza gircez ama yeni düşmeye başladı ilk defa bu hafta 16,7 den 15,3 e düştü çok şükür
göbeğimizde ilk haftada düşmüştü
benim kızım maşallah biraz uslu galiba yazdıklarınıza bakıyorumda benim kızım sadece bikaç gün öyle huysuzluk yaptı oda gaz damlasına başlayınca geçti sürekli meme isteme olayı bizdede var ama saati geldiğinde uyuyor hatta şimdi yatağa bıraktım yarım saattir kendi ,kendine oynuyor :) sıkıntısı olmadığı zaman kucak istemiyor geceleride saat 11 den sabah 5 e kadar uyuyor
işteee geçirdiğimiz günlerin özeti kızlar allah hepimize kolaylık bebişlerimizede sağlık versin

merhabalarrr oğlum çarşamba günü 1 aylık olcak ben ancak fırsat buldum girmeye buraya çok özledim vallahi sizlerle konuşmayı
gaz sorunundan bahsetmişsiniz bizdede var erkek bebeklerde daha fazla olur diyorlardı doğruymuş bizde zinco kullanıyorduk sonra kuzenim eczacı nurse harveys diye doğal bir ilaç tavsiye etti üstünde günde 4*5kez 5 cc verin diyor ama biz 1 cc verdik zincoyla beraber sorunumuzu çözdük hem alttan hem üstten çıkarmaya başladık şükürler olsun gazımızı günde 5 defa oluyor toplamda bir zinco bir nurse veriyorum zincoyuda 3 damla kadar veriyorum beraber verdiğim için doktorumda öyle dedi çünkü

emziriyorum biraz dalmasını ve sütün midesine oturmasını bekledikten sonra omzumda gazını çıkarıyorum artık maksimum oda nadiren 15 dakda çıkıyor gazıgenelde 5 dkda çıkarıyoruz çok şükür artık bu aradada dalıyor uykuya yerine yatırıyorum uyurkende alttan çıkarmaya devam ediyoruz gazımızı

tek sorunumuz uykuya dalmak kaçırınca zorlanıyoruz biraz emerken uyuyor yerine koyunca ağlıyordu )) onuda yavaş yavaş çözüyor gibiyiz inşallah
sarılık bizde geçirdik hastanede 2 gün yattık 16 ile girdik 7 ile çıktık çok şükür gün ışığında yatırdık sürekli emzirdik allah şükür emzirmede sorunumuz yok sezeryan olmama rağmen ilk günden beri sütüm geldi humananın emziren anneler için olan çayının faydasını gördüm görmeyede devam ediyorum tavsiye ederim

emziği benim oğlumda almadı emiyor emiyor bakıyor boş hemen fırlatıyor yere )) bende vermek istemiyordum zaten ama bazen insan çaresizlikten ne yapacağını şaşırıyor meğerse gazdan ağlıyormuş bebeğim

fırsat buldukça yine girerim inşallah )) hepinizi öptükkkkk kocamannnnn
huzurlu geceler günler geçiririrz inşallah topikçe

Son düzenleme:
Merhaba kizlar;
Kizim dogdugundan beri foruma girmek cok zor..gecmisleri okumak falan artik luks oldu:) o yuzden umarim bebekleriniz saglikli sihhatli buyuyolardir dilegiyle konuya giricem..
Kizim 26gunluk oldu artik birbirimizin dilinden anlamaya basladik..bizim gaz sorunumuz yok allaha sukur..alttan ustten cok rahat cikario..tabiki genede arada gaz sancisiyla uyanio kucakta gazini cikarip uykuya devam edio..
Uyku duzenimiz gunduzleri herkesinki gibi iyi..alti temiz tok gazi cikmis haliyle 2saat uyuyoruz..sonra uyanip 2saat ayaktayiz bole bole aksam 8e kadar devam ediyo 8den sonra 1ekdr uyumuyoruz..sonra bi yatio 7ye kdr..7de uyanip biraz keyif yapiyoruz..ve klasik gunduz rutinine devam edioruz..ama geceleri banyo yaptirmanizi tavsiye ederim..banyodan sonra deliksiz 8saat uyuyo bnm kizim..
Bizde sorun surekli emsede mama takviyesi yapio olmamiz ozellikle uyku oncesi..sutum cok ama yagsiz..
Birde gobek bagi sıkıntısı var..10.gunde dustu ama hala kaniyo arada gobek deligi..ne zmn tamamen kuruycak bu anlamadim?
Bi soruda benim icin..bu dogum sonrasi kanama ne zmn biticek..cok sıkıldım ped kullanmaktan tahris oldu cildim..
Kizçem uyudukca dha sık girmeye calisicam artik..kendinize ve bebeklerinize iyi bakin:)

bizde aynı durumdayız kızlar gece uykusu yok annemde kalıyorum nöbetleşe bakıyoruz akşam süt sağıyorum annem gece veriyor sabaha karşıda emziriyorum gündüz bazen gelen gidenden fırsat bulursam uyuyorum gazımız çok rezene ve metsil gaz damlası kullanıyorum oda biraz rahatlatıyor ama benim kokum olmadan yada göğsüm ağzında olmadan uyumuyor yıkıyor ortalığı çalışmaya başlayınca nolacak bakalım zor günler bizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…