- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
kızlar cuma günü tam 1 ayımız doluyor bizim yavaş yavaş büyüyoruz cuma günü doktor kontrolümüz var ve 2. hepatit aşımızı olcaz bu aşı ateş yapıyor mu bir de doktor ultrason çekicez demişti kalça çıkıklığı için ama duyduğuma göre 1. ayda pek sonuç vermiyomuş 2. ayda çekin diyenler var sizin doktorunuz ne diyor bu konuda? son bir sorum daha var git gide gaz sıkıntımız artıyor alttan çıkarmakta zorlanıyor oğluşum bende rezene veriyorum 30 ml, günde 3 kez versem çok mu olur acaba?
Canim hic endiselenme,
İkinci kez spinal ile sezeryan olmus biri olarak soyluyorumki korkulucak hic bisey yok.
İlk ameliyatimda cok rahattim ben ayni gunun aksaminda ayaktaydim ve gece surekli yurudum,ilk ameliyatta sutum 3 gun sonra gelmisti ama gunum dolmadigi icindi bu..
Zaten kotu hissedersen amrliyat esnasindada uyutabiliyolar seni,ama inan hic uyumak istemiceksin.bebegini yaninda temizliceklerr gostericeklerr en guzel yanida bu zaten..kolay dogumlar dilerim,ins istedigin gibi olur hersey..
ah ah hiç sorma günlerce normal doğum bekle yürüyüşler yap son anda böyle olsun gerçekten seni anlıyorum çok can sıkıcı bir durum,
:
canım seni çok iyi anlıyorum bende hep normal doğum yapıcam diye alıştırmıştım kendimi doktorum sezeryan deyince çok morelim bozulmuştu
kızlar cuma günü tam 1 ayımız doluyor bizim yavaş yavaş büyüyoruz cuma günü doktor kontrolümüz var ve 2. hepatit aşımızı olcaz bu aşı ateş yapıyor mu bir de doktor ultrason çekicez demişti kalça çıkıklığı için ama duyduğuma göre 1. ayda pek sonuç vermiyomuş 2. ayda çekin diyenler var sizin doktorunuz ne diyor bu konuda? son bir sorum daha var git gide gaz sıkıntımız artıyor alttan çıkarmakta zorlanıyor oğluşum bende rezene veriyorum 30 ml, günde 3 kez versem çok mu olur acaba?
günaydın kızlaar bugün pamuğumu sağlık ocağına götürdük maşallah 4 kiloyu geçmiş baş çevreside genişlemiş 2 santim
aşımızıda olduk herhangi bir sorunumuz yok allaha şükür
bol sütlü günler diliyorum bebişleri öpüyorum sağlıkla kalın
he bu arada dün annemide yolcu ettik çok ağladım şuandada çok üzgünüm farkında değildim ama çok alışmışım gidince ev bomboş oldu
oda daha giderken özlemiş bügüşünüde benide en yakın zamanda bidaha gelirim dedi inşallah fazla özletmez
2.5 saattir uyanmıyo maşallah ama ben şimdi yatacam ya kesin mızırdanır benim kız:)))
Sağolun kızlar..beni en iyi siz anlıyorsunuz..hayırlısı olsun diyorum ama....karamsarım biraz. doğum sonrasında yaşayacağım sıkıntıları düşünüyorum..siz atlattınız mı? bide benim ev kalabalık olacak. şimdiden hem annem hem kv burda. kv moralimi bozmak içi herşeyi yapıyor..neyse başınızı ağrıttım...bebeğimi kucağıma alınca herşey güzel olacak demi..
Sağolun kızlar..beni en iyi siz anlıyorsunuz..hayırlısı olsun diyorum ama....karamsarım biraz. doğum sonrasında yaşayacağım sıkıntıları düşünüyorum..siz atlattınız mı? bide benim ev kalabalık olacak. şimdiden hem annem hem kv burda. kv moralimi bozmak içi herşeyi yapıyor..neyse başınızı ağrıttım...bebeğimi kucağıma alınca herşey güzel olacak demi..
dün gece dediğim gibi oldu ama yattım uyandı sıpam :))) sabahın nurun da da dikti beni ayağa babasını işe gönderdik yattı hanfendi ama o yalancı emziği icat edenden ALlah razı olsun ne mübarek bi eşya yahu :))))sorma canımya benimkide gündüz arada uyuyor saolsun beni emzik niyetine kullanıyor bende çok daldığında yalancı emzik veriyorum öyle uyuyor ağzı hiç boş kalmıycak paşamın..
