2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

benim kuzucuğumda çok gazlı sıcak havlu koyuyorum karnına ayaklarına su torbası ve sürekli ayaklarını karnına doğru hareket ettiriyorum bir de sab simpleks ve diğer gün zinco veriyorum ama gündüz uyuduğu için gece 12-05 arası uyumuyo yani ne yaparsak yapalım gece ayaktayız

Benimde aynii,zaten her seferinde farkli gogusu verirsen gaz olur demisti hemsire,iki sefer ayni gogus sonra digeri.
Bende gunun sonuna dogru 3 kere filan ayni gogusu verip birini geceye sakliyorum,dedigin gibi dolu dolu oluyo.
ama vermedigim gogsumden akiyo benim sutum hep digerini emerken,buda iyi bisey diye biliyorum.yoksa sut rezervi azalir.
Sag gogsunde daha cok sut oluyo demekii canim ondan taşar,

Kizlar benim sut problemim var baslarda goguslerim saril saril akiyodu simdi surum az geliyo kizim cekiyo az geliyo ne yapmaliyim akil verin
kendini şartlandırma sütüm az geliyo diye sütün yetiyo böyle söyle kendi kendine rezene içmeye devam et tahin pekmez süper süt yapıyo dene derim bi ama senin psikolojin en önemlisi

sağ göğsümden emzirirken canım o kadar yanmıyo dolu olduğundan herhal sol göğsümde yara var kesik gibi geçmiyo ama emzirmek zorundayım yapacak bişi yok

Canim tahinin uzerine cikan yagini gogus ucuna sur oda cok iyi geliyo yaraya..

BEnim oglumun yuzude sivilce icinde ama isilik degil. Bildigin sivilce kafasinda ve boynundada var ama yuzunde cok var. Ben doktora goturdum normal bazi bebeklerde olabilir dedi hic ellemeyin bir iki aya gecer kendiliginden dedi

bebişim ağlamak üzere olduğundan geçmişi tam okuyamadım. cevap veren oldu mu bilmem ama bizim aile hekimi yünlü şeylerden olmuş olabilir yüzüne nemlendirici sür ve çok önemseme dedi. bende dalin losyon vardı günde 1 kere ondan sürdüm geçti. öyle uzun zaman kalmıyor yani.haberiniz olsun.

kızlar bebişlerinizin boyunları veya yzü isilik olduysa bebek yağı sürün birde pudra.
benimoğlanın boyunlarında da vardı baya bunları uyguladım hafifledi.
günde bikaçkez yapın geçer..

kızlar benim de oğlum cok gazlıydı ama sıcak su torbası ve rezene çayıyla problemi çözdük sayılır hem kendim içiyorum hem de bebeğime bir iki damla içiriyorum gün içinde ayrıca nane limon da içiyorum çok iyi geldi bebeğime ilk günlerde çok pişiğimiz vardı doktor pişik kremi vermişti ama hiç geçirmemişti bir haftadır bepanten kullanıyorum ve altını sadece pamuğu ıslatıp temizliyorum ıslak mendil kullanmıyorum hiç ve çok şükür pişiğimiz hiç yok artık gece biraz zor oluyor ama bebeğim için herşey feda olsun bir de doktorumuz altını temizlerken mutlaka sünnet derisini geriye çekip bir iki damla su damlat kurula dedi idrar kalır ve çok yakar dedi aklınızda bulunsun şimdilik bizden bukadar

kızlar mrb.benim kızım genelde tek göğsümü emerkn uyuyor diğerine geçemiyorum yani.emzirirken son emzirdiğimiz göğüsten başlamamız gerekiyormuş ya benimki tek memeyi emerken uyuyunca bu yöntemi uygulayamıyorum..ne yapsamki ne önerirsiniz bana bir de hep emerek uyumak istiyor emzikte vermedik henüz böyle oluncada ben çok yoruluyorum sürekli memede kalmak istiyor bazen saatlerce uyumuyor durup durup emiyor ama bi türlü uykuya dalamıyor.henüz dış dünyaya uyum sağlamayadığında mı uyumuyor anlamadım.

