- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
1 hafta olmadı mı canım daha ya,1 haftalığına geldiler diye hatırlıyorum ama.Tabi kapı kapalı olacak,naklen yayın yapacak haliniz yok ya,Allah sabır versin
başka çocuğu olanları işi daha zor Allahım sizlere daha fazla kuvvet versin vala biz en azından tek çocukla uğraşıyoruz canım.
ay vala bravo eşine tatlım benim eşim 2. çocuğu unut tek çocuk neyine yetmiyo diyo nasıl ikna edicem ikinnci çocuk için bilmiyorum vala :)))))))))
Canim hoc sorma ya yarin bir hafta olacak ama hic gitmeye niyetleri yok gibi(( laflari olmasa susup otursalar neyse herseye laf biktim valla cocuk aglar niye agliyo banyo yaptiririz 2 gunde bir cocuk mu yikanir yemek yapiyorum teker teker gelip kontrol ediyolar cok biliyonuz siz yapin valla biktim esimin huyu suyu degisti o da cabasi.. Bi gun tascak o sabir ya ne zaman allah kerim. Simdi ben kalktim kvalide hala yatiyo sanki o lohusa....
Canim bunu bi halledim de ikinciye allah kerim bence cok zormus bebek buyutmek....
Ben kvalideye gore hemen seneye ikinciyi yapacakmisiz bazi kadinlar erken menapoza giriyolarmis beklemeyelim mis sanki kendi doguruyo kendi bakiyo.... Cok istiyosa kendi yapsin kocasiyla :))))
kızlar benim kızımın yüzünde minik kızarıklar oluştu neden olabilirki
ya tabiki çok zor bebiş bakması tatlım ama bir kardeşi olsun çok isterim oğlumun hemen yapmayı düşünmüyorum tabiki en az 2 sene geçmesi lazım aradan ondan sonra düşünmeye başlayabilirim :)
kızlar benim kızımın yüzünde minik kızarıklar oluştu neden olabilirki
merhaba arkadaşlar demir damlası olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocağı bize monovit d3 verdi başka damlalar var mı acaba
merhaba arkadaşlar demir damlası olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocağı bize monovit d3 verdi başka damlalar var mı acaba
kızlar sizde kayısı hoşafı içiyomusunuz ben doğum yaptığımdan beri içiyorum kızımın gazınada iyi geldi rahatça kakasınıda yapıyor
bi ara içmeyi bıraktım kızım çok sıkıntıya girdi2 gün kaka yapamadı eğer böyle bi sıkıntınız varsa tavsiye ederim
fön makinasıyla nasıl çıkarıyorsunuz?sakinleştirdiğini duydum ama gaza ne faydası var bilmiyorum.
Bu arada hepimiz zombiye döndük haklısın. geçen hafta tam düzene girdik diye sevindim sonra yine uyku düzenimiz bozuldu
canım çok geçmiş olsun inş çabucak düzelir
benim kızımdada var canım sanırım çoğu bebekte oluyor öyle
ilkinde bende merak ettşm ney diye annem göğsün deymiştir dedi ilginçtir ama dikkat ettim gerçekten göğsümün deydiği yerlerde çıkıyor
öfff,ben sinir oldum burdan,umarım birkaç güne giderler de rahatça büyütürsün miniğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?