2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

sağol canım benim öyle saçlıyız baya :)
kıyamam ya minicik şey hastamı oldu hemen benimde en çok korktuğum şey o hasta olması çok şükür iyleşmiş ama
allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım sağlıklı bol sütlü günler size :)

evet canım ya ne işin var onların içinde yazık sana çocukmu yetiştireceksin onlarlamı uğraşacaksın
tabi eşinde sıkılmıştır haliyle ailesini tanıyor sonuçta
bende geçen eşime bebek bezi aldırdım aldırmaz olaydım gitmiş molfikx bulamayınca kremli uyduruk bişey almış
o kadar berbat kokuyorki anlatamam başka odaya koymak zorunda kaldım ama mecburen bitene kadar kullanıcam
zaten bitsin diye leke olsa değiştiriyorum

selam kızlar. bebekten fırsat bulup foruma giremiyorum. nasılsınız diye bi bakayım dedim. benimki gece emmek için uyandığında çok zor uyuyor. her gece 3 saat ayaktayım yani. bende gündüz uyuyarak telafi etmeye çalışıyorum.bugün 1. ayımız doldu. ilk aşımızı olduk. bebeğimin gözünden ilk defa yaş geldi. kıyamam yaa. sağlığı için şart olmasa hayatta yaptırmazdım. neyse hepinizi öpüyorum. size ve bebişlerinize sağlıklı günler diliyorum.

merhabalar...kız kardeşim 20 aralıkta doğum yaptı..sezeryanla..güzeller güzeli berenimiz dünyaya geldi...bugün tam bir haftalık..göbeği düştü bugün...gün geçtikçe dahada büyüyor..kirpikleri kaşları iyice belirginleşti...Allah herkesin evladına sağlık versin...teyzelik bambaşka bir duyguymuş..:)

cvplar icin tesekkurler kizlar,oglumun gozleri iltihap olmus merhem ve damla kullaniyoruz,simdi gecti gibi allaha sukur.bugun 10 gunluk olduk bizde,sol kulagimiz da isitme testini gecti bugun cok sevindik!simdi tek korkum gaz sancilari,hafif hafif basladi sanki bizim gunduzleri cok guzel uyuyor,gece biraz huzursuz,ozellikle sabaha karsi..uff inslh cok siddetli yasamayiz,bol bol rezene ve anason iciyorum ise yariyordur umarim,aglayinca cok kotu hissediyorum kendimi icim aciyor resmen.

maşallah kızına canım gaz sorunu çok kötü bizde çekiyoruz 2 gündür kabız olmuştu akşam zeytinyağ ile karnını ovaladı annem sabah uyandığında keyfi yerindeydi doldurmuş bezini rahatlamış kuzum birde sab simpleks'i kimse önermiyor netten araştırmasını yapın kullananlar kabız sorunu yaşamış ve pek işe yaramamış damla ama sende işe yaradıysa devam et

benim kızımda dün 1 aylık oldu ilk aşısını yaptırdık biraz ağladı sonra susup uyudu kuzum maşallah boyu kilosu iyi birde doktorumuz devit-3 kemik geliştirici damla verdi sakın mama verme yok sütüm yetmiyor yok doymaz deme dedi bebeğin emdikçe sütü gelir sen kimsenin lafına bakma diyor

kızlar birde eşim jokerden milkplus süt arttırıcı almış süper bir şey (soda şişesi gibi bir şişe) tok karnına içiliyor nasıl süt yaptı anlatamam milkplus'u içtiğim gün göğsümü kaldırıyorum bebeğimin yüzüne fışkırıyordu abartmıyorum mutlaka deneyin humana'dan kat kat güzel tanesi 4.90 tl unnado'da 3.90 tl indirime giriyor

Slm kızlar yaa benim meleğîmin yüzü geçmedi hala pazartesi doktora götürcem yüzünü öle gördükçe kıyamıyorum isilik olmuş diyolar çok giydirmişim ama iki gündür hafif giyiniyo üşümicek şekilde hala geçmedi biraz arttı bile İnş hemen geçer (