kızımın göbeği bugün sabah sonunda düştü.. tam ona sevineyim derken bu seferde sürekli kusuyo ya emiyo sonora kusuyo ve hala emmek istiyo deli gibi aranıyo anlamadım yatarken kustu ayaktayken de.. yani bugün sürekli emdikten sonra kustu. interneti kurcaladım biraz ama tam tatmin olmuş değilim fışkırtarak kusmak nasıl oluyo anlamadım gitti((( anne olmak ne zor ya :18::18::18::18::18:

benim kızımda oyle kusuyor aynen göbeği düştükten ssonraki banyomuzdan sonra başladı..hemen hergun bir kaç kez bazen de üst üste fışkırtarak kusuyor elbise değğiştirmek zorunda kalıyorum sürekli..kusmuk kokuyor yoksa..

canım eğer her 2 göğsünü de emzirirsen son emzirdiğin memeden başlarsın ama zaten birini alıyorsa diğer sefere öbürünü verirsin.

Yaaa kizlar hep bitkinim, hep! Neden anlamiyorum((( Hep boyle mi olacak, ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Ne yapabilirim sizce?

ben de çok yorgunum,uyumak istiyorum artık

slm kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun mutlu senelerrr
biz yeni yıla uyuyarak girdik kızlar siz nasıl girdiniz :)

slm kızlar 3 günden belli bu gaz problemi bizi perişan etti kuzucuğum 3 gündür ağlıya ağlıya gözleri şişti gece acile götürdük doktor kalın bağırsaklarına varana kadar gaz dolu yaaa dedi fitil verdi eve geldik fitili katınca ağlıya ağlıya kakasını yaptı ama ömrümden ömür gitti kalbim sıkıştı o ağladıkça içim acıdı Allah'tan annemlerdeyim yoksa kafayı yerdim şimdide çok rahat çıkaramıyor gazını ama sabah kakasını yaptı rahatladı biraz şimdi uyuyor gaz problemi olmasa kuzucuğum çok akıllı sakin bir bebek yeni bir damla aldık bitkisel umarım o işe yarar

slm kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun mutlu senelerrr
biz yeni yıla uyuyarak girdik kızlar siz nasıl girdiniz :)

bizde uyuyarak girdik

hepinizin yeni yılı kutlu olsun bebeğinizle birlikle sağlıklı yıllar dilerim
ve tabi bol sütlü gazsız günler :))

kıyamam kuzuma ,benimki de öyle ya,dr ne kadar çok gazı var öyle dedi,gazını az da olsa çıkarabiliyor,kakasını da rahat yapıyor ,ona rağmen bu kadar gaz nasıl oluyor,hayret

kızlar bebişlerinizin boyunları veya yzü isilik olduysa bebek yağı sürün birde pudra.
benimoğlanın boyunlarında da vardı baya bunları uyguladım hafifledi.
günde bikaçkez yapın geçer..

tatlım benımde bebgı ısılık olmuştu am netten okudugum kadarıyla bebege bege yagı surmeyın dıyo ısılık varken
ben hergun yıkadım ve sampuan az mıktarda kullanmak gerekıyomuş hatta her bnyoda kullanılmammalıymış

evet canım çok kötü gaz sancısı bende bir gün öyle bi ağlıyoki ne yapacağımı şaşırdım kisede yok yanımızda eşimle bizis çatlayacak zannetmiştim o ağlıyo ben ağlıyo doktoro götürelim dedik geri ben alt komşumu aradım o hemen geldi sağolsun bu nun gazı var dedi zeytin yağını ılıttım karnına ova ova yedirdik tabi bağırıyo hala küçük havluyuda ısıttık karnına koyduk sakinleşti biraz memeyi de verdik bu bi gaz çıkardı ben daha öyle gaz çıkarmadım rahatladı uyudu şimdi bezini her değiştirdiğimde ayaklarını tutar karnına doğru bastırırım o da ıkınır o sırada işret orta yüzük parmaklarımla karnının altını ters saat yönünde daireler çizerek ovarımsonra tekrar ayaklrını bastırırım 10 defa yapıyoru baya gaz çıkarıyo bi de sen sitres yapma sitresli olursan daha çok etkileniyo bebekler ben iki gündür sab simplex aldım biraz faydası oldu gibi tadıda şekerli galiba kızıma veriyorum yalıyo kulağına geçecek kızım geçek diyoru sakin yumuşak bi tonda ağlamaya devam etsede bi süre sonra sakinleşiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…