2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

Ah kızlar bızde uykusuz kalıyoruz Allah'tan annemız yanımızda haftasonu gıdıyo haftaıcı gelıyoooorrr gece bakıyor bn uyayım dıe ama o aglayınxa duramaayorum kalkıyorum gündüz uyumaya çalışıyorum ;((kızımında gaz problemi var bıde pişdik oldu yavrum 1haftada;(( su molfix göbek oyuntusu bezı yaktı kuzumu;((hemen prımaya gectık ama yavrum altını alınca hep ağlıyor ;((

Yaaa kizlar hep bitkinim, hep! Neden anlamiyorum((( Hep boyle mi olacak, ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Ne yapabilirim sizce?

aynen canım zombi gibiyim eşimle yalnızız başka yardım eden yok eşimde işe gidiyo buyüzden o da gece uyumak istiyo perişan oluyoruz bizim kız da gaz bombası mübarek yapabileceğin en doğru şey bol su içmek vücut infilak edecek değilse

Kızlar gaz için doktorum bana termometrenşn ucuyla poposuna 1-2 santim kadar değdirip aşağı-yukarı sağa-sola hareket ettirmemi söyledi.bende işe yarıyo kakasını bile yapıyo ne varsa döküyo. birde metsil denen damla işe yarıyor maşallah.

kızlar sizinle bi konu paylaşacağım. ben eşimle hala birlkte olmadım. 40 ım çıkalı 10 gün oldu.doğumdan önce de son 2 ay hiç birlikte olmadık. banada bir soğukluk geldi. eşimden bekliyorum adım atmasını ama tık yok. sizde de öyle mi yoksa bi tek ben mi yaşıyorum bu sıkıntıyı. insan durup düşünüyo acaba beğenmiyo mu beni diyo,sonuçta doğum yaptık kilolar gitmiş değil..Fikirlerinizi bekliyorum..

ben de sevmedim o bezi,huggiese geçtik.Memnunum

Biz yarın tam 1 aylık oluyoruz.Eşim sabırsızlıkla bekliyor bakalım Ama soğukluk hissetmen normal,yorgunluk,bebek,lohusalık.

kızlar geçmiş olsunn vallaa hepimizde aşağı yukarıı aynı sorunlar var bakıyorumdaa
Allah hepimizin yardımcısı olsuyn..
bende depresyona girdim giricemm fenalardayım
bütün vücudum döktüü kabardıı enfeksiyon cıktı kanımdaaa

bebğimlede cok ilgilenemiyrum sinir geliyo üstümee birde sıkıntılardyım vallaaa

nolcak halimizz bilimyorum :))

bizde yeni yıla alt değiştirerek girdikk ama son saniyede kucagımıza aldık babasıylaa öptük kızımıııı :))))))))))))

geçmiş olsun sakin olmaya çalış daha kötü olmasın

canım benim kolay şeyler değil yaşadıklarımız doğum, acı, uykusuzluk hele ilk çocuk acamiliği (benim için) bence eşinde sana kıyamıyordur ya da senin tepkini bekliyordur çocuklara dalıp eşlerimizi ihmal etmeyelim onlarda özünde çocuk :)

ah canım hepimizin sorunları aynı bizde ilkten prima kullanmıştık pişik yaptı molfix iyi geldi bize prima iyi gelmedi

saol dünüşüm ne güzel normalde damadın 12 de uyanıyodu o gece 12yi çeyrek geçe uyandı sıpa yeni yıla uyuyarak girmek istedi sanırım :)

inşallah bütün sene hep o saatte uyuyor olur benim akıllı damadım

kızlar benim oğluşum çok nazlı:)) poposuna ıslak mendili kesinlikle kabul etmiyo soğuk geldiği için heralde yaygarayı basıyo bizde su ısıtıp pamukla siliyoruz hiç ağlamıyo, hem pişikte olmuyo poposu:))

Kizlar bu seferde kuzum isilik oldu galiba yuzu sivilce gibi.. Gun asiri yikayalim diyorum kvalidem burnunu sokmasa olmuyo kis gunu cocuk yikanirmiymis napcam ben ya!!!!

yerim onun poposunu ben cnm çok tatlı meleğin..durup durup bakıyorum facede maşallah Allahım size bağışlasın..bazı bebekler kabul etmiyor cnm en iyisi dediğin gibi sulu pamuk denizini öp benim için...Allahım bizede nasip etsin...inş.

kıyamam kuzuma ,benimki de öyle ya,dr ne kadar çok gazı var öyle dedi,gazını az da olsa çıkarabiliyor,kakasını da rahat yapıyor ,ona rağmen bu kadar gaz nasıl oluyor,hayret

benim kızımda gazını çıkarıyordu pırt pırt diye ve her emzirdiğimde ağzından çıkarıyordu gazını 1 haftadır noldu bilmiyorum nazar mı deydirdik (

ben pek sakin olamıyorum canım kalbim çarpıyor çok kötü oluyorum prensesimde daha çok ağlıyor yazdıklarının hepsini yapıyoruz canım ama biraz rahatlıyor sonra aynı inşallah en kısa zamanda düzelir metsil kullandık faydası olmadı şimdi babs diye bitkisel bir şurup kullanıyoruz o biraz işe yaradı

ay o uykusuzluk gecem gündüzüm karıştı birde yıllardır çalıştığım için düzenlidir uykum ama ne düzen kaldı ne uyku hortlak gibiyim bizde molfix kullandı pişik oldu bepanthol pişik kremi aldık canım şiddetle tavsiye ederim ilk sürdüğünde bile fark edecek

kızlar moralim çok bozuk dr dan geldik bebişimde kalça çıkıklığı varmış değerleri düşükmüş çift bez kullancakmışım 1 ay sonra yine kontrole gitcez bir de 3500 gramdı doğduğunda 4200 gr olmuş dr az kilo almış dedi kalça çıkıklığı ile ilgili korkuyorum bir de gaz için om-x diye bi şurup verdi

ya ben bunu duymuştum doktora sorduk oda yok kullanmayın poposunu filan yırtarsınız dedi kullanımı nasıl sorun yaşadın mı?

canım doğumdan sonra erkeklerde soğukluk olabiliyormuş bir kaç arkadaşımdan duymuştum uzun sürmez umarım sen yanaş biraz belki hala yapılmaması gerektiğini düşünüyordur benimkide gün sayıyor spiral taktıracağım bir haftada onu bekliyecek

ya ben bunu duymuştum doktora sorduk oda yok kullanmayın poposunu filan yırtarsınız dedi kullanımı nasıl sorun yaşadın mı?

yok cnm kullanımı rahat hemen rahatlıyo bebişim. kakasını yapamayanlar için yapılıyomuş. benimki 2 günde 1 yapıyodu gece çok ağlıyodu sancı çektiği için. çok iyi geldi. kulak pamuğuna zeytinyağı değdiripde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…