2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

canım bize bi arkadaşım tavsiye etti sab simplex aldım çok iyi geldi nasıl acı çektiğini biliyorum bizimde olmuştu eczacıda sordu hatta doktor mu yazdı diye bizde arkadaş tavsiyesi dedik çok iyi söylemiş çok etkilidir hemde bitkisel olduğu için zararı olmaz demişti günde 3 kere 7 şer damla veriyorum tatıda güzel kızım dudaklarını yalıyor verince

yerim ben o selam veren dilini cimcime seni maşallah maşallah iyi olmanıza sevindik bizde kızımla selam söylüyoruz

benim oğlumunda şiddetli gaz sancıları vardı doktorumun önerisi ile günde 4defa 7 damla sab simplex kullandık birde tribudat oral süspansüyon şurup kullandık bu şurubu emzirmeden yarım saat önce 1 çay kaşığı verdik sabah akşam ve tüm yemeklerimi kimyonlu yaptım şimdi bebeğim 43 günlük ve gazınıda kakasınıda rahat rahat yapıyor çok şükür sende bu ilaçları doktoruna danış istersen ben çokkkkkkkkkkkk faydasını gördüm seninde bebişin en kısa zamnada bu gaz sorunundan kurtulur inşallah

Kvalideler 10 ocakta gideceklermis :)) esime biletleri al dediler :)))

canım çok geçmiş olsun.Gazın ilacı olduğuna inanmıyorum,tek ilacı zaman.Diğer verdiklerimiz sadece içimizi rahatlatıyor bence ama bebeğe bir faydası olmuyor.Böyle düşündüğüm halde ve büyük oğlumda tecrübe ettiğim halde yine de bir şeyler kullanıyorum.Biogaia diye bir damla kullanıyorum ben.Nurse harveys'ten memnun olan çok kişi biliyorum,dene istersen.Karnını çok sıcak tut,zeytinyağı sürüp bir bezle sar.

ooo maşallah fıstığa.Doğum izni netleşmedi canım,ben de sabırsızlıkla bekliyorum

Canim kizim her zaman oldugu gibi yemek zamani uyandi.. herkes yemege oturdu emziriyolar ya yemeklerini yediler bi ben kaldim geriye.. Bu arada firsati da degerlendirdi kbaba ve kvalide yemek masasinda beni esime cekistiriyolar. bi onceki gun yemek yaptim kvalide begenip yemedi bi gun bekledi yemek bende doktum esime fisir fisir bunu soyluyolar ben duyuyorum. Esim yemegini bitirdi kizimi aldi. tabi emdigi icin malum gazi var.
Benim minik canavarin gaz sancisi var emziriyorum bagiriyo kucagima aliyorum bagiriyo banyo yaptircam bagirmasinin gecmesini bekliyorum ama ciglik ciglik sagolsun hic bu kadar aglamadi... Esim aldi onun kucaginda da agliyo kbaba daldi olaya emzirsin karin cocuk ac ne gaz sancisiymis dedi eskiden boyle seyler yoktu bi de bunu cikardiniz dedi..
Ben esime ne yapsak suc oluyo dedim ve mutfaga gittim esim babasina yuklendi sonra kizim gazini cikardi bak dedisi gazi varmis dedi ben de gitde soyle dedim esim tamam uzatma dedi bende bana degil babasina laf soylemesini soyledim. Anlamiyo ne yapayim dedi ve babasi hala soylenmeye devam ediyomen yeter artik dedi babasina...
Aksamdan beri yuzune bakmiyorum babasinin ve suanda da odamda kizimi uyutuyorum uyuyacagi zaman biraz miziklaniyo hala yan odadam dedikodumu yapiyo seslerini duyabiliyorum...
Ben bunlari hic boyle bilmezdim ic yuzleri ortaya cikti...
Beni en cok uzen taraf Esim bile benim dedikodumu yapmalarina izin veriyo susturmuyo ailesini...

Ya ben tasicam kbabaya soylediklerini hep duydum ayip 60 yasindaki adamsin diycem !!!!!

Canim ben ilac kullanmiyorum ama aci elma yagi kullaniyorum sancisi oldugu zaman gobeginin cevresine ve topuklarina suruyorum geciriyo bi dene istersen.. Emzirdikten sonra mutlaka gazini cikariyorum yoksa bagirsaklari miril miril otuyo :)))

