- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
var tabi canım hatta son kontrolde ultrason 4 kilo ölçtü kızımın kilosunu kızım 3330 gr doğdu arada ne kadar fark var 4 kilo diyince nasıl doğurcam ben dedimdoktor göbeğimi elledi o kadar yoktur korkma normal doğumda sıkıntı yok demişti
kızlarcok kotu gunler gecırıyorum kızım asya cok ıyı rabbıme sukur aama ben depresyon gırdım sureklı aglıyorum kaynanamda kalıyoruz ııce bunaldım evımede gıdemıyorum bebegımın sevıncını yasayaıyorumanlıcagıız
kızlarcok kotu gunler gecırıyorum kızım asya cok ıyı rabbıme sukur aama ben depresyon gırdım sureklı aglıyorum kaynanamda kalıyoruz ııce bunaldım evımede gıdemıyorum bebegımın sevıncını yasayaıyorumanlıcagıız
slm kızlar doktor kontrolümüz vardı kilo takibi için bebişim 1 haftada 400 gr almış 2900 olmuşuz teyzoşları maşallah benim sıpama :)
benim kızımı usg de 3,400 ölçtüler ama doğduğunda 3 ,610 gr dı
sağol canım sen nasılsın bebeğin nasıl
günaydın kızlaar bugün pamuğumu sağlık ocağına götürdük maşallah 4 kiloyu geçmiş baş çevreside genişlemiş 2 santim
aşımızıda olduk herhangi bir sorunumuz yok allaha şükür
bol sütlü günler diliyorum bebişleri öpüyorum sağlıkla kalın
he bu arada dün annemide yolcu ettik çok ağladım şuandada çok üzgünüm farkında değildim ama çok alışmışım gidince ev bomboş oldu
oda daha giderken özlemiş bügüşünüde benide en yakın zamanda bidaha gelirim dedi inşallah fazla özletmez
günaydın kızlaar bugün pamuğumu sağlık ocağına götürdük maşallah 4 kiloyu geçmiş baş çevreside genişlemiş 2 santim
he bu arada dün annemide yolcu ettik çok ağladım şuandada çok üzgünüm farkında değildim ama çok alışmışım gidince ev bomboş oldu
oda daha giderken özlemiş bügüşünüde benide en yakın zamanda bidaha gelirim dedi inşallah fazla özletmez
tum yeni annislere mrblar,bende bir hftalik yeni anneyim,normal dogum girisimi sezaryanla sonclandi manesefilk gunler sezaryana bagli olarak sut kanallarinda sut birikmesi yasadim ve pompalar ile sagarak alaha sukur o sorun astik..dun birinci hftamizda gobek bagimiz dustuuuu,cok sevindim icim kalkiyordu!suan icin gaz sorunumuz yok gibi,yediklerime dikkat ediyorum ve rezene anason karisimi cay iciyorum aralarda,heralde o ise yariyor.yanliz suan oglumun gozunde problem yasiyoruz tek gozunde capaklanma oldu sari renkte gozunu acamiyor,dr.a gidicez birazdan anne sutu damlatmak iyi geliyormus diye duymustum,bunu uygulayan var mi acaba aranizda kizlar?
Kızlar hastaneden geliyorum. moralim çok bozuk. (bu konuda beni en iyi sen anlarsın yavruşum) cuma günü %90 sezeryan olacağımı söyledi doktor... bebeğim iri olabilirmiş, reske atmayalım dedi. kendimi hiç hazırlamamıştım sezeryana. hiç bilgim de yok bu konuda...
Sezeryande epidural ve spinal aynı şey mi? genel anestezi mi daha iyi..ben çok korkuyorum. tecrübelerinizi paylaşır mısınız arkadaşlar? sütünüz hemen geldi mi, çok ağrınız oldu mu, kaç günde iyileştiniz...vs..
Kızlar hastaneden geliyorum. moralim çok bozuk. (bu konuda beni en iyi sen anlarsın yavruşum) cuma günü %90 sezeryan olacağımı söyledi doktor... bebeğim iri olabilirmiş, reske atmayalım dedi. kendimi hiç hazırlamamıştım sezeryana. hiç bilgim de yok bu konuda...
Sezeryande epidural ve spinal aynı şey mi? genel anestezi mi daha iyi..ben çok korkuyorum. tecrübelerinizi paylaşır mısınız arkadaşlar? sütünüz hemen geldi mi, çok ağrınız oldu mu, kaç günde iyileştiniz...vs..
sağol canım inşallah gerçekten zor oluyor bi parçan kopuyor sanki ama çare yok tekrardan alışcam yanlızlığamaşallah bebişine :) Allah kavuştursun annen için de ben de geldiğinde hep nasıl ayrılacaz diye düşünüyorum ta geldiği günden itibaren Allah en kısa zamanda tekrar gelir annen
gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün bende duydum gözüne kulağına damlatıldığını hatta ben burnuna damlatıyorumtum yeni annislere mrblar,bende bir hftalik yeni anneyim,normal dogum girisimi sezaryanla sonclandi manesefilk gunler sezaryana bagli olarak sut kanallarinda sut birikmesi yasadim ve pompalar ile sagarak alaha sukur o sorun astik..dun birinci hftamizda gobek bagimiz dustuuuu,cok sevindim icim kalkiyordu!suan icin gaz sorunumuz yok gibi,yediklerime dikkat ediyorum ve rezene anason karisimi cay iciyorum aralarda,heralde o ise yariyor.yanliz suan oglumun gozunde problem yasiyoruz tek gozunde capaklanma oldu sari renkte gozunu acamiyor,dr.a gidicez birazdan anne sutu damlatmak iyi geliyormus diye duymustum,bunu uygulayan var mi acaba aranizda kizlar?
ah ah hiç sorma günlerce normal doğum bekle yürüyüşler yap son anda böyle olsun gerçekten seni anlıyorum çok can sıkıcı bir durum,Kızlar hastaneden geliyorum. moralim çok bozuk. (bu konuda beni en iyi sen anlarsın yavruşum) cuma günü %90 sezeryan olacağımı söyledi doktor... bebeğim iri olabilirmiş, reske atmayalım dedi. kendimi hiç hazırlamamıştım sezeryana. hiç bilgim de yok bu konuda...
Allah kavuştursun cnm,bebişe de maşallah.
maşallah bebişine canım bizde yarın gideceğiz bakalım kuzumun canı yanacak zaten topuğundaki morluklar yeni geçti
tum yeni annislere mrblar,bende bir hftalik yeni anneyim,normal dogum girisimi sezaryanla sonclandi manesefilk gunler sezaryana bagli olarak sut kanallarinda sut birikmesi yasadim ve pompalar ile sagarak alaha sukur o sorun astik..dun birinci hftamizda gobek bagimiz dustuuuu,cok sevindim icim kalkiyordu!suan icin gaz sorunumuz yok gibi,yediklerime dikkat ediyorum ve rezene anason karisimi cay iciyorum aralarda,heralde o ise yariyor.yanliz suan oglumun gozunde problem yasiyoruz tek gozunde capaklanma oldu sari renkte gozunu acamiyor,dr.a gidicez birazdan anne sutu damlatmak iyi geliyormus diye duymustum,bunu uygulayan var mi acaba aranizda kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?