2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

çok sağol canm, bu sancıının başlamamış haliyse 20 günden sonra napıcaz bakalım.. yarın başka dr da kontrolümüz var 12 de bakalım.

Bizde pamukcuk olduk galiba buyrun burdan yakin..... Kuzumun dili bembeyaz karbonatli suyla temizlenecekmis ben kiyamiyorum ki ona ((((

Bizde pamukcuk olduk galiba buyrun burdan yakin..... Kuzumun dili bembeyaz karbonatli suyla temizlenecekmis ben kiyamiyorum ki ona ((((

geçmiş olsun canım bebeğini emzirmeden önce göğsünü karbonatlı suyla sil öyle emzir birde emzirdikten sonra bir çay kaşığı su ver ağzında süt kalmasın diye süt kaldığı için pamukçuk oluyo

slm kızlar bebeğimin göbeği 1 haftalıkken düştü fakat bugün yıkadık havlusuna hafif kan bulaştı sizce normal mi???? endişe ediyorum böyle bişey yaşayan varmı

slm kızlar bebeğimin göbeği 1 haftalıkken düştü fakat bugün yıkadık havlusuna hafif kan bulaştı sizce normal mi???? endişe ediyorum böyle bişey yaşayan varmı

bende de oldu canım eğer sürekli kan gelmiyorsa sıkıntı yok sen 1 hafta daha baticonla temizlemeye devam et ben öyle yaptım şuan bi sıkıntımız yok çok şükür kaka beklemek dışında

bende de oldu canım eğer sürekli kan gelmiyorsa sıkıntı yok sen 1 hafta daha baticonla temizlemeye devam et ben öyle yaptım şuan bi sıkıntımız yok çok şükür kaka beklemek dışında

ben batikonla hiç temizlemedim tatlım doktor bize siprey verdi onu kullandım düşene kadar

o zaman onu kullanmaya devam et canım bana sağlık ocağı sprey kullan demişti ama doktorum baticon kullan dedi bende doktoru dinledim

göbek düşene kadar kullan demiş doktor tatlım o yüzden kullanmak istemiyorum bakalım çarşamba günü tekrar gidicem doktora ozamana kadar geçmezse çarşambayı beklemem artık

göbek düşene kadar kullan demiş doktor tatlım o yüzden kullanmak istemiyorum bakalım çarşamba günü tekrar gidicem doktora ozamana kadar geçmezse çarşambayı beklemem artık

telefonda sor canım bi istersen doktorun ne diyecek bence bişey yoktur ama için rahat eder hiç değilse
ayy bizimde salı günü aşımız var kızımı ağlatacaklar yine çarşamba da doktor kontrolümüz var

ahh canım sorma yaa ben hiç dayanamıyorum çarşamba topuk kanı vardi iki topuğunuda kestiler kan çıkmadı çok ağlattılar oğlumu ben dayanamadım dışarı çıktım ama onun sesini duydukça bende ağladım . hiç kıyamıyorum yanımda annem olmasa ne yapardım bilmiyorum o gün bide doktor kontrolüde vardı kanda aldılar elinden ozamanda çok ağladı hastaneyi inletti resmen ne olcak böyle bilmiyorum annelik bu yönden çok zormuş vala

Canim aynisi bendede oldu 2 gunde bir yikiyodum ara verdim 4 gun yikamadim gecmisti. Gobegi icin ben bisey kullanmadim hic 1 haftada dustu. Dustukten sonra da bisey kullanmadim simdi cok rahatiz Allaha sukur. Telas yapma canim

Canim gogsumu siliyorum. Dun aksam babasi yavrumun dilini karbonatli suyla sildi. 6. Ayina kadar bisey vermeyin dedikleri icin bende bisey vermedim. Su veren var mi aramizda???

Canim gogsumu siliyorum. Dun aksam babasi yavrumun dilini karbonatli suyla sildi. 6. Ayina kadar bisey vermeyin dedikleri icin bende bisey vermedim. Su veren var mi aramizda???

ben pamukçuk olmasın diye su veriyorum bi çay kaşığı canım

topuk kanı alırken yaren de çok ağladı hemşire sıka sıka zorla çıkarttı kanı sonra bi baktım ayağına mosmor olmuş ve üst deriyi kaldırmış resmen boğazına yapışcaktım hemşirenin eşim zor tuttu bide ben bişey yapmadım ayağı geldiğinde öyleydi demez mi sanki ben evde kızıma işkence yapıyomuşum gibi doktora söyledim hemen bakın kızımın ayağı ne hale geldi diye oda geçici hemşire yakında gelecek hemşireniz ben uyarırım onu dedi bakalım salı günü neler yaşıcaz eğer oradaysa hala kızıma yaklaştırmıcam onu çarşambada kan alıcaklar tahlilleri var nasıl dayanacam bilmiyorum o ağladıkça benim içim gidiyo onun yerine benden alsınlar kanı yaaa

okurken bile içim acıdı canm, ilk topuk kanı alınırken ben gidememiştim zaten napıcam bilmiyorum eşim bile eve ağlamaklı gelmişti.

teyzeleri oğluşum geçen gece çok ağladı gaz sancısı sanırım toplanıp toplanıp ağlıyodu zor uyudu. annemde mercimek çorbasından oldu diyo. ne yicez biz böle şaşırdım gitti?

hiç su vermedim,su vermenin pamukçuk olmamasıyla ilgisi yok bence.

teyzeleri oğluşum geçen gece çok ağladı gaz sancısı sanırım toplanıp toplanıp ağlıyodu zor uyudu. annemde mercimek çorbasından oldu diyo. ne yicez biz böle şaşırdım gitti?

offf,offf ben de şaştım,kucaktan inmiyor ya

Bizim gittigimiz hastanede kan alirken anne babayi almiyOrlar odaya biz de agladigini gormuyoruz, biz gorene kadar aglamasi gecmis sakinlesmis oluyor. Yoksa dayanmasi cok zor gercekten.

Uykulariniz ne durumda kizlar.
Biz gunduz bollllca uyuyoruz gece fikirdaniyoruz surekli.
Karnini doyuruyorum guzel,gazida cikiyo ama zirliyo durup dinlenip.
Bagirsak gazini atamiyo sanirim,ama neden bitek gece.
Gunduz hicc bise yok.saat yada 2 saaate bir uyanip emiyo gunduzleri.
Ama gece oluncaaaa.
Sabah en son 6 bucuktu saat.
Perisan oldum diyebilirim..herkesde nasil durumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…