- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
slm kızlar nasılsınız bugün 2.aşımızı olduk yine çok ağladık kızım ağladı ben ağladım dayanamıyorum ağlamasına ben kızımı nasıl ellere vercem bilmiyorum normalde sulugözlü biri değilimdir ama kızım ağlayınca dayanamıyorum hemşire yine söyledi her emzirmeden sonra bir çay kaşığı kaynamış ve beklemiş su ver pamukçuk olmasın diye bende zaten veriyorum dedim sizde verin kızlar eğer pamukçuk olursa ememiyo bebekler çok zor oluyo temizlemesi içiniz gidiyo
aşıdan sonrada halamıza kahvaltıya gittik yumurtaları toplamaya başladık anlıcanız10 gün var kırkımızın çıkmasına ama biz erken çıkardık
doğum yaptığımdan beri dışarı hiç çıkmamıştım hastane dışında iyi geldi biraz gezmek hava da güzeldi bugün şansımıza şimdi de eve geldik teyzelerimiz neler yapıyor diye bi bakalım dedik
sabaha kadar nöbetleyen bende vardım ama bizim cadı kucaktan inmediği için buraya girmek ne mümkün yatağa yatırınca basıyor çığlığı ağlamak da yok
sağol dünüşüm kırkınız çıkınca bekleriz canım
tamam dünüşüm kırkımızı sizde çıkarırız ozaman hemde isteme işini hallderiz
ah canım yaa çok zor gerçekten 13 ünde bizimde aşımız var ben ne yapıcam bilmiyorum oğlumla bir bende ağlarım vala
aynen öyle mayacım ben oğlumu çok kıskanırım nasıl evlendircem bilmiyorum şimdi bile kıskanıyorum
evlendirmeyiz bizde yada damadı iç güveyi alırım
bende o su olayını dün duydum bugünden itibaren bende uygulucam
bizimde aşımız yarın bakalım benim pamuğum ne yapacak
kızlar bebişlerinizin elinde eldiven duruyomu benim oğlumun elinde durmuyo bende çareyi çorap giydirmekte buldum :)))yoksa hemen yüzünü çiziyo
allahım bahtlarını güzel eylesin şaka bi yana bizim annelerimiz nasıl dayanıyorlarsa bizde dayanırızah canım biz durdukmu evlenmeden onlar durmaz vala evleniverirler
ben badisinin üstüne geçiyorum eldivemni o zaman duruyo yoksa sallaya sallaya çıkartıyo eldiveni nasıl beceriyosa
allahım bahtlarını güzel eylesin şaka bi yana bizim annelerimiz nasıl dayanıyorlarsa bizde dayanırız
kızlar bebişlerinizin elinde eldiven duruyomu benim oğlumun elinde durmuyo bende çareyi çorap giydirmekte buldum :)))yoksa hemen yüzünü çiziyo
kız kızlarımızın arasında bi gün mü var kucağa alınca hemen susuyolar canım allahtan
ama bi sonraki aşı daha zor 3 tane aşı olcaz 2 bacağa bi kola nasıl dayanacaz bilmiyorum
ah canım bende badisinin üzerine geçiriyorum ama durmuyo çok zayıf olduğumuzdan sanırım.
amin canım aynen öyle bi şekilde dayanıcaz yapıcak bişey yok malesef
canım biz yarın tam bir aylık olcaz heralde öyle
ayy ben bilmiyordum yaa ne o öyle 3 tane birdenmi allahım nasıl dayanacak el kadar bebeler
benim kız geçen gün sarılık için topuğundan kan verdi ağlamaktan morardı yavrum laborant bile korktu kucağım aldım sonra devam ettik kan almaya
bu kaçıncı oldu çok sinirlerim yıprandı bu yüzden bide aşı oooof off
seastire canım benim kız büyüdü eline tam olmuyor hemen çıkarıveriyor bende çorap geçiriyorum yoksa saçını başını yoluyor
geçenlerde yakama bi yapıştı bırakmaz diğer elide saçımda aman aman çok asabi bir kızım var
amann topuğundan alınca çok ağlıyor kıyamam ya yarın yine koparacak yaygarayı nasıl canı yanacak allah bilir
zayıf olmasını kafana takma canım sağlığı yerinde olsun bizimkileri geçer allahın izniyle
maalesef 3ünü birden yapıyolar canımtopuk kanı gibi zor olmuyo ama canım o kadar ağlamıyolar
sorma dünüşüm benim oğlumda çok asbi bi sinirli bi görsen varya heh diyorum aynı babası zaten bi kaşını çatışı var aynı eşim gibi çatıyo vala .
oğluşum uyancak sanırım :))
amann topuğundan alınca çok ağlıyor kıyamam ya yarın yine koparacak yaygarayı nasıl canı yanacak allah bilir
allahım hiç sorma ya kaşlarını çatınca bitiyorum ben acayip şirin oluyorlar bide kedi yavrusu gibi hiiiyyy demezmi benim kız pekte kibar ağlıyor
sinirlenince aynen senin gibi babasına çekmiş diyorum
UMUT ta öyle arada kedi gibi ses çıkarıyo çok gülüyorum
dün ne oldu kızlar annem bana baktığı için hemen bişey takamadı bebişe dün künye almış koluna tatlık benim oğlum asker selamı verdi gül gül öldük yaptırmaya çalışsak yaptıramazdık öyle tatlı olduki
Cevaplarınız için sağolun kızlar...
yani ultrasonda kilosunun fazla çıkma ihtimali de var az çıkma ihtimali de...siz ne güzel büyütüyosunuz bebeklerinizi.tecrübelisiniz de artıkben de o günlere bi gelseydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?