2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

göğüste uyuması doyduğuna işaretmiş canım merak etme diğer emzirmende verirsin öteki göğsünü
Yaaa kizlar hep bitkinim, hep! Neden anlamiyorum((( Hep boyle mi olacak, ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Ne yapabilirim sizce?
canım belki doğumdan dolayı kansızlık olmuştur gerçi olmasada yoruluyoruz hergün değişiyor bebişlerin uyku düzeni bide sürekli kucaktalar kolaymı
canım allh şifa versin inş geçer hemen
bebeğin ne kadarlık olduki az dedi kilosuna
bizde yarın 1 aylık alcaz inşallah...ve aşımız var acaba ilk aşı ateş falan yapıyormuydu bilginiz varmı kızlar?
yapmıyor canım merak etme

Son düzenleme:

Allah acil şifa versin

benim kızım da gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyor.neyi olduğunu anlayamıyorum çok fazla ağlamıyor tv falan seyrediyor sadece karnı acıkınca ağlıyor.çok sık emmek istiyor.ama geceleri iyi uyuyor.geceleri de biz uyumadan uyumuyor saat 11e kadar uyumuyor.yarın 1 aylık olacak dün tartıldık kilo 4.910 boy 56 cm.sizin bebişler nasıl?

Valla bizdede durum ayni yaklasik 100 gun olacak birlikte olmayali esim planlar yapiyo yeter artik diye :))) 40 im dolmasina daha var ben dikislerden korkuyorum o zamana kadar hepsi kaynar sorun olmaz insallah da

Kizlar bu seferde kuzum isilik oldu galiba yuzu sivilce gibi.. Gun asiri yikayalim diyorum kvalidem burnunu sokmasa olmuyo kis gunu cocuk yikanirmiymis napcam ben ya!!!!

haftada iki kere yıkıyorum hiçbişey olmuyo. kusmuk kokusunu falan atmış oluyoruz. ohh miss. yüzüne nemlendirici sür geçer.

kulak pamuğuna zeytinyağı yapıyoruz devam edelim o zaman :))

Valla bizdede durum ayni yaklasik 100 gun olacak birlikte olmayali esim planlar yapiyo yeter artik diye :))) 40 im dolmasina daha var ben dikislerden korkuyorum o zamana kadar hepsi kaynar sorun olmaz insallah da

eeee tak etti adamların canına artık

bebeğinin maşallahı var canım geceyi gündüzü öğrenmiş demek boyu kilosuda çok iyi maşallah bizim gecemiz gündüzümüz karıştı

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin bugün bir programda izlemiştim kalça çıkığı olan bebeklere 1 kat bez bezin üzerine kalın bir havlu katın ve iç çamaşırını giydirin diyordu bacakları aralık kalması gerekiyormuş bebek küçükken fark edildiğinde kalça çıkığı yerine oturabiliyormuş umarım tez zamanda atlatırsınız

Bu minik canavarlar canimiza okudular valla benim gozlerimin alti mosmor oldu uykusuzluktan. Gece uyku yok gunduzde is guc popom yer gormuyo valla guya kvalide benimle birlikte gunduzleri benim yerime o uyuyo yemek bulasik ev temizligi bende bi de kuzum var tabiki onunla ugras belim agriyo valla simdi duz yattim belden asagim yok gibi ((

saat 05:35 ben hala beşik sallıyorum ve gözler cin gibi gece 12 de başlıyo çilemiz önce gaz sancıları karın davul gibi fön makinasıyla saatlerce gaz çıkartmaya çalışıyoruz sonra altını değiştir, acıkıyo emzir tekrar pışpış mide gazını çıkar salla uyut hıçkırık tuttu bi daha emzir salla uyut artık saat öğlen biz her gece böyleyiz yemin ederim gece olunca korkuyorum artık bıktım ya zombi gibiyim benim kafam düşüyo kızımda tık yok gündüz uyutmayacağım diyorum kıyamıyorum 1 aylık bebek beni becdirdi 2. çocuk asla düşünmüyorum devlet memuru olmasam işide bırakırdım o kadar yorgunum

fön makinasıyla nasıl çıkarıyorsunuz?sakinleştirdiğini duydum ama gaza ne faydası var bilmiyorum.
Bu arada hepimiz zombiye döndük haklısın. geçen hafta tam düzene girdik diye sevindim sonra yine uyku düzenimiz bozuldu

Kuzumun gaz sancisi var gidermaya calisiyorum bi de kvalide kbaba lafi yeter ya !!!! Neymis cocuk agliyomus ben odama cekilmisim dedikodumu yapiyolar fisir fisir esimle odamizdayiz kapimiz mecbur kapali olacak yatarken bile kapi acik olacak hali yok yao bile laf oldu yeter artik ama ya

aynen ya,ilk çocukta nasıl başarmışım,şimdi çok zor oluyor uykusuzluk.Yaşlandım mı nedir ( Bebek ayrı emek istiyor zaten,bir de öğleye eşim ve oğlum okuldan geliyor,onlara yemek yapıyorum.Evi süpürüyorum hergün,2 güne bir siliyorum,oğluma sürekli kurabiye yapıyorum,istiyor çünkü,akşama ödevini yaptır,banyoları var 2 güne bir,offf.Eşim bir de 3.çocuk yapalım demez mi

1 hafta olmadı mı canım daha ya,1 haftalığına geldiler diye hatırlıyorum ama.Tabi kapı kapalı olacak,naklen yayın yapacak haliniz yok ya,Allah sabır versin

başka çocuğu olanları işi daha zor Allahım sizlere daha fazla kuvvet versin vala biz en azından tek çocukla uğraşıyoruz canım.
ay vala bravo eşine tatlım benim eşim 2. çocuğu unut tek çocuk neyine yetmiyo diyo nasıl ikna edicem ikinnci çocuk için bilmiyorum vala :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…