- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
hani nerde uyumayan bebişlerin nöbet tutan anneleri :)
ben şuanda nöbetteyim :)
geçmiş olsun yavrus
maşallah cnm,inş hep böyle devam eder,2 çocuğumda da görmeyince böyle şeyler,imreniyorum valla
size de maşallah cnm,benim kanamam 15 gün sürdü,sonra geçti şükür.
seni çok iyi anlıyorum cnm,aynı sorunlar bende de var,üstüe bir de oğlumun bitmeyen ağlaması(
Slm tatlı anneler
Ben de herkes nerde diyorum meğer buraya toplanmışsınız
inanın yazdıklarınızı imrenerek okuyorum. doğum sonrası sıkıntılar da ayrı, ama ben de bir an önce o duyguları yaşamak istiyorum artık.. her geçen gün stres daha da artıyor. en son 3.800 gr'dı.şimdi 4'ü geçmiştir bebeğimin kilosu...normal doğum düşünüyorum, ama kaygılarım var. doktor bu konuda pek yönlendirmiyor beni....
Sizin bebeklerin kilosu doğduğunda daha az mı çıktı yoksa fazla mı?
Slm tatlı anneler
inanın yazdıklarınızı imrenerek okuyorum. doğum sonrası sıkıntılar da ayrı, ama ben de bir an önce o duyguları yaşamak istiyorum artık.. her geçen gün stres daha da artıyor. en son 3.800 gr'dı.şimdi 4'ü geçmiştir bebeğimin kilosu...normal doğum düşünüyorum, ama kaygılarım var. doktor bu konuda pek yönlendirmiyor beni....
slm kızlar doktor kontrolümüz vardı kilo takibi için bebişim 1 haftada 400 gr almış 2900 olmuşuz teyzoşları maşallah benim sıpama :)
maşallah canım sıpanaaaaaa
sağol canım doktorlar fototerapiye gerek duymadılar bişey olmaz düşer dediler düzenli kontrol ediliyor çok şükür düşmeye başladı
seastre ne yapıyorsun ne zamandır görüşmüyoruz
iyiyim canım saol ne yapayım Umut beyle uğraşıyorum teyzesi sen nasılsın nasıl geçiyo günler özledim burda takılmayı sizlerle sohbet etmeyi
benim kızımı usg de 3,400 ölçtüler ama doğduğunda 3 ,610 gr dıSlm tatlı anneler
sağol canım sen nasılsın bebeğin nasılinşallah büyük bi hızla iyileşir kızın bebeklerin hasta olmaması ümidiyle
teyzeleriii pamuk kızım banyosunu yaptı şimdi uyuyor sizin bebişler nasıllar
mis kokulu gelinim benim uyusunda büyüsün istemeye gelicez prensesi
slm kızlar nasılsınız bugün 2.aşımızı olduk yine çok ağladık kızım ağladı ben ağladım dayanamıyorum ağlamasına ben kızımı nasıl ellere vercem bilmiyorum normalde sulugözlü biri değilimdir ama kızım ağlayınca dayanamıyorum hemşire yine söyledi her emzirmeden sonra bir çay kaşığı kaynamış ve beklemiş su ver pamukçuk olmasın diye bende zaten veriyorum dedim sizde verin kızlar eğer pamukçuk olursa ememiyo bebekler çok zor oluyo temizlemesi içiniz gidiyo
aşıdan sonrada halamıza kahvaltıya gittik yumurtaları toplamaya başladık anlıcanız10 gün var kırkımızın çıkmasına ama biz erken çıkardık
doğum yaptığımdan beri dışarı hiç çıkmamıştım hastane dışında iyi geldi biraz gezmek hava da güzeldi bugün şansımıza şimdi de eve geldik teyzelerimiz neler yapıyor diye bi bakalım dedik
sabaha kadar nöbetleyen bende vardım ama bizim cadı kucaktan inmediği için buraya girmek ne mümkün yatağa yatırınca basıyor çığlığı ağlamak da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?