2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

bende o su olayını dün duydum bugünden itibaren bende uygulucam
bizimde aşımız yarın bakalım benim pamuğum ne yapacak

Son düzenleme:

evlendirmeyiz bizde yada damadı iç güveyi alırım

kızlar bebişlerinizin elinde eldiven duruyomu benim oğlumun elinde durmuyo bende çareyi çorap giydirmekte buldum :)))yoksa hemen yüzünü çiziyo

bende o su olayını dün duydum bugünden itibaren bende uygulucam
bizimde aşımız yarın bakalım benim pamuğum ne yapacak

kız kızlarımızın arasında bi gün mü var kucağa alınca hemen susuyolar canım allahtan
ama bi sonraki aşı daha zor 3 tane aşı olcaz 2 bacağa bi kola nasıl dayanacaz bilmiyorum

kızlar bebişlerinizin elinde eldiven duruyomu benim oğlumun elinde durmuyo bende çareyi çorap giydirmekte buldum :)))yoksa hemen yüzünü çiziyo

ben badisinin üstüne geçiyorum eldivemni o zaman duruyo yoksa sallaya sallaya çıkartıyo eldiveni nasıl beceriyosa

ah canım biz durdukmu evlenmeden onlar durmaz vala evleniverirler
allahım bahtlarını güzel eylesin şaka bi yana bizim annelerimiz nasıl dayanıyorlarsa bizde dayanırız

ah canım bende badisinin üzerine geçiriyorum ama durmuyo çok zayıf olduğumuzdan sanırım.
amin canım aynen öyle bi şekilde dayanıcaz yapıcak bişey yok malesef

kız kızlarımızın arasında bi gün mü var kucağa alınca hemen susuyolar canım allahtan
ama bi sonraki aşı daha zor 3 tane aşı olcaz 2 bacağa bi kola nasıl dayanacaz bilmiyorum

canım biz yarın tam bir aylık olcaz heralde öyle
ayy ben bilmiyordum yaa ne o öyle 3 tane birdenmi allahım nasıl dayanacak el kadar bebeler
benim kız geçen gün sarılık için topuğundan kan verdi ağlamaktan morardı yavrum laborant bile korktu kucağım aldım sonra devam ettik kan almaya
bu kaçıncı oldu çok sinirlerim yıprandı bu yüzden bide aşı oooof off

Son düzenleme:
seastire canım benim kız büyüdü eline tam olmuyor hemen çıkarıveriyor bende çorap geçiriyorum yoksa saçını başını yoluyor
geçenlerde yakama bi yapıştı bırakmaz diğer elide saçımda aman aman çok asabi bir kızım var

ah canım bende badisinin üzerine geçiriyorum ama durmuyo çok zayıf olduğumuzdan sanırım.
amin canım aynen öyle bi şekilde dayanıcaz yapıcak bişey yok malesef

zayıf olmasını kafana takma canım sağlığı yerinde olsun bizimkileri geçer allahın izniyle

maalesef 3ünü birden yapıyolar canım topuk kanı gibi zor olmuyo ama canım o kadar ağlamıyolar

sorma dünüşüm benim oğlumda çok asbi bi sinirli bi görsen varya heh diyorum aynı babası zaten bi kaşını çatışı var aynı eşim gibi çatıyo vala .
oğluşum uyancak sanırım :))

zayıf olmasını kafana takma canım sağlığı yerinde olsun bizimkileri geçer allahın izniyle

maalesef 3ünü birden yapıyolar canım topuk kanı gibi zor olmuyo ama canım o kadar ağlamıyolar
amann topuğundan alınca çok ağlıyor kıyamam ya yarın yine koparacak yaygarayı nasıl canı yanacak allah bilir
sorma dünüşüm benim oğlumda çok asbi bi sinirli bi görsen varya heh diyorum aynı babası zaten bi kaşını çatışı var aynı eşim gibi çatıyo vala .
oğluşum uyancak sanırım :))

allahım hiç sorma ya kaşlarını çatınca bitiyorum ben acayip şirin oluyorlar bide kedi yavrusu gibi hiiiyyy demezmi benim kız pekte kibar ağlıyor
sinirlenince aynen senin gibi babasına çekmiş diyorum

UMUT ta öyle arada kedi gibi ses çıkarıyo çok gülüyorum
dün ne oldu kızlar annem bana baktığı için hemen bişey takamadı bebişe dün künye almış koluna tatlık benim oğlum asker selamı verdi gül gül öldük yaptırmaya çalışsak yaptıramazdık öyle tatlı olduki

oyy maşallah kuzumaa hayırlı olsun künyesi
benim kızıma bşey takan olmadı daha zaten burda kimsemizde yok

Cevaplarınız için sağolun kızlar...
yani ultrasonda kilosunun fazla çıkma ihtimali de var az çıkma ihtimali de...siz ne güzel büyütüyosunuz bebeklerinizi.tecrübelisiniz de artık ben de o günlere bi gelseydim...

var tabi canım hatta son kontrolde ultrason 4 kilo ölçtü kızımın kilosunu kızım 3330 gr doğdu arada ne kadar fark var 4 kilo diyince nasıl doğurcam ben dedim doktor göbeğimi elledi o kadar yoktur korkma normal doğumda sıkıntı yok demişti

ben kaçar kızlar kızım uyurken bende biraz uyuyayım 2 saatlik uykuyla duruyorum gözlerim kapanmaya başladı gece nöbetimiz var biraz kestirmem lazım
kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın onları benim için öpüp koklayın olur mu öptük kızımla kocaman

kızlarcok kotu gunler gecırıyorum kızım asya cok ıyı rabbıme sukur aama ben depresyon gırdım sureklı aglıyorum kaynanamda kalıyoruz ııce bunaldım evımede gıdemıyorum bebegımın sevıncını yasayaıyorumanlıcagıız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…