- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
Bizimki de bir gece agliyordu diger gece uyuyordu. En basta anne sutu alan bebekte cok gaz olmaz demisti doktor bize de. Kucagimiza alinca genelde susuyordu. Kucaga almaktan cekinmeyin diyorlar, daha alismazmis kucakci olmazmis-insallah. Kucakta dolasarak veya omzumuzda sirtini ovarak bir sekilde gecirdik o geceleri, karin ustu kolumuza yatirdik, siritni sivazladik vs vs. Bazen de mama takviyesi yaptik sanirim arada bir doymadigi zamanlar oluyordu. Memenin hemen uzerine mama verilmeyecekmis, arada 15-20 dakika olsun en azindan diyorlar yoksa kusabilirmis. B arada biz preaptamil kullaniyoruz onu onerdiler.
Ama Asil gaz sancilari 3 haftanin bitimiyle basliyor. Bize 20. Gunde ilac verdiler cok sancisi var diye, kolik baslamistir dediler.
Kilo konusuna da kafani takma. Dogum kilosuna donmesi normalde 10-14 gun alirmis ortalama. Almaya baslar yakinda. 60cc az degil, zaten daha da artacaktir. Olmazsa cok caresiz kaldiginizda arada mama takviyesi yaparsiniz siz de.
Bizde pamukcuk olduk galiba buyrun burdan yakin..... Kuzumun dili bembeyaz karbonatli suyla temizlenecekmis ben kiyamiyorum ki ona((((
slm kızlar bebeğimin göbeği 1 haftalıkken düştü fakat bugün yıkadık havlusuna hafif kan bulaştı sizce normal mi???? endişe ediyorum böyle bişey yaşayan varmı
bende de oldu canım eğer sürekli kan gelmiyorsa sıkıntı yok sen 1 hafta daha baticonla temizlemeye devam et ben öyle yaptım şuan bi sıkıntımız yok çok şükür kaka beklemek dışında
ben batikonla hiç temizlemedim tatlım doktor bize siprey verdi onu kullandım düşene kadar
o zaman onu kullanmaya devam et canım bana sağlık ocağı sprey kullan demişti ama doktorum baticon kullan dedi bende doktoru dinledim
göbek düşene kadar kullan demiş doktor tatlım o yüzden kullanmak istemiyorum bakalım çarşamba günü tekrar gidicem doktora ozamana kadar geçmezse çarşambayı beklemem artık
telefonda sor canım bi istersen doktorun ne diyecek bence bişey yoktur ama için rahat eder hiç değilse
ayy bizimde salı günü aşımız var kızımı ağlatacaklar yineçarşamba da doktor kontrolümüz var
slm kızlar bebeğimin göbeği 1 haftalıkken düştü fakat bugün yıkadık havlusuna hafif kan bulaştı sizce normal mi???? endişe ediyorum böyle bişey yaşayan varmı
geçmiş olsun canım bebeğini emzirmeden önce göğsünü karbonatlı suyla sil öyle emzir birde emzirdikten sonra bir çay kaşığı su ver ağzında süt kalmasın diye süt kaldığı için pamukçuk oluyo
Canim gogsumu siliyorum. Dun aksam babasi yavrumun dilini karbonatli suyla sildi. 6. Ayina kadar bisey vermeyin dedikleri icin bende bisey vermedim. Su veren var mi aramizda???
ahh canım sorma yaa ben hiç dayanamıyorum çarşamba topuk kanı vardi iki topuğunuda kestiler kan çıkmadı çok ağlattılar oğlumu ben dayanamadım dışarı çıktım ama onun sesini duydukça bende ağladım . hiç kıyamıyorum yanımda annem olmasa ne yapardım bilmiyorum o gün bide doktor kontrolüde vardı kanda aldılar elinden ozamanda çok ağladı hastaneyi inletti resmen ne olcak böyle bilmiyorum annelik bu yönden çok zormuş vala
topuk kanı alırken yaren de çok ağladı hemşire sıka sıka zorla çıkarttı kanı sonra bi baktım ayağına mosmor olmuş ve üst deriyi kaldırmış resmen boğazına yapışcaktım hemşirenin eşim zor tuttu bide ben bişey yapmadım ayağı geldiğinde öyleydi demez mi sanki ben evde kızıma işkence yapıyomuşum gibi doktora söyledim hemen bakın kızımın ayağı ne hale geldi diye oda geçici hemşire yakında gelecek hemşireniz ben uyarırım onu dedi bakalım salı günü neler yaşıcaz eğer oradaysa hala kızıma yaklaştırmıcam onu çarşambada kan alıcaklar tahlilleri var nasıl dayanacam bilmiyorum o ağladıkça benim içim gidiyo onun yerine benden alsınlar kanı yaaa
Canim gogsumu siliyorum. Dun aksam babasi yavrumun dilini karbonatli suyla sildi. 6. Ayina kadar bisey vermeyin dedikleri icin bende bisey vermedim. Su veren var mi aramizda???
teyzeleri oğluşum geçen gece çok ağladı gaz sancısı sanırım toplanıp toplanıp ağlıyodu zor uyudu. annemde mercimek çorbasından oldu diyo. ne yicez biz böle şaşırdım gitti?
topuk kanı alırken yaren de çok ağladı hemşire sıka sıka zorla çıkarttı kanı sonra bi baktım ayağına mosmor olmuş ve üst deriyi kaldırmış resmen boğazına yapışcaktım hemşirenin eşim zor tuttu bide ben bişey yapmadım ayağı geldiğinde öyleydi demez mi sanki ben evde kızıma işkence yapıyomuşum gibi doktora söyledim hemen bakın kızımın ayağı ne hale geldi diye oda geçici hemşire yakında gelecek hemşireniz ben uyarırım onu dedi bakalım salı günü neler yaşıcaz eğer oradaysa hala kızıma yaklaştırmıcam onu çarşambada kan alıcaklar tahlilleri var nasıl dayanacam bilmiyorum o ağladıkça benim içim gidiyo onun yerine benden alsınlar kanı yaaa
telefonda sor canım bi istersen doktorun ne diyecek bence bişey yoktur ama için rahat eder hiç değilse
ayy bizimde salı günü aşımız var kızımı ağlatacaklar yineçarşamba da doktor kontrolümüz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?