BEnim oglumun yuzude sivilce icinde ama isilik degil. Bildigin sivilce kafasinda ve boynundada var ama yuzunde cok var. Ben doktora goturdum normal bazi bebeklerde olabilir dedi hic ellemeyin bir iki aya gecer kendiliginden dedi

BEnim oglumun yuzude sivilce icinde ama isilik degil. Bildigin sivilce kafasinda ve boynundada var ama yuzunde cok var. Ben doktora goturdum normal bazi bebeklerde olabilir dedi hic ellemeyin bir iki aya gecer kendiliginden dedi

Canım aynen benim meleğiminde yüzü öle isilik gibi kırmızı değil ama öle dediler bende öledir heralde dedim ama böle dediğin hibi biliğin sivilce bazıları sulukkabarmış gibi ne olduğunu bilelimde nezamn geçiceği önemli değil canım telaşlandım bende

Canim benimkide oyle hatta sivilcelerin icleri bile dolu. zannedersin ergenlige girdi. bende cok uzuluyorum. Bebegimi kimse gorsun istemiyorum o hale gelmistim ama sivilcelerin bir kac ay kalabilme ihtimalini duyunca alistim sanki. Gecmezse ki ins gecer birkac gun sonra alisiyor insan. isilik sivilce gibi olmazki minik minik kirmizi benekler toplu igne basi kadar isilik oyle oluyor. benimkinide gorenler isilik olmus dedi he dedim gectim bunca isimib arasi da bide milere laf anlatmakla hic ugrasamiyorum. sende takma olurmu nasilsa gecicek Allahin izniyle. cocuguda isilik oldu diye sakin soyma sonra usuturse bide hastalikla ugrasirsin allah korusun.

CEpten hizli hizli yazinca yarim yamalak yaziyorum :). Ama siz anliyorsunuzdur minigimi uyuttum simdi kizima ogle yemegi yedircem onu hazirliyorum bir yandan. Bilgisayar acmaya benim hic vaktim olmuyor o yuzden firsat buldukca telefondan bakip cikiyorum

benim miniğimde de var sivilce ,biri geçiyor diğeri çıkıyor.

kızlar benim oğlum da öyleydi şimdi kızımda da bir kaç tane var.bizim doktorumuz inek sütü alerjisi demişti ne yaptımsa geçmedi nerdeyse sütlü şeyler yemicem diye aç gezer olmuştum.ama bir işe yaramadı aylarca sürdü.ve ne yazık ki iz kalmaz dedilerse de bir kaçının izi de kaldı oğluşum da.biraz daha büyüyünce geçmezse cilt doktoruna göstereelim bebişleri.inşallah sizinkiler çabuk geçer insan çok üzülüyor

ilk hafta o lohusa depresyonunu bende girdimdiyebilirim canım sürekli ağlayıp drdum .
çok saol canım evet teyzesi öyle olucak sanırım çok fena bişey bi görsen şimdiden parmağında oynatıyo bizi ufaklık. çok geçmiş olsun sizede canım kendine ve bebişine iyi bak öptük yaramazımla sizi teyzesi

kızlar anasonu nasıl ne kdr verıyosunuz bu arada ruh hallerız nasıl ben annemdeyim. ıyıyım. hafta sonu eşimle bebeği anneme bırakıp esdki gunleri yad edelim dedim. cok özledim ya gezip tozmayı

geçmiş olsun kızlar kocakarı işi diyeceksiniz biliyorum ama eğer gelenlerden biri adetliyken geldiyse bebeğin yüzüne baktıysa isilik sivilce tarzı birşey çıkıyor kuzularda benimde arkadaşım geldi aybaşı (hasta) olduğunu söyledi yüzüne çok bakmayım dedi ama baktı ve 1 gün sonra yüzü isilik gibi oldu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…