- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
sağol canım benim öyle saçlıyız baya :)Selam kizlar,
Ancak yazmaya firsat bulabiliyorum - kucuk bir lohusa depresyonu atlattim da - hiiii bebek cok minik bisimis ve cok sorumlulukmus ya yanlis yaparsam v.s. krizi :))) gogus ucu yaralarindan aglayarak emzirme. Sonra 8. gunden grip bulasan melegim. Aman siz siz olun azicik aksiran tiksiran bile olsa yaklastirmayin. Bunun usumekle alakasi yokmus tamamen virusle bulasiyomus grip, nezle. Ve solunumla bulasiyomus odasina bile sokmayin. Cok zor atlatti minigim ama simdi iyi:))
Yavrus kizina bayildim, ne kadar gur saclari var meleginin masallah
Seastire cok gecmis olsun ilk gunler biraz zormus ama cok sukur boncuk gibi harika bir oglun olmus. Biraz kendi yolunu cizen bi minik olacak galiba hati hayirlisi)
Kizlar herkese hayirli olsun gule gule buyutelim hepmiz, herseyi okumaya firsatim olmadi.
Gozde capaklanma bizde de olmustu anne sutuyle sil dediler yaptik - iyilesmedi. Doktorumuz yapmayin iyice yayarsiniz enfeksiyonu dedi. Gunde 4 kez bir defa tobrex damla verdi ama goze hicbir sey surulmeyecek cunku silme hareketi enfeksiyonu yayar dedi. Damlatin akani yanagindan silin diye anlatti gercekten 1 gunde gecti. Aman kulaktan dolma bisiler yapmayin goz onemli ve daha cok kucukler.
Ve aman viruslere dikkat((
saol canım ii dileklerin için eşim eskiden bişey almazdı herşeye ben koşardım o saolsun çalışıp bana para getirir bende nereye ne ödemesi yapılcaksa ben yapardım şimdi alışık değilim ya garibime gidiyor şimdi ben ne lazımsa gidip alıyor dün gece mesaideydi yine çörekotunun süt yaptığını duydum telefon etti söyledim garibim gece 11.30da gitmiş çörek otu satılan biyerden bulmuşta getirdi ...görümcemde kendi yaptı kendi buldu ruh hastası kadın bide 50 yaşında olgun olucak güya çocukça hareketler eltim üst katımda oturuyor ona geliyor sesini duyuyorum inanki kendini okadar soğutmuşki sesini bile duymak istemiyorum ...eşimde hayret üzüldüğümü anladı dedimki böyle olucaksa bu evi kiraya verelim başka yere gidelim dedim eskiden tmm derdi geçiştirdi şimdi bana sen nasıl istiyorsan yazın bakalım biyer dedi...üstte eltim etrafımda hep eşimin sülalesi inanki olmuyorhepsini idare ettim senelerce ama bende artık 35 yaşında 2 çocuk annesiyim dünkü çocuk değilim...
