2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

Haftasonu olunca bebisleri alip gezmeleremi gitiniz hanimlar hic kimsecikler yok. Bende iki kuzumu uyuttum kendimde uzandim cok yoruluyorum gerci hepimiz yoruluyoruz

slm kızlar nasılsınız
kızımı bıcı bıcı yaptık şimdi uyuyor mışıl mışıl
kaka problemimiz hala devam ediyor ıkına sıkına bi hal oluyo kızım 2 günde bir zorla yaptırıyorum nasıl düzeleceğiz bilmiyorum
sizler napıyorsunuz bakim bebişler nasıl büyüyolar mı ben hiç büyüdüğünü anlamıyorum sürekli yanımda olduğu için herhalde hala doğduğu günkü gibi sanki ama maşallah kilomuz boyumuz iyi
dün bi misafir vardıı kızımı emzirirken geçti tepemde dikildi göğsüme bakıyor sonra senin sütün yok herhalde baksana bebek boş boş emiyo dedi hee yok dedim sonra parmağını boğazına koydu yutkunuyomu diye ayy nasıl sinir oldum karıya ona ne ya benim sütümden fesat ne olacak yok göbeğin kalmış yok kilolusun diyenler görseniz suanki halimi sen mi doğum yaptın derseniz ne göbek var ne kilo 50 kiloyum suan göbeğim dümdüz ben anlamıyorum bu insanları yaa böyle diyince ellerine ne geçiyo

o ne biçim kadın öyle ya çok sinir bozucu
kıskandı heralde seni

kızlaaar bugün kızımı tek başıma banyo yaptırdım çokta güzel oldu
en korktuğum şey buydu ama çok şükür bu sınavıda başarıyla geçtim

tebrikler canımm mis gibi olmuştur kızın ohh kokla benim için
bende kendim yıkıcam ama eşim hayır beraber yıkarız diyo yıkatmıyo

tebrikler canımm mis gibi olmuştur kızın ohh kokla benim için
bende kendim yıkıcam ama eşim hayır beraber yıkarız diyo yıkatmıyo

sende kocaman öp kuzuyu benim yerime canıım
eşinle yıkamanı hiç tavsiye etmem canım biz geçen denedik berbat bir tecrübe oldu
o su dökmeye korktu ben üşüyecek diye telaş yaptım
ama bugün çok rahattı filesinide taktım küvetin çok kolay oldu
tek korkum kulağına su kaçırmaktı ama netten araştırdım korkmaya gerek yok iç kulağa su geçmez yazıyordu o yüzden rahatım şimdi

Son düzenleme:

kızlar hangi memeyi veriyorsunuz? ben aventin ortodontik damaklı silion olanından aldım öğürüo hiç sevmedi tuttruamıyorum..
benim kzımı uyutmak dünyanın en zor işi illaki memmede uyuması lazım alıp yatağına koyduumda sadece 5 dk sonra uyanıyor geri..al tekrar memeye gazını çıkar tejrar uyan tekrar meme tekrar yatak tekrar uyan abartmıyorum 3 saate yakın özeliikle akşam ve gece uykusunada boyleyiz..
korkuyorum memesiz uyumuycak ben işe gidince yada dışarı çıkmak istediğimde ben olmadan uyuyamıycak diye..ayağımda sallamayı düşünüyorum en azından ben dışında başka birileri de uyutabilir..uyuyor yada emiyorsa ağlamıyor onun dışında sürekli ağlıyor ya gazı oluyor ya mızmız..benim gibi olan sorununu çöezn önerisi olan var mı?

tebrik ederim canım ya bizim hala göbeğimizde problemimiz olduğu için yıkayamıyorum (((( inşallah bi an önce düzelir de yıkamaya başlarım kızcağızımı

Aynı dertten bendede var mayacım bnm karnım kaldı kocaman gaz çıkaramadım mıllet bazımda ayaklarım odem oldu ama öle böle degıl görsen korkarsın yanı o derece dınlenmıyosun hıc yatmadın dıyorlar yatmaya gıdıyom herkes yatağın etrafında oturuyor basımda dıkılıyor nasıl rahat edeyim ;((6gun oldu hala gaz çıkaramadım atamadım şişliğimi;((dıyolar ıkızını ıcerde unuttu Dr galıba böle salak salak laflar B'nde sınır oluyorum bugun komsu kadın geldı B'nde süt sağıyorum göğsümden emmiyor bnm cadı bıraz sabırsız dıyorki sütsüz ana nbr ??hay allahım dedım

Bravoooo,bende yaptirmk istiyorum ama kafasini yikamaktan korkuyorumm.su kaciririm diye
sağol canım yüzüstü olunca kulağına gitmiyor inan çok kolay oldu istersen bi dene
tebrik ederim canım ya bizim hala göbeğimizde problemimiz olduğu için yıkayamıyorum (((( inşallah bi an önce düzelir de yıkamaya başlarım kızcağızımı

sağol canım
demek hala düşmedi göbeği inşallah bian önce düzelir ya

Bende tek basima yikiyorum oglumu ve merakli kizimin sorulari altinda. oglum hemen usuyor titreyerek agliyor.evimiz sicak ama burnu ve elleri hep soguk nedense. benimde canim sıkkın sanki. bu aksam keyfim yok. oglum hep kusuyor ona cok uzuluyorum. emzirdikten sonra hatta emzirirken kusuyor. Hıçkırırken hatta gaz cikarmaya calisirken kusuyor. boyle surekli midesi bos kaliyor gibime geliyor. oyle olursa nasil buyur benim oglum. sanki dogdugundan beri hic degismedi gibime geliyor. annem diyorki hergun goruyorsun , ben hergun gormedigim icin buyudugunu anliyorum diyor. acaba diyorum bana moral olsun diyemi oyle soyluyor. Bide nerdeyse kırkımız cikiyor 2 gun sonra, benim dikis yerlerim tekrar agrimaya basladi ozellikle yataktan kalkarken zorlaniyorum resmen. Bacaklarim ve sirtimda agriyor. onun disinda sutum olsun diye bol bol yiyorum sivi seyler tuketiyorum. humana stell tee iciyorum ama hicbir zaman goguslerim oyle tas gibi sertlesmiyor. yani bosmu dolumu asla elleyerek anlayamiyorum, kizim cok az emdi oglum oyle olsun istemiuorum bol bol emziriyorum. yinede o kadar emzirmeme ragmen ogluma yaramiyor gibi geliyor bana.

tatlım derileri o kadar inceki hemen soğuması normaldir bence
canım aylık kontrolünde kilosunu ölçmedilermi sorun yok dedilerse sıkıntı yapma canım benim göğsümde ilk zamanlar öyle sertleşiyordu ama şimdi yumuşaklar
yeterince esnedi sanırım ondan artık sertleşmiyor çünkü sütümün olduğunu biliyorum kızım emerken bazen fışkırıyor
bi ara bende senin gibi sütüm yetmiyor diye sıkıntı yaptım annem kızdı kafana takarsan sütün kesilir dedi bence oğlun yeterince kilo aldıysa stres yama canım
kusma olayı bizdede var genelde emdikten sonra çok hareket ederse veya çok doymuşsa kusuyor fazlasını çıkarıyor derler canım merak etme
ama dikkatli ol tabi mesela ben biraz önce emzirdim biraz bekleyip öyle yatcam hem sen tecrübelisin daha iyi bilirsin

Son düzenleme:

böyle anlayışsız insanlara gıcık oluyorum,boş boş konuşup iyi bir şey dediğini sananlara da

benimki de kusuyor canım,normaldir o.Ağız dolusu kusmadığı sürece sorun olmaz bence.Göğsünün çok şiş olup olmamasına bakma,süt gelmese durur mu hiç,habire ağlar,kilo almaz.

tövbe tövbe,Allah akıl fikir versin

tebrik ederim cnm,kimseye ihtiyacın yokbanyo için,ne güzel

ben de emzik almasını istiyordum ama bir türlü aldırtamadım miniğe.Abisine de aldırtamamıştım.Chicco'nunkini aldım,ortodontikmiş,anne göğsüne benziyormuş diye ama yok işte,almıyor benimkiler.Gaz sorunu varsa yapacak fazla bir şey yok cnm,zamana bırakacağız malesef

canım biz bebişi yıkarken oda sıcak olsa bile tepesinde ufo yakıp öyle yıkıyoruz.. ellerinin ve ayaklarının soğuk olmazı normalmış yeterki burnu ve ensesi üşümesin oraları kontrol et. soğuksa bebek o zaman üşümüştür. iki gün önceki ruh halime benzettim seni benim de kız sürekli kusup durdu heryer süt oldu beni babasını süte boğdu bizim kız ben de çok üzüldüm korktum da açıkçası ama gerçekten fazla olanı kusuyolarmış hem normal kusması öyle dedi benim büyükler dert etmeyecekmişim.. bi de bebişinin iki güne bi resmini çek bi klasöre koy ben öyle yapıyorum büyüdüğünü öyle anlıyorum gerçekten resimlere bakınca fark ediyo yoksa ben de anlamayacam... bu arada gaza çare buldum gibi:))) dünden beri tahin pekmezden başka bişi yemedim bizim kız hiç ağlamadı çok keyifliydi ilk defa çok güzel bi akşam ve gece geçirdik ailecek kendimi tahinpekmeze adayacam uzun süre başka bişi yemeği de düşünmüyorum:)))) ha bi de iki göğsünü aynı anda emzirdiğin için göğüslerin sertleşmiyodur ben denedim ikisini birden emzirdiğim zaman sönük ve hiç süt yok gibi oluyo ama bi gece boyunca tek göğsümü emzirdim son sütü denilen şeyi vermekti hedefim:)) bilmiyorum emdimi ama tek göğsümü bitirdiğinde öbürünü elledim taş gibiydi maşalllahhh:))) benim sıkıntım benim çatlak kiremit kızım sağ göğsümü emerken sütü taşırıyo ağzı yüzü süt oluyo anlamıyorum nasıl beceriyo

canım arada bir göğsünü dinlendirmen iyi olabilir ama netten bir araştır istersen ben baktım emzirirken iki göğsüde verip süt üretimi için uyarmak gerekirmiş
emzirme aralığı 3 saati geçmemesi gerekiyormuş yoksa zamanla süt üretimi azaliırmış

Kizlar benim sut problemim var baslarda goguslerim saril saril akiyodu simdi surum az geliyo kizim cekiyo az geliyo ne yapmaliyim akil verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…