2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

anlattıkların gaza benziyor cnm,Allah kolaylık versin

:) maşallah benim kızım da öyle olsa babamız belki bizimle uyurdu

bir de kızlar kızımın tsh ı yüksek çıkmış bugün gittik kan aldılar kolundan gözünden yaş geldi yavrumun dua edin de düşmüş olsun tsh

Allah dilediği gibi imtihan eder hastalık verdiği kullarından ne farkım var ki ama evlat olunca dayanması zormuş

Allah yardımcın olsun canım kaç günlük bebeğin.. bizim de ilk topuk kanı yüksek çıkmıştı ikinciye aldılar yüksek çıkarsa ararız dediler aramadılar insanın içine dert oluyo evlat gerçekten kolay değil keşke ben hasta olsam diyo insan :2::2: iki gün önce deprem oldu ev yıkılacak sandım ama kendimi düşünmeden dışarda kar yağyıo diye güç bela gittim battaniyesini aldım öyle çıktık ona bişi olacak die korktum kendimi düşünmedim hiç annelik farklıymış gerçekten.. neyse inşallah bişeyi yoktur düşmüştür tsh değerleri sonucu öğrenince yaz

saol canım ... aynen öyle kendinin önüne geçiyor evlat hep ... deprem de en beter korkumdur. Allah göstermesin.

bu arada sağlık ocağı ilk iki değerin ne olduğunu bilmiyormuş onlara sadece değer yüksek tekrar kan alın denmiş biz de doktorumuza danıştık... s.ocağında vakit kaybetmeyin hemen gelin bakalım dedi. demin eşim aradı değer 7.93 referans aralığı 0.21-10 yani normal değer ama yenidoğan için yüksekmiş. doktor %99 düşüşe geçmiş haftaya tekrar gelin tekrar bakalım demiş. inşallah tedaviye gerek kalmadan bunu da atlatırız.

haklısınız kızlarr,
yasayıp görecğiz artık demekki hiçbiri birbirini tutmuyoo

benimki şimdide hırlıyoo cok fena
balgamım ı vsr gripmi oldu ne anlamadım

canım benim kızım da hırlıyordu annem zeytinyağın içine bir tane bebe aspirini (dövülmüş) ve çok az karabiber koydu gece yatacağı zaman yağladık göğsüne bir tülbent mendil koyduk sabahta banyosunu yaptırdık hırıltı filan kalmadı

genelde yenidoğanlarda yüksek çıkıyomuş zaten göbek kordonuna döktüğümüz batikon bile besliyomuş ve tsh değerini yükseltebiliyomuş bilmediğimiz o kadar çok şey var ki.. doktor düşüşe geçmiş diyosa düşmüştür büyüdükçe düşüyo herhal inşallah tedaviye gerek kalmaz

inşallah canım öyle olur ... meleğime kıyamıyorum hiç.

bu arada 23 günlüğüz daha

inşallah canım öyle olur ... meleğime kıyamıyorum hiç.

bu arada 23 günlüğüz daha

40 ı çkıınca biraz daha rahatlayacaksın benim kızın göbe 36 günde düştü neler düşündüm ne gözyaşları döktüm ama çok şükür herhangi bi hastalık çıkmadı sen de içini ferah tut sonra niye o kadar çok üzüldüm ki diyosun bebeğin de agresifleşiyo ya çünkü ben göbeği düşmediği zamanlar ağlayınca istemeden de olsa ağlıyodum söyleniyodum o zaman bebek daha fazla ağlıyo sanki ya da bilmiyorum bana öyle geliyodu

evet kesinlikle hissediyorlar ... dün biraz üzüldüm ağladım memeyi bıraktı o da başladı ağlamaya. bu arada bizim kızın değeri sahiden düşüşte galiba çünkü hıfzıssıhha nın websitesinde tsh 15 üzeri olanlardan tekrar kan isteniyor yazıyor. yani benim kızçem ilaç kullanmayacak inşallah :)

canım bir de 36 gün ne ki 45 gün duydum ben :) ama insan 5 6 günde düşürenleri duyunca tedirgin olmuyor değil yani