kızlar bugün kızımın maşallahı var eşim eczaneden sab simpleks almış bir de 2 gündr sürekli sıcak su torbası ve karnına masaj yapıyoruz ondan sanırım gazını çıkartıyo ve bugün beni şaşırtarak sabahtan beri 2 saat aralıklarla uyanarak emip uyuyo tabi meleğim gece şeytana dönüşecekmi bilmiyorum ama dün gece de fena değildik onun sancılar içinde kıvranmasına dayanamıyorum evde tek başına çıldırcak gibi oluyorum bir de 22 gündür sokağa çıkmayınca (camdan bile bakmadığım günler oldu) sanki günler hiç geçmeyecek gibi geliyo ama burdaki arkadaşlardan güç alıyorum sorunlarımız ortak ve en iyi bizi biz anlıyoruz
Slm kızlar yaa benim meleğîmin yüzü geçmedi hala pazartesi doktora götürcem yüzünü öle gördükçe kıyamıyorum isilik olmuş diyolar çok giydirmişim ama iki gündür hafif giyiniyo üşümicek şekilde hala geçmedi biraz arttı bile İnş hemen geçer(
oo herkez 1 aylık olmuş:) bız daha 20 gunluk olucaz bu gece
Bizimde pazar gunu kirkimiz cikacak insallah
BEnim oglumun yuzude sivilce icinde ama isilik degil. Bildigin sivilce kafasinda ve boynundada var ama yuzunde cok var. Ben doktora goturdum normal bazi bebeklerde olabilir dedi hic ellemeyin bir iki aya gecer kendiliginden dedi
Canım aynen benim meleğiminde yüzü öle isilik gibi kırmızı değil ama öle dediler bende öledir heralde dedim ama böle dediğin hibi biliğin sivilce bazıları sulukkabarmış gibi ne olduğunu bilelimde nezamn geçiceği önemli değil canım telaşlandım bende
Canım aynen benim meleğiminde yüzü öle isilik gibi kırmızı değil ama öle dediler bende öledir heralde dedim ama böle dediğin hibi biliğin sivilce bazıları sulukkabarmış gibi ne olduğunu bilelimde nezamn geçiceği önemli değil canım telaşlandım bende
Canim benimkide oyle hatta sivilcelerin icleri bile dolu. zannedersin ergenlige girdi. bende cok uzuluyorum. Bebegimi kimse gorsun istemiyorum o hale gelmistim ama sivilcelerin bir kac ay kalabilme ihtimalini duyunca alistim sanki. Gecmezse ki ins gecer birkac gun sonra alisiyor insan. isilik sivilce gibi olmazki minik minik kirmizi benekler toplu igne basi kadar isilik oyle oluyor. benimkinide gorenler isilik olmus dedi he dedim gectim bunca isimib arasi da bide milere laf anlatmakla hic ugrasamiyorum. sende takma olurmu nasilsa gecicek Allahin izniyle. cocuguda isilik oldu diye sakin soyma sonra usuturse bide hastalikla ugrasirsin allah korusun.
Selam kizlar,
Ancak yazmaya firsat bulabiliyorum - kucuk bir lohusa depresyonu atlattim da - hiiii bebek cok minik bisimis ve cok sorumlulukmus ya yanlis yaparsam v.s. krizi :))) gogus ucu yaralarindan aglayarak emzirme. Sonra 8. gunden grip bulasan melegim. Aman siz siz olun azicik aksiran tiksiran bile olsa yaklastirmayin. Bunun usumekle alakasi yokmus tamamen virusle bulasiyomus grip, nezle. Ve solunumla bulasiyomus odasina bile sokmayin. Cok zor atlatti minigim ama simdi iyi:))
Yavrus kizina bayildim, ne kadar gur saclari var meleginin masallah
Seastire cok gecmis olsun ilk gunler biraz zormus ama cok sukur boncuk gibi harika bir oglun olmus. Biraz kendi yolunu cizen bi minik olacak galiba hati hayirlisi)
Kizlar herkese hayirli olsun gule gule buyutelim hepmiz, herseyi okumaya firsatim olmadi.
Gozde capaklanma bizde de olmustu anne sutuyle sil dediler yaptik - iyilesmedi. Doktorumuz yapmayin iyice yayarsiniz enfeksiyonu dedi. Gunde 4 kez bir defa tobrex damla verdi ama goze hicbir sey surulmeyecek cunku silme hareketi enfeksiyonu yayar dedi. Damlatin akani yanagindan silin diye anlatti gercekten 1 gunde gecti. Aman kulaktan dolma bisiler yapmayin goz onemli ve daha cok kucukler.
Ve aman viruslere dikkat((
Slm kızlar yaa benim meleğîmin yüzü geçmedi hala pazartesi doktora götürcem yüzünü öle gördükçe kıyamıyorum isilik olmuş diyolar çok giydirmişim ama iki gündür hafif giyiniyo üşümicek şekilde hala geçmedi biraz arttı bile İnş hemen geçer(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?