allah bi avazda kurtarsın inşallah aman sorma insan doğumdan sonra bebeğini daha bir koruma iç güdüyle harekt ediyor keşke yanlız kalabilsen hani ilk günler değilde en azından 2 hafta sonra filan insan yanlız kalınca daha bir anneliğin tadına varıyor az sıkıcan kendini canım inşallah sorunlar yaşamazsınız... sen bebeğne odaklan canım geris fasa fiso....benim arada görümcem geliyordu işte doğumdan 8gün sonra bigün yine geldi ama bebeği uyandırıyor sonarad bana laflarını sokup gidiyordu neyin kıskançlığıysa ben uyandırcam sen bakacaksın gibi mesela laf sokmaları bigün akşam yine geldi bebeğimi yeni uyuttumdu o gün gündüze geldi bebeğimi uyandırdı gitti akşamda uyandırmaya çalıştı bende abla uyuyor yazık dedim eşimle laf dalışı yapıyordu baktımki oğlum zıplamaya başladı uykusunda okdar çok bağırıyorduki eşime ben uyandırcam sizde bakacanız filan sizimi düşüncem diyordu görümcem bende abla günah bak dedim gecede uyumuyor seversin uyanınca dedim bana apzına geleni saydı ne hayvanlığım kaldı ne başka bişey sonra apartmanda devam etti defoldu gitti o günden snra yüüz yok gelmeye bende gelmesin istiyorum zaten gelmiyor inanınki okadar rahatımki bebeğim istediği gibi uyuyor o kavgada sütüm kesilmişti bende takmıycam dedim sütümaz da olsa gelmeye başladı şükür arada sma goldda veriyoum oğluşumun fındığı saolsun ...
evet canım çok zor olacak benim içinde yine alışırım heralde yanlızlığa enazından kızım yanımda artık eskisi gibi tamamen yanlız değilimbende çok ağlamıştım halen de ağlıyorum canım üstelik benim annem doğumdan beş gün sonra gitti ondan beri yalnızım
benim kızımda iki gündür çok kıvranıyor dün kakasını bile yapmadı karnı öyle şiştiki en sonunda gece bende onunla birlikte ağlayacaktım bezi yine temiz diye ama ağlamama kalmadı bi yandan küçüğünü bi yandan kakasını yaptı derin bi oh çektim öyle rahatladıkki yatakta iki saat oynadık sonrada uyudukBebişimin bağırsak gelişimi beni benden etti. gece uyku yok. gaz sancısından memeyi dahi almıyo bebişim. sağıp veriyorum bazen. 2-3ay böyleyiz allah yardımcımız olsun...
canım gerçekçi olmak gerekirse kv ekstra sabretmen gerekecekSağolun kızlar..beni en iyi siz anlıyorsunuz..hayırlısı olsun diyorum ama....karamsarım biraz. doğum sonrasında yaşayacağım sıkıntıları düşünüyorum..siz atlattınız mı? bide benim ev kalabalık olacak. şimdiden hem annem hem kv burda. kv moralimi bozmak içi herşeyi yapıyor..neyse başınızı ağrıttım...bebeğimi kucağıma alınca herşey güzel olacak demi..
maşallah prensesine canım allh kavuştursun bu arada anne tabiside özlenmezmi insanın yanında bugünlerde annenin olması ii oluyor canım ben yanlızım ama canım annem doğumdan sonra 2gün kalabildi bacağındaki damarın teki tıkanmış eşimde saolsun 1 hafta izin aldı ben doğum yapınca sonra işe gitti annem yanımda pek kalamadı aman annem ii olsunda ben tek başınada idare ediyorum eşimin iş yeri taşındı mesailere kaldı hep yinede kalıyor en zoruda dışarı çıkamıyorsun bişeye ihtiycım oluyor gidip alamıyorm en basiti kızım yılbaşı çekilişi yapmışlar okulda birbirlerine hediye alıcaklar ben nasıl çıkıpta alıcam eşim ben gider alırım diyor neyse biraz büyüyene kadar idare edicez eşimin tarafı burdalar ama bişey beklmeiyorum gölge etmesinlerde yeterli...bu arada bizde cuma günü aşıya gidecez oğluşum canı yanmaz inşallah...
dün gece dediğim gibi oldu ama yattım uyandı sıpam :))) sabahın nurun da da dikti beni ayağa babasını işe gönderdik yattı hanfendi ama o yalancı emziği icat edenden ALlah razı olsun ne mübarek bi eşya yahu :))))
şok oldum görümcene yahu yazık değilmi ya bebeğine pes valla ya senin oğlun tamam kıskanıyo anladık onun da yeğeni ya kardeşinin çocuğu insan kıyamaz be amaaan iyi olmuş bi yandan da tamam biraz sıkıntı olmuş ama kurtulmuşsun işte kendi yaptığı yanına kalmış
evet canım çok zor olacak benim içinde yine alışırım heralde yanlızlığa enazından kızım yanımda artık eskisi gibi tamamen yanlız değilim
benim kızımda iki gündür çok kıvranıyor dün kakasını bile yapmadı karnı öyle şiştiki en sonunda gece bende onunla birlikte ağlayacaktım bezi yine temiz diye ama ağlamama kalmadı bi yandan küçüğünü bi yandan kakasını yaptı derin bi oh çektim öyle rahatladıkki yatakta iki saat oynadık sonrada uyuduk
canım gerçekçi olmak gerekirse kv ekstra sabretmen gerekecek
çünkü doğumdan sonra insan baya bi hassas oluyor
ben kendi annemle bile tartşmıştım ama iki haftaya kadar o sinirlilik halide geçiyor merak etme
canım allah şifa versin anneciğine
allahtan sende kurtuldun hasta görümcenden anladığım kadarıyla eşinde seni anlayan biri o konuda şanslısın
benim dışardan bişey alma gibi sorunum yok her zamanki gibi eşim alıyor
senin işinde zor gerçekten iki çocukla allah kolaylık versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?