vitaminim geçmiş olsun cnm,inş hasta olmadan atlatır bebiş

sagol canımm

ayy vallamı hemen bnde anneme yaptırıyrum karısımı balgamıda var galiba uyurken hırlıyo kuzucumm
inşş bizede dediğin gibi iyi gelir cnmm

siz nasıl oldnuz gaz problemi ne durumdaa
sende üşütme dikkat ett

sagol cnmm

dun doktor kontrolune gıttık cok sukur bır sorunumuz cıkmadı ama kılo bıraz eksık dedı 3500 dogmustu 3870 olmus 130 gram daha alsaydı keske dedı doktor ve moralım cok bozuldu acaba sutum yetmıyormu dıye bugun de oğlum cok huysuz nıyese sabah 8.30 da bır uyandı aksamın bu saatınde yenı uyudu tabı uyanmazsa tekrar gazı da yok gıbı ama uyumuyoruz gunduzlerı hayatımda tek ozledıgım sey delıksız bır gece uykusu hem de öğlene kadar..bazen sütümü sağıp dolaba koysam da geceleri annemle mı kalsa dıye dusunuyorum ama bu sefer de oglumu gormemeye dayanamam gıbı gelıyor alısma surecı epey zormus cıdden ınsan hamıleliği ozluyor o zaman da bır an önce doğsun ıstıyordum :)

insan bebeğinde ne sıkıntı varsa onla ilgili araştırma yapmaktan uzmanlaşıyor değil mi :) sen tsh ı araştırmaktan ben de göbek bağından uzman olduk ben de duydum 45, 47 ama her gün telefon açıp da daha düşmedi mi göbeği demelerinden bıkmıştım artık genetik hastalığa kadar gidiyomuş bu işin sonu çünkü ama bana çekmiş o konuda kızım çünkü ben de geç düşürmüşüm hatta düşmemiş de o zamanlar eski usul toz mu ne dökmüşler öyle düşürmüşler:) şu 45 günde neler oldu ya ve daha neler olacak o derdi bitecek başka derdi çıkacak yeterki Allah bizi evlatlarımızla imtihan etmesin canım..

nazar ettim bebeğe yaa bugün öğlen saat 1 gibi başladı ağlamaya daha yeni yattı o da tam yattı mı yatmadı mı bilemiyorum.. kızlar sizin bebekler gaz sancısı olduklarında gözlerinden yaş geliyor mu ? benim kızın önceden gaz sançısı olduğunda sadece bağırıyodu ama bugün ağladı ya boncuk boncuk göz yaşı döktü o ağladı ben ağladım((

Kızlar benım bebeğim 13 günlük oldu bugun ve son 3-4 gündür gece 12 giibi uyanıyo ve sabah 7-8 e kadar uyumuyoo sallama ve pişpişlemekten bi haal oluyoruz .. gündüzleri full uyuyoo.. Sizin düzeniniz nasıl yanı şuan henuz çok erken bende biliyorum hayata adapte olması lazım anne karnını arıyo yavrum daha. Ama insan dayanamıyo gece uykusuzluğnaa. Sizinn bebekleriniz nasıl.. Daha büyüklerin düzenını merak ediyorum 1 aylık olan ve 40ı çıkan bebişlerr düzene giriyomuu..

amin canım.

hem ne uzmanlık sorma...

bir de insanlar seni daha da evhama sürüklemesi yok mu anneyiz biz ya Allahdan sonra bu yavrucaklara en merhametle yaklaşan varlık biziz biraz daha ince düşünse etrafımızdakiler çok iyi olacak ama nerdeeee. çok şey istiyoruz galiba.

aaaa maşallah demiştim valla ben gözlerinden yaş gelmesinin nedeni artık büyüyor yeni doğduklarında göz yaşı üretimi olmuyormuş büyüdükçe oluyormuş

canım aslında sen kendin cevabı biliyorsun daha çok minnacık bebeğin ve inan bir günü bir gününü tutmuyor... benim kızım kendi uyuyor ama uykusu içinde saat başı uyanıp meme aranıyor ben yine uykusuz yine uykusuz ... bir süre zombi modundayız artık yapcak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…