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim kızlar kuzucuğum bu sabah 2 kere kaka yaptı yüzündeki rahatlamayı tarif edemem babs diye bir şurup var bitkisel düzenli olarak kullanmaya başladım faydası olacak gibi

canım gwrçektan en sinir olduğum şeydir evimin karıştırılması ve eşyalarımın yerinin değiştirilmesi allahtan kurtuluyosun hadi gözünaydın
güzelim bende serum fizyolojik damlatıyorum kızımın burnuna
ortri bebe markalı bi burun aspiratörü var günde bir defa o damlanın tamamını azar azar damlatıp o dediğim aletle çekip temizliyorum burnunu temizledikten sonrada her defasında bikaç damla damlatıyorum nemlensin diye birde kaloriferden hava kuruyup burnu tıkanıyor diye buhar makinesi aldım çok faydasını gördüm önceden benim bile boğazım felan kupkuru olurdu ama şimdi öyle değil banada dr tavsiye etti
kalça muayeneside çok erken yapılmış canım benim bildiğim 1 aydan sonra 2 ay bitimine kadar yapılan tetkik en doğru sonucu verirmiş benim kızımında kırkı yeni çıktı çarşamba günü bende götürcem kalça usg için
kırkı çıkınca değişirmi bilmiyorum canım ama benim kızım zaten uslu çok şükür
gazada gelincede canım ne yaparsan yap oluyor bence damladan değil
canım sanırım bulmuşsun çareyi gözünaydın :)
ayyy yesinler senin kokoş şey maşallah
Kvalideler 10 ocakta gideceklermis :)) esime biletleri al dediler :)))

bence eşine kızma canım o ne yapsın bu yaştan sonra huylarını değiştirecek değiller ya eşinde en doğrusunu yapıyor he deyip geçiyor
bişey desede anlamazlar zaten eşinde anasının babasının kalbini kırdığıyla kalır eğer eşin bu konuda sana bişey demiyorsa boşver aldırma
selam kızlarr
su kırklarımız cıkınca hakkaten bebekler düzene giriyomu yaa
annem evet tabikii dediii

bakalım nolcakk

canım büyüdükçe düzene giriyor gerçekten ilk ay çok zor oluyor bizimde kırkımız yeni çıktı son 1 haftadır çok rahatız özelliklede gaz konusunda

kızlar bebişlerinizin boyunları veya yzü isilik olduysa bebek yağı sürün birde pudra.
benimoğlanın boyunlarında da vardı baya bunları uyguladım hafifledi.
günde bikaçkez yapın geçer..

slm canım benim bebeğimin yüzünde oldu bugün sağlık ocağına gittik aşımız vardı hemşire sıcaktan olmuş dedi

selam kızlar. hafta sonu kırkımız çıktı. uykumuz düzenli ama bu aralar kabızlık sorunu yaşıyoruz.dün kansuk fitil aldık faydası oldu çok şükür. gazı için de masaj yapıyorum çoğunlukla sorunumuz olmuyor ama eskisi kadar rahat çıkaramıyor. sizlerin sorunlarını da okudum ama geç kaldığım için cevap yazmıyorum hepinizi öpüyorum.
Özellikle de DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULANLARI ...

arkadaşlar ben bundan 34 gün önce normal doğum yaptım ağrılarım artık olmuyordu ama 2 gündür idrarımı yaparken ve bazen de durup dururken genital bölgede ağrı oluyor.benimle aynı sorunu yaşayan var mı varsa ne yapmalıyım.yardımcı oluuunnn.acaba idrar yolu enfeksiyonu mu ?

cnm ben de senin gbiyim kızım çığlık çığlığa ağlıyor kucakta da memede de durmuyor..
om x kullanıyorum ama anlamadım yarıomu yaramıo mu

bende om x almıştım bi kaç gün kullandım ama anlamdım bişey dün doktora götürdüm metsil damla verdi sanki biraz fayadaası oldu gibi

oyy maşallah bu ne güzellik böyle Allahım nazarlardan korusun inşşş
benim oğlumda kakasını yaparken çok zorlanıyo canım hatta ben elimle poposuyla oynuyorum öyle yaptırıyorum kabız felanda değil sende dene isstersen canım

ayy kızlar gece miniğim bir agladı edepsizliğinden heee birsyden değil gül gül öldükk
meme delisi oluyo bazrn veriyom susuyoo 2 dk snra mememe kafa atıyo afacann :))

Allahım ne güzel duygu yaaaaaa

gözün aydın şimdiden canım

Benim o benim :))) ama daha kurtulamadim bi dolaplar donuyo ama anlamiyorum bosuna mi yol teptiniz diyo esim galiba biraz daha kalin demeye getiriyo . esim daha biletleri almadi galiba bende sormuyorum aman ya bu nasil isti sastim kaldim ((

selam kızlarr
su kırklarımız cıkınca hakkaten bebekler düzene giriyomu yaa
annem evet tabikii dediii

bakalım nolcakk

evet tabikiiiii
maşallah bizimkinin uykusu yavaş yavaş düzene biniyor gaz sancısı olamasa prensesim çok akıllı bir bebek olacak ama kucak kuşuuuu

daha önce doğum yapmış arkadaşlarım önerdi REZENE KİMYON TOHUMU ANASON az az koyup kaynatıp ben içiyorum sütümde gaz olmasın diye ve sanki işe yarıyor deneyin bence.ama ben içiyorum bebişe vermiyorum ya zarar verirse diye bunu nettende araştırdım İ SARAÇOĞLU VE ENDER SARAÇTA BU tarifi vermişler ama çocuğa verilmesi içinmi onu anlamadım ama ben vermem bebişime kendim içerim sütten onada gider düşüncesindeyim.ama tek kötü yanı rezene tansiyon düşürürmüş ve benim tansiyonumuda gerçekten çok düşürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…