- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
Yaaa kizlar hep bitkinim, hep! Neden anlamiyorum((( Hep boyle mi olacak, ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Ne yapabilirim sizce?
Ah kızlar bızde uykusuz kalıyoruz Allah'tan annemız yanımızda haftasonu gıdıyo haftaıcı gelıyoooorrr gece bakıyor bn uyayım dıe ama o aglayınxa duramaayorum kalkıyorum gündüz uyumaya çalışıyorum ;((kızımında gaz problemi var bıde pişdik oldu yavrum 1haftada;(( su molfix göbek oyuntusu bezı yaktı kuzumu;((hemen prımaya gectık ama yavrum altını alınca hep ağlıyor ;((
kızlar sizinle bi konu paylaşacağım. ben eşimle hala birlkte olmadım. 40 ım çıkalı 10 gün oldu.doğumdan önce de son 2 ay hiç birlikte olmadık. banada bir soğukluk geldi. eşimden bekliyorum adım atmasını ama tık yok. sizde de öyle mi yoksa bi tek ben mi yaşıyorum bu sıkıntıyı. insan durup düşünüyo acaba beğenmiyo mu beni diyo,sonuçta doğum yaptık kilolar gitmiş değil..Fikirlerinizi bekliyorum..
kızlar geçmiş olsunn vallaa hepimizde aşağı yukarıı aynı sorunlar var bakıyorumdaa
Allah hepimizin yardımcısı olsuyn..
bende depresyona girdim giricemm fenalardayım
bütün vücudum döktüü kabardıı enfeksiyon cıktı kanımdaaa
bebğimlede cok ilgilenemiyrum sinir geliyo üstümee birde sıkıntılardyım vallaaa
nolcak halimizz bilimyorum :))
bizde yeni yıla alt değiştirerek girdikk ama son saniyede kucagımıza aldık babasıylaa öptük kızımıııı :))))))))))))
kızlar sizinle bi konu paylaşacağım. ben eşimle hala birlkte olmadım. 40 ım çıkalı 10 gün oldu.doğumdan önce de son 2 ay hiç birlikte olmadık. banada bir soğukluk geldi. eşimden bekliyorum adım atmasını ama tık yok. sizde de öyle mi yoksa bi tek ben mi yaşıyorum bu sıkıntıyı. insan durup düşünüyo acaba beğenmiyo mu beni diyo,sonuçta doğum yaptık kilolar gitmiş değil..Fikirlerinizi bekliyorum..
dünüşüm seninde yeni yılın kutlu olsun
biz emerek girdik canııım
Ah kızlar bızde uykusuz kalıyoruz Allah'tan annemız yanımızda haftasonu gıdıyo haftaıcı gelıyoooorrr gece bakıyor bn uyayım dıe ama o aglayınxa duramaayorum kalkıyorum gündüz uyumaya çalışıyorum ;((kızımında gaz problemi var bıde pişdik oldu yavrum 1haftada;(( su molfix göbek oyuntusu bezı yaktı kuzumu;((hemen prımaya gectık ama yavrum altını alınca hep ağlıyor ;((
kızlar geçmiş olsunn vallaa hepimizde aşağı yukarıı aynı sorunlar var bakıyorumdaa
Allah hepimizin yardımcısı olsuyn..
bende depresyona girdim giricemm fenalardayım
bütün vücudum döktüü kabardıı enfeksiyon cıktı kanımdaaa
bebğimlede cok ilgilenemiyrum sinir geliyo üstümee birde sıkıntılardyım vallaaa
nolcak halimizz bilimyorum :))
geçmiş olsun canım valla bende hala atamadım o ruh halini üzerimden
bizde yeni yıla alt değiştirerek girdikk ama son saniyede kucagımıza aldık babasıylaa öptük kızımıııı :))))))))))))
saol dünüşüm ne güzel normalde damadın 12 de uyanıyodu o gece 12yi çeyrek geçe uyandı sıpa yeni yıla uyuyarak girmek istedi sanırım :)
kızlar benim oğluşum çok nazlı:)) poposuna ıslak mendili kesinlikle kabul etmiyo soğuk geldiği için heralde yaygarayı basıyo bizde su ısıtıp pamukla siliyoruz hiç ağlamıyo, hem pişikte olmuyo poposu:))
kıyamam kuzuma ,benimki de öyle ya,dr ne kadar çok gazı var öyle dedi,gazını az da olsa çıkarabiliyor,kakasını da rahat yapıyor ,ona rağmen bu kadar gaz nasıl oluyor,hayret
evet canım çok kötü gaz sancısı bende bir gün öyle bi ağlıyoki ne yapacağımı şaşırdım kisede yok yanımızda eşimle bizis çatlayacak zannetmiştim o ağlıyo ben ağlıyo doktoro götürelim dedik geri ben alt komşumu aradım o hemen geldi sağolsun bu nun gazı var dedi zeytin yağını ılıttım karnına ova ova yedirdik tabi bağırıyo hala küçük havluyuda ısıttık karnına koyduk sakinleşti biraz memeyi de verdik bu bi gaz çıkardı ben daha öyle gaz çıkarmadım rahatladı uyudu şimdi bezini her değiştirdiğimde ayaklarını tutar karnına doğru bastırırım o da ıkınır o sırada işret orta yüzük parmaklarımla karnının altını ters saat yönünde daireler çizerek ovarımsonra tekrar ayaklrını bastırırım 10 defa yapıyoru baya gaz çıkarıyo bi de sen sitres yapma sitresli olursan daha çok etkileniyo bebekler ben iki gündür sab simplex aldım biraz faydası oldu gibi tadıda şekerli galiba kızıma veriyorum yalıyo kulağına geçecek kızım geçek diyoru sakin yumuşak bi tonda ağlamaya devam etsede bi süre sonra sakinleşiyo
Kızlar gaz için doktorum bana termometrenşn ucuyla poposuna 1-2 santim kadar değdirip aşağı-yukarı sağa-sola hareket ettirmemi söyledi.bende işe yarıyo kakasını bile yapıyo ne varsa döküyo. birde metsil denen damla işe yarıyor maşallah.
ya ben bunu duymuştum doktora sorduk oda yok kullanmayın poposunu filan yırtarsınız dedi kullanımı nasıl sorun yaşadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?