2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

bende doguma gırmede3400 olctuusgde sonra elle muayene edınce 3700 dedı kızım 3650dogdu usg yanılıor cogu zaman

kaynanangilde kalmanın da stresi vardır cnm,evine geçince rahatlarsın inş.Niye gidemiyorsun evine,üzüldüm

güzelim neden gidemiyorsunki
hem ne olursa olsun o kadar sıkıntı yapmamalısın sütün felan kesilir allah korusun rahat olmaya çalış

canmm bunlar geçici zamanlar lütfen bu kadar sıkıntıya sokma kendini. benim evde hem annem hem kayınvalidem var, geceleri kayınvalidem kalmıyor ama gün içinde hep dolu ev, ama onlara ihtiyacımız da var, bu günler geçici

günaydın kızlaar bugün pamuğumu sağlık ocağına götürdük maşallah 4 kiloyu geçmiş baş çevreside genişlemiş 2 santim
aşımızıda olduk herhangi bir sorunumuz yok allaha şükür
bol sütlü günler diliyorum bebişleri öpüyorum sağlıkla kalın
he bu arada dün annemide yolcu ettik çok ağladım şuandada çok üzgünüm farkında değildim ama çok alışmışım gidince ev bomboş oldu
oda daha giderken özlemiş bügüşünüde benide en yakın zamanda bidaha gelirim dedi inşallah fazla özletmez

maşallah bebişine :) Allah kavuştursun annen için de ben de geldiğinde hep nasıl ayrılacaz diye düşünüyorum ta geldiği günden itibaren Allah en kısa zamanda tekrar gelir annen

tum yeni annislere mrblar,bende bir hftalik yeni anneyim,normal dogum girisimi sezaryanla sonclandi manesef ilk gunler sezaryana bagli olarak sut kanallarinda sut birikmesi yasadim ve pompalar ile sagarak alaha sukur o sorun astik..dun birinci hftamizda gobek bagimiz dustuuuu,cok sevindim icim kalkiyordu!suan icin gaz sorunumuz yok gibi,yediklerime dikkat ediyorum ve rezene anason karisimi cay iciyorum aralarda,heralde o ise yariyor.yanliz suan oglumun gozunde problem yasiyoruz tek gozunde capaklanma oldu sari renkte gozunu acamiyor,dr.a gidicez birazdananne sutu damlatmak iyi geliyormus diye duymustum,bunu uygulayan var mi acaba aranizda kizlar?

Kızlar hastaneden geliyorum. moralim çok bozuk. (bu konuda beni en iyi sen anlarsın yavruşum) cuma günü %90 sezeryan olacağımı söyledi doktor... bebeğim iri olabilirmiş, reske atmayalım dedi. kendimi hiç hazırlamamıştım sezeryana. hiç bilgim de yok bu konuda...
Sezeryande epidural ve spinal aynı şey mi? genel anestezi mi daha iyi..ben çok korkuyorum. tecrübelerinizi paylaşır mısınız arkadaşlar? sütünüz hemen geldi mi, çok ağrınız oldu mu, kaç günde iyileştiniz...vs..

Allah kavuştursun cnm,bebişe de maşallah.

bizde de vardı çapaklama,çaylı pamukla sildik günlerce,sonra dr damla verdi ,2 günde geçti.

öbür tarafa yadım cnm

Canim hic endiselenme,
İkinci kez spinal ile sezeryan olmus biri olarak soyluyorumki korkulucak hic bisey yok.
İlk ameliyatimda cok rahattim ben ayni gunun aksaminda ayaktaydim ve gece surekli yurudum,ilk ameliyatta sutum 3 gun sonra gelmisti ama gunum dolmadigi icindi bu..
Bu sefer sutum odaya gecer gecmez geldi,hem gunum dolmustu hemde humana icmistum 3-4. Gun oncesi.
Spinal sonrasi bas agrisi ve bel agrisi olabiliyo,ama bu bizim elimizde,bol su ve kendini ilk zamanlar sicacik tutman sart.
Asla sacini islak birakma v hirkasiz gezme.hirka dedigimde kalinca bisey olmali.ne kadar terlesende bunalsanda mutlaka giy.
Sadece 1 gun giymedim ve eziyeti cok fazlaydi,sonra giyindim isindim ve kendime geldim.
İyilesme sureci normal dogumdan farksiz bence,benim yanimdaki hasta normal dogumdu ve inan ben ondan daha iyi ilgilendim kizimla.ha oturup kalkmak zorluyo ilk gun ama ikinci gun duzeliyosun.
Ayrica sezeryan bandi takiyolar ve hissetmiyosun bile ameliyat yerindeki aciyi.
Ameliyat anini gorebilmek cok guzel bnce,normal dogum yapamiyorum bari onu goreyim istedim bende hep ve iki ameliyaimda cok keyifli gecti,zaten ameliyat ekipleri genelde cok iyi ve ilgili oluyolar..hic korkma seni rahatlaticaklardir emin ol.
Zaten kotu hissedersen amrliyat esnasindada uyutabiliyolar seni,ama inan hic uyumak istemiceksin.bebegini yaninda temizliceklerr gostericeklerr en guzel yanida bu zaten..kolay dogumlar dilerim,ins istedigin gibi olur hersey..

maşallah bebişine :) Allah kavuştursun annen için de ben de geldiğinde hep nasıl ayrılacaz diye düşünüyorum ta geldiği günden itibaren Allah en kısa zamanda tekrar gelir annen
sağol canım inşallah gerçekten zor oluyor bi parçan kopuyor sanki ama çare yok tekrardan alışcam yanlızlığa
gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün bende duydum gözüne kulağına damlatıldığını hatta ben burnuna damlatıyorum
ah ah hiç sorma günlerce normal doğum bekle yürüyüşler yap son anda böyle olsun gerçekten seni anlıyorum çok can sıkıcı bir durum,
canım sütün hemen gelmesede sıkıntı yapma sen emzir azda olsa gelir zaten eve gelip duş aldıktan sonra tam geliyor
ben biraz panik olduğum için genel anestezi ile doğum yaptım ama sonradan bel ağrısı baş ağrısı felan olmadığı için rahattım
dikişlerin ağrısıda hastanedeyken zaten ağrı kesici yapıyorlar hiç ağrımıyor o iki günü atlattıktan sonrada ağrı sızı kalmıyor zaten
ben ikinci günü merdiven felan inip çıktım yavaşta olsa baya yürüdüm bir hafta içindede baya toparladım ilk günler hafif ağrı oluyordu o zamanda minoset içtim geçti bende çevremin anlatımlarından dolayı çok korkmuştum sezaryenden ama hiçte korktuğum gibi olmadı canım merak etme duyduğuma göre epidural öneren çok onda baş ağrısı olmuyor diye biliyorum bende epidural olup bebeğimin ilk anlarını gömek isterdim ama korkumu yenemedim ama epidural veya spinal olanlar çok iyi geçtiğini söylüyorlar.
Allah kavuştursun cnm,bebişe de maşallah.

sağol canım

maşallah bebişine canım bizde yarın gideceğiz bakalım kuzumun canı yanacak zaten topuğundaki morluklar yeni geçti

maşallah bebişine canım bizde yarın gideceğiz bakalım kuzumun canı yanacak zaten topuğundaki morluklar yeni geçti

sorma güzelim ya biz zaten her hafta topuktan kan veriyoruz bide bunlar offf
allahın izniyle 3 ayı bi devirseydik rahat bi nefes alacağım vallahi

bende çok ağlamıştım halen de ağlıyorum canım üstelik benim annem doğumdan beş gün sonra gitti ondan beri yalnızım

kızlar cuma günü tam 1 ayımız doluyor bizim yavaş yavaş büyüyoruz cuma günü doktor kontrolümüz var ve 2. hepatit aşımızı olcaz bu aşı ateş yapıyor mu bir de doktor ultrason çekicez demişti kalça çıkıklığı için ama duyduğuma göre 1. ayda pek sonuç vermiyomuş 2. ayda çekin diyenler var sizin doktorunuz ne diyor bu konuda? son bir sorum daha var git gide gaz sıkıntımız artıyor alttan çıkarmakta zorlanıyor oğluşum bende rezene veriyorum 30 ml, günde 3 kez versem çok mu olur acaba?

Canıım bebişin hayırlı uğurlu olsun benimde bebîğimin gözleri ççapak oluyodu emzîrdikten sonra azcık pamuga sütümü sıkıp sîldim geçtî hatta ben yüzünüde siliyorum teni güzel olur büyünce derler hem temizlenmiş oluyo umarım geçer hemen :))

canım seni çok iyi anlıyorum bende hep normal doğum yapıcam diye alıştırmıştım kendimi doktorum sezeryan deyince çok morelim bozulmuştu
epiduralle spinal aynı şey değil canım eğer ceseretin varse epidural tercih etmeni öneririm ama cesaretim yok çok korkuyorum diyosan genel ol ben genele döndüm son anda Allaha çok şükür çok iyi geçti çıktığımda biraz ağrım vardı ama hemen ağrı kesici yaptılar hemen kendime geldim 6 saat sonra yemeğimi yedim yürüyüşümü yaptım hiç zorlanmadım hatta o gece desteksiz yürümeye başladım çok rahattım sütüm hemen gelmedi malesef zaten oğlumda yanımda yoktu süt sağma makinesiyle sağmaya çalıştım .sütümün gelmesi içinde su ısıttık hastanede buhara tutdum göğüslerimi onun biraz faydasını gördüm

Son düzenleme:
Bebişimin bağırsak gelişimi beni benden etti. gece uyku yok. gaz sancısından memeyi dahi almıyo bebişim. sağıp veriyorum bazen. 2-3ay böyleyiz allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…