- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
kızlar hangi memeyi veriyorsunuz? ben aventin ortodontik damaklı silion olanından aldım öğürüo hiç sevmedi tuttruamıyorum..
benim kzımı uyutmak dünyanın en zor işi illaki memmede uyuması lazım alıp yatağına koyduumda sadece 5 dk sonra uyanıyor geri..al tekrar memeye gazını çıkar tejrar uyan tekrar meme tekrar yatak tekrar uyan abartmıyorum 3 saate yakın özeliikle akşam ve gece uykusunada boyleyiz..
korkuyorum memesiz uyumuycak ben işe gidince yada dışarı çıkmak istediğimde ben olmadan uyuyamıycak diye..ayağımda sallamayı düşünüyorum en azından ben dışında başka birileri de uyutabilir..uyuyor yada emiyorsa ağlamıyor onun dışında sürekli ağlıyor ya gazı oluyor ya mızmız..benim gibi olan sorununu çöezn önerisi olan var mı?
canım biz bebişi yıkarken oda sıcak olsa bile tepesinde ufo yakıp öyle yıkıyoruz.. ellerinin ve ayaklarının soğuk olmazı normalmış yeterki burnu ve ensesi üşümesin oraları kontrol et. soğuksa bebek o zaman üşümüştür. iki gün önceki ruh halime benzettim seni benim de kız sürekli kusup durdu heryer süt oldu beni babasını süte boğdu bizim kız ben de çok üzüldüm korktum da açıkçası ama gerçekten fazla olanı kusuyolarmış hem normal kusması öyle dedi benim büyükler dert etmeyecekmişim.. bi de bebişinin iki güne bi resmini çek bi klasöre koy ben öyle yapıyorum büyüdüğünü öyle anlıyorum gerçekten resimlere bakınca fark ediyo yoksa ben de anlamayacam... bu arada gaza çare buldum gibi:))) dünden beri tahin pekmezden başka bişi yemedim bizim kız hiç ağlamadı çok keyifliydi ilk defa çok güzel bi akşam ve gece geçirdik ailecek kendimi tahinpekmeze adayacam uzun süre başka bişi yemeği de düşünmüyorum:)))) ha bi de iki göğsünü aynı anda emzirdiğin için göğüslerin sertleşmiyodur ben denedim ikisini birden emzirdiğim zaman sönük ve hiç süt yok gibi oluyo ama bi gece boyunca tek göğsümü emzirdim son sütü denilen şeyi vermekti hedefim:)) bilmiyorum emdimi ama tek göğsümü bitirdiğinde öbürünü elledim taş gibiydi maşalllahhh:))) benim sıkıntım benim çatlak kiremit kızım sağ göğsümü emerken sütü taşırıyo ağzı yüzü süt oluyo anlamıyorum nasıl beceriyo
kendini şartlandırma sütüm az geliyo diye sütün yetiyo böyle söyle kendi kendine rezene içmeye devam et tahin pekmez süper süt yapıyo dene derim bi ama senin psikolojin en önemlisiKizlar benim sut problemim var baslarda goguslerim saril saril akiyodu simdi surum az geliyo kizim cekiyo az geliyo ne yapmaliyim akil verin
Benimde aynii,zaten her seferinde farkli gogusu verirsen gaz olur demisti hemsire,iki sefer ayni gogus sonra digeri.
Bende gunun sonuna dogru 3 kere filan ayni gogusu verip birini geceye sakliyorum,dedigin gibi dolu dolu oluyo.
ama vermedigim gogsumden akiyo benim sutum hep digerini emerken,buda iyi bisey diye biliyorum.yoksa sut rezervi azalir.
Sag gogsunde daha cok sut oluyo demekii canim ondan taşar,
kendini şartlandırma sütüm az geliyo diye sütün yetiyo böyle söyle kendi kendine rezene içmeye devam et tahin pekmez süper süt yapıyo dene derim bi ama senin psikolojin en önemlisi
sağ göğsümden emzirirken canım o kadar yanmıyo dolu olduğundan herhal sol göğsümde yara var kesik gibi geçmiyo ama emzirmek zorundayım yapacak bişi yok
Slm kızlar yaa benim meleğîmin yüzü geçmedi hala pazartesi doktora götürcem yüzünü öle gördükçe kıyamıyorum isilik olmuş diyolar çok giydirmişim ama iki gündür hafif giyiniyo üşümicek şekilde hala geçmedi biraz arttı bile İnş hemen geçer(
BEnim oglumun yuzude sivilce icinde ama isilik degil. Bildigin sivilce kafasinda ve boynundada var ama yuzunde cok var. Ben doktora goturdum normal bazi bebeklerde olabilir dedi hic ellemeyin bir iki aya gecer kendiliginden dedi
Canım aynen benim meleğiminde yüzü öle isilik gibi kırmızı değil ama öle dediler bende öledir heralde dedim ama böle dediğin hibi biliğin sivilce bazıları sulukkabarmış gibi ne olduğunu bilelimde nezamn geçiceği önemli değil canım telaşlandım bende
kızımın göbeği bugün sabah sonunda düştü.. tam ona sevineyim derken bu seferde sürekli kusuyo ya emiyo sonora kusuyo ve hala emmek istiyo deli gibi aranıyo anlamadım yatarken kustu ayaktayken de.. yani bugün sürekli emdikten sonra kustu. interneti kurcaladım biraz ama tam tatmin olmuş değilim fışkırtarak kusmak nasıl oluyo anlamadım gitti((( anne olmak ne zor ya :18::18::18::18::18:
kızlar mrb.benim kızım genelde tek göğsümü emerkn uyuyor diğerine geçemiyorum yani.emzirirken son emzirdiğimiz göğüsten başlamamız gerekiyormuş ya benimki tek memeyi emerken uyuyunca bu yöntemi uygulayamıyorum..ne yapsamki ne önerirsiniz bana bir de hep emerek uyumak istiyor emzikte vermedik henüz böyle oluncada ben çok yoruluyorum sürekli memede kalmak istiyor bazen saatlerce uyumuyor durup durup emiyor ama bi türlü uykuya dalamıyor.henüz dış dünyaya uyum sağlamayadığında mı uyumuyor anlamadım.
Yaaa kizlar hep bitkinim, hep! Neden anlamiyorum((( Hep boyle mi olacak, ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Ne yapabilirim sizce?
slm kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun mutlu senelerrr
biz yeni yıla uyuyarak girdik kızlar siz nasıl girdiniz :)
slm kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun mutlu senelerrr
slm kızlar 3 günden belli bu gaz problemi bizi perişan etti kuzucuğum 3 gündür ağlıya ağlıya gözleri şişti gece acile götürdük doktor kalın bağırsaklarına varana kadar gaz dolu yaaa dedi fitil verdi eve geldik fitili katınca ağlıya ağlıya kakasını yaptı ama ömrümden ömür gitti kalbim sıkıştı o ağladıkça içim acıdı Allah'tan annemlerdeyim yoksa kafayı yerdim şimdide çok rahat çıkaramıyor gazını ama sabah kakasını yaptı rahatladı biraz şimdi uyuyor gaz problemi olmasa kuzucuğum çok akıllı sakin bir bebek yeni bir damla aldık bitkisel umarım o işe yarar
biz de aynı uyuyarak girdikslm kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun mutlu senelerrr
kızlar bebişlerinizin boyunları veya yzü isilik olduysa bebek yağı sürün birde pudra.
benimoğlanın boyunlarında da vardı baya bunları uyguladım hafifledi.
günde bikaçkez yapın geçer..
slm kızlar 3 günden belli bu gaz problemi bizi perişan etti kuzucuğum 3 gündür ağlıya ağlıya gözleri şişti gece acile götürdük doktor kalın bağırsaklarına varana kadar gaz dolu yaaa dedi fitil verdi eve geldik fitili katınca ağlıya ağlıya kakasını yaptı ama ömrümden ömür gitti kalbim sıkıştı o ağladıkça içim acıdı Allah'tan annemlerdeyim yoksa kafayı yerdim şimdide çok rahat çıkaramıyor gazını ama sabah kakasını yaptı rahatladı biraz şimdi uyuyor gaz problemi olmasa kuzucuğum çok akıllı sakin bir bebek yeni bir damla aldık bitkisel umarım